0 oy
1,166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından
kizlar belki bilirsiniz  o gun cok yoruldum diye poct acmisdim.  kocam asgeri gorev yapiyor. 2 aydi eve gelmiyordu.     3 gunluk geldi o kadar bunalmisdimki cok sukur dedim.   ben o bebek annem gezmeye gitdik dolasdik insan olmadigi yerlere. annen bebeye bakamadi diye bizde kizimida yanimiza aldik.   bebek odada uyuyor diye bizde aksamlar bahcade  uzaniyorduk.  ama  evden bakinca gorsenmiyor oysa.   neyse  kocam gitdi.  annemm basladi soylenmeye. kocanda akil yok utanmazsin sen. koca  meraklisisin.  kocanin dibinden ayrilmiyorsun.   utanmaz   falan  neler soyledi bana.  adammi bulamadin evlenmeye falan filan.   aksam oldu anne bak yemek yiyeyim dedimm nasil dogmussun canin ciksin oylede bak dedi.babamda  paraniz cokmu gezmeye gidiyorsunuz evinizde otursaniza.   bende dedim  2 aydir eve gelmiyor  dagda.  gezmek onunda hakki diye.   burnumdan getirdiler.   abikde kizimin uzerine yemin etmisdi.   yalandan cok sinirlendim buna sen kimsin benim cocugumun uzerine yemin ediyorsun diye. of of.  cok yoruldumm.   inanin aglamakdan yoruldum.   kiraya cikmak istiyorum.  panik  atakda var bende.ama ailem izin vermiyor.  biz kapini acmariz bizi sil git.  annem kocami hic sevmiyor.  ne yapmam gerek.  anneme duskun biriyim ama.boyle yapinca cok sinir oluyorum ne yapmam gerek.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koca meraklısı mı tabi kide kocanın meraklısı Olcan yoksa arada sıcaklık olmaz
(1,168 puan) tarafından
yok  kendi evim..  kiralik daire kocam dusunuyor.. maddi olarak karsilayacak durumuz var  zaten..
tarafından
Bebişi biraz büyütünce en azından 1 yaşına gelsin ayrı eve çık. Tek kalmaktan korkmuyorsan çünkü eşin her geldiğinde lqf edecekler gibi. Onların yanında çok haşır neşir oluyorsanız seni kıskanıyor olabilir annen. Halbu ki eşin kutsal Bi görev yapıyo yani ona saygı duymaları lazım ama biraz zihniyet olarak farklılar galiba. Aynısını oglu yapsa laf ederler mi acaba
(1,168 puan) tarafından
ever  ya  bir yildir her gelib gitdiyinde  o lafi soyluyorlar.  kecen defada  annem cay demle dedi..  kocamda yorqunsun ben demlerim dedi. annemde    baska yere gitdi geldi eve geldiyinde kocamin demlediyi cayi gozu onunde atdi cope.
tarafından
Vala ne diyim işin zor Allah yardımcın olsun bizimkilerde hep çekinir damatlardan aman kızı üzmesin diye bu çoğu ailede böyledir
(1,168 puan) tarafından
evet  ya.. benim kocam her sey yapiyor.  yazik  aldigi parayi bile  bana  veriyor kurusuna kadar.  hic incitmez  bu gune kadar bir iez bile  olsun lafimiz olmadi.
-Reklam-
0 oy
(465 puan) tarafından
Eşine söyle çıkın o evden annenin hakkı eşine o lafları etmesine acıdım o adama sen acımıyor musun dinleme çık git bence
(465 puan) tarafından
Canım bizimde maddi durumumuz çok iyi değil ev sahibimiz kirayı 600 den 800 yaptı öyle ev arıyoruz çıkmak için bebeğimin doğmasına bir ay kaldı eşim asgari ücret alıyor.zaten kira fatura derken bebeğime hiç bir şey almadım o kadar kira alsalar nasıl çocuğumuza bakıcaz.hayat çok zor ama huzur daha önemli 300 400 falan evler var gidip bakın girin kendinize bizde arıyoruz yok bir tane var yarın ona bakıcaz oda son ev hepsi pahalı bizde napıcağımızı bilmiyoruz ama deniyoruz yinede sizde deneyin korkmayın ailenizden.
(1,168 puan) tarafından
evet  ya..   denemek zorundayiz..  vallahi kira vermiyoruz  diye huzurumuz yok.  burnumuzdan geldi her sey.. kocamla bu yuzden aram acilirndiye o kadar cok korkuyorumkim. kocam her dakika sarilib opmek istiyor.   uzanib   basini omzuma  koymak ister. bir sarki calsa   tvede  hemen oynariz.  bir birimizle sakalar yapariz  ama aileme gore bunlar yanlis yapmamaliyiz.  o zaman kudurmus oluyoruz.
(465 puan) tarafından
Bak ne güzel seviyorsunuz birbirnizi bu günlerin değerini bilin eşinle konuş bi bunu
(1,168 puan) tarafından
zaten Azerbaycanda durumlar karisik.  esiminde isi cok zor     asgerlerimiz icin endise duyuuyoruz.  inan her an aklim kocamda  kalbim beni mahf ediyor..   ama inlarin yapdigina bana.
(465 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Allah Allah ailen neden böyle yapıyor ki çok yazık yaa, onların damatlarını el üstünde tutması lazım görevden gelmiş diye. Allah yardımcın olsun zor bir ailen var inşallah kendi evine çıkarsın, ben eşime böyle şeyler denmesine katlanamam şakasına bile bişey denince çok bozuluyorum. 
(1,168 puan) tarafından
inan bende bozuluyorum. agliyorum hic biriyle konusmuyorum.. ben.  hep biliyor kocamm  arkasinda dururum..   bu gun odadan disari cikmadim bebeyime kendim bakdim annem konusmak icin geldi konusmadim bile.. kocam beni hic mutsuz etmez.  lafimi bile iki etmez.  ama iste yaranamiyor kocam.. anneme anne babama baba der.. ama ne fayda  hep hurmet eder. anneme cay bile suzer  karsisina koyar.. ama yok   hic sevkiyor.
(1,860 puan) tarafından
Ohooo öyle damat bulmuşlar daha ne istiyorlarmış, malesef ailelere yaranmak çok zor, çocuğunun mutlu olması yetmiyor demekki senin ailene
(1,168 puan) tarafından
yok benim murlu olmami sevkiyor.  elinde olsa kocamdan bosatir beni.
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Canım annen durduk yere esine kızacak degil. Bellki ki damadını sevmemek için sebebi var. Eşin ne yaptıda ailen bu kadar öfkeli hale geldi
(1,714 puan) tarafından
Tek sorun bumu. Olmasın evi ne olacak ki. Kirada olan ölmüste evi olan ölmemiş mi. Huzur önemli
(1,168 puan) tarafından
ben zaten okudum universite.
(1,168 puan) tarafından
18 yasimdan annem bana git calis  universiteni kendin ode  abin kardesin var onlar erkek onlar onemli dedi. evlendiyim gune kadarda hep calisdim zaten.  universitede bitirdim cok sukur.
(1,714 puan) tarafından
O zaman annede var bir sorun cnm kusura bakma. Esi le iyi ol iyi gecsin bosver herkesi eger öyleyse
(1,168 puan) tarafından
veriyorum zaten.  annem evet.   ne bilim anlamiyorum. bu kadini ben..her kes kizimin evliliyi iyi der sevinir benimki   burnumdan getiriyor
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Yani ailene ne ki? Annen kocani sevmiyor diye gezmicek misiniz? Bana o kadar karissalar size ne koca benim değil mi derdim yani bunlar cidden abartmış
(1,168 puan) tarafından
diyorumm bana kotu laflar ediyor.  ben sanki   pozqun bir kadinmisim gibi davraniyor esim bana sariliyor.   bunu bile istemiyor. annem. . git esine dene  kessin koysun eve kendin yaparsin diyor bana.   odaya giriyoruz  kizmisiz. pozqun kadinsin erkeksiz yapamazsin diyor bana. agrima gidiyor.
(3,136 puan) tarafından
Konuşması kolaysa annen babandan ayrılsın. İnsan mutlu olur kızım mutlu oluyor der. Annen net seni kıskanıyor paylasamiyor
(1,168 puan) tarafından
zaten annen babam bosanmis.  annem beni hep zengine vermek istiyordu ben  kendim gitdim bu kocama diye hic sevmez.
(3,136 puan) tarafından
zengin olup da mutsuz olan çok annen mutsuz olmanı mi istiyor? İstemedigin biriyle evlenmek çok mu iyi
0 oy
(383 puan) tarafından
Durumun varsa ayrı eve çik canım böyle hayat.gecmez , belli i kocanın düzenli bir işi evi yok diye onların başına kaldığınızı düşünüp size hırs bellemişler. Anne de olsa babada olsa bazen oluyo işte böyleleleri. Allah yardımcın olsun
(1,168 puan) tarafından
evet ya.. kendileri kira cikma diyor cikmak istedik bir keresinde  babam az kala kocamla  tartisiyordu ya.   kocama hakaret etdi kocam yine susdu.    benim icin dayandi.     kendileri kal diyor kendileride ellerinden gelen kotuluyu yapiyorlar
(1,168 puan) tarafından
durumimiz var cok sukur.  bende panik  atak var diye  bir az endiseleniyoruz  iste.     kocam aylik ucretli calisiyor zaten caniyla ellesiyor.    dagda  poctda cikiyor.  yazik ya.
(383 puan) tarafından
Aaa ailende gitmeni istemiyor sanırım panik atağın var diye bırakmıyorlar ama böyle de olmaz ki madem zorla tutuyorlar  halde eşine saygı duysunlar en azından. Sonuçta ay da bir görüyorum diyosun illa ki kocanın yanında durudansın. Bende kocamı 2 ayda bir görsem afedersin bende kıçından ayrılmam yani man yak miyim ayrılayım.. Allah ailene düşünme yetisi versin ya
(1,168 puan) tarafından
evet  ya.     ailemin yaninda sarilamayiz zaten.   o bana askim diyemez  ben dememeliyim bunlar kudurmusluk sayiliyormus.
(383 puan) tarafından
Çok saçma ya Allah yardımcın olsun canim
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim 
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Anneni sev ama bu kadar düşkün olma hayatta herkes bu gün var yarın yok annen diye bu şekilde konuşmaya ve davranmayada hakkı yok ayrıca eşini bu kadar sevmen anneni niye rahatsız ediyo ki çok ayıp insan kendi yavrusuna bu şekilde konuşmamalı üslubu bu olmamalı ne biliyim sizi samimi görse bile anne sonuçta insan konuşmaya demeye utanır. Eşin ne diyo bu durumlara canım yazık adama şuan eşine üzüldüm sadece dediğin gibi dağda ömrü gidiyo  seninle iki üç gün gezmek tozmak haliyle hakkı adamın 
(1,134 puan) tarafından
Çok doğru demiş mutlu olmaları gerek damat kızımızı gezdiriyo seviyo değer veriyo diye millet ne ister bazı insanlar ne ister hiç anlamıyorum ailende olsa önceliğin kendi çekirdek ailen yüz verme bence
(1,168 puan) tarafından
evet  ya.. o kadar korkuyorumki Azerbaycanda durumlar gergin zaten.  asgerlermiz icin endiseleniyoruz.  kocamda boyle bir gorevde calisiyor. zatem  gecem gunduzum hep aklim onda.. ama onlarinda yapdiklari
(1,134 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin canım ne diyim sanada sabir versin  kendi evinize çıkın hemen rahatlayın
(1,168 puan) tarafından
mecbur oyle yapicamm. panik atakda olsa alisirim ben yalniz kalmaya 4 aylik kizim var  kormam bence
(1,134 puan) tarafından
Yok canım korkmazsın insan alişiyo herşeye bende kızımla çoğu zaman yanlız kalıyorum eşim gece de çalışıyo hamileyim bide sende yaparsın alisirsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 425 göst.
21 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 306 göst.
11 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 438 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 514 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,396 soru

24,168,602 cevap