0 oy
699 göst.
Diğer kategorisinde (1,135 puan) tarafından
Hanımlar merhabayın öncelikle hayırlı akşamlar dilerim  kimin ne duası ne dileği varsa rabbim kabul etsin inşallah. Konu şu benim bir eltim 1 görümcem var aslında Bi sürü varda konu bu ikisi. Görümcemin torunu oldu eltimin kızı oldu. Ben doğum yapalı 4 ay oldu. Şimdi bu eltim cocuk doğurdu hem görmeye gittim elimde hediyemle hemde mevlğt yaptı ona gittim. Sonra görümcem de keza öyle doğum oldu görmeye gittim hediyeyle mevlüt yaptı yine gittim. Ama bunlar 4 ay oldu hiç kimse gelmedi benim çocuğumu görmeye virüs varmış falan o yüzden gelmemişşer  bu benim zoruma gidiyor şimdi diceksiniz ortalık karışık zaten virüs var gelmemeleri iyi olmuş. Görümcem torununa doğum günü partisi vardı toplantılar eltimin de kızının dün doğum günüydü yine toplaşmışlar. Dün kaynanam geldi memleketten kaynanam bu bahsettiğim eltimin evinde kalıyor mecbur bende oraya gittim kaynanayı görmeye şaka gibi siz benim çocuğumu görmeye gelmediğini yetmiyormuş gibi ben kalktım geldim yine bişe takmadılsr hani hediye için mi falan diyebilirsiniz elbette değil onların altında arabaları varken ben otobüslere binip gittim şimdi ne yapcam eşime söyleyince oda farkında ama kızıyor bana istemiyorum oraya gitmek diyorum anamı görücez diyor napcsm bilmiyorum gitmek istemiyorum Bi daha oraya kaynanam memlekete dönecek çünkü 

6 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Boşver canım kaynanan varken git sonrasında gerek yok oluyor böyle şeyler hayatta benimde eltimin kızına gorumcem neler neler alıyordu her bayram çeşit çeşit kıyafetler doğum gününde çifter çifter benim ondan sonra 2 çocuğum oldu daha bir bayram bir parça birşey aldığını görmedim 
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Insan enayi gibi hissediyor kendini sende kaynanan warken git sonradan ayagini kesersin canim.
0 oy
tarafından
Sizede geliversin orası oglunun eviyse sizin evinizde oglunun evi 
(1,135 puan) tarafından
Kontrolu var çarşamba günü dönecek uzun süre kalsaydı gelirdi hatta gelmesini beklerdim ama malesef dönck ve eşim yine gidecek oraya biliyorum beni de götürck torununu gördün diye
tarafından
Bebeği alsın gitsin zaten sensiz durmaz geri gelir ben öyle yapiom 1 saate evde oluyolar
(1,135 puan) tarafından
Uzağız baya birbirimize öyle gidince hemen dönemez 1 saat sonra gelse bile rahat 2 saat sonra evde olur
0 oy
(288 puan) tarafından
Bnm kaynanam benm ogluma çöp almadi üstune kaynatamin adini koydular istemedigime ragmen eşim koyms eltimin kizinada cumhuryet altini takms
0 oy
tarafından
Aradaki mesafeni koru onlarla sadece kayinvalidenle samimi ol hatta kaynanani bı kaç günlüğüne kendi evine getir 
0 oy
(17,266 puan) tarafından
Keşke gidince eltine lafi soksaydın. Siz bebek görmeye gelmediniz bebek sizi görmeye geldi diye. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 937 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 824 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
0 oy
30 cevap 1,345 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu