0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Kızlar herhalde bizim gibi olan yoktur. Eşimle ilimizde bosanmak istiyoruz ama bir iki konuda anlasmazlıktan bosanamıyoruz. Oncelikle bakamayacagı halde cocugu istiyor. Biliyorum ki tamam desem bir aya kalmaz yollar. Daha onceki mahkeme surecinde bir hafta katlanamamıstı cocuga. İki ortak bir ev var ben hakkımı istiyorum o vermek istemiyor. Bir de annemden aldıgı borc var tabi bosansak onu da vermek zorunda. Ben alamadığım için o veremediği için devam etmek zorunda kalıyoruz haliyle de herkes mutsuz evde. İkimizde bes karıs surat.yok cıkamadım işin içinden paramı verse ben cekişmeli filan acacagım o  da yok

1 cevap

0 oy
(80 puan) tarafından
Mesele ne cnm anlsamadgnz konu ne
(1,096 puan) tarafından
Para yavrum. Ben annemin evine gitmek istemiyorum iki cocukla. Yani en azından aynı evde olmak istemiyorum. Annemden dolayı degil hem yuk olmak istemiyorum hem de haklarımı ısıtıyorum. Ev benim takılarla pesinat filan alındı. 7 sene once 25 bin TL tutu tabi bana soz vermişti bunlar senin yerine kyacagım diye olmadı. Hukuken de benim hakkım zaten avukat oyle diyor. Ev var yarısı benimmiş ortak alındığı ıcın. Onunda vermek istemiyor. Ben diyorum ki cık evden ayrılırken ben yarı kira vereyim.
(80 puan) tarafından
Para icin bi yuva yikilmamali cnm paraysa konu sevgi yok dmektr esinle konus cöz bole olamz bnce para ustune yuva
(1,096 puan) tarafından
Canım iste yoksa bosancaz yanı
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,491 soru

24,099,717 cevap

332,350 kullanıcı

...