0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar benim nisanim biraz olaylı geçti neyse babam nisan günü nisani atti falan eşimin ailesi beni istiyor ama benim ailem  esimle evlenmemi istemdi neyse bizde kaçtık ben İstanbul da yaşıyorum ailem Mersin'de annem bana kaynana bakmiyacaksin diyor çocuğu bile görmeyecek onlar diyor hamileyken bile surdan kalk şuraya otur demedi bana lohusayken bile 40 gün baktı kayınvalidem gile geldiğimi bile gizliyorum ama tabi nereye kadar sakliyacam anlıyor görüntü aradığında açmadığım zaman napacam bilmiyorum tabi karşı taraf bilmiyor annemin böyle dediğini 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,189 puan) tarafından
Annene ne bundan?
-Reklam-
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Farkli bir yaklasim normalde iyi ol iyi anlas derler garip
(191 puan) tarafından
Yani işte
0 oy
tarafından
Gereksiz bir karışma annenin ne sorunu sıkıntısı varsa kaynananla çözsün sizi bu şekilde arada bırakması hiç doğru değil annenle güzelce konuş tatlı dille durumu izah et üzüldüğünü yorulduğunu vs vs işte anlat durumu kayinvalidenle çözmesi gerektiğini şöyle seni çıkarsın aradan 
(191 puan) tarafından
Aslında ceviz kabuğunu tasirmiyacak bir sebep Nisan'da kayınvalidem rahatsızlandı hastane gitti bizim tarafda inanmadı hasta olduğuna yalan yapıyor falan dedi annem yani her ne kadar yalan da olsa gerçekte olsa onlarla beraber gidilir hastneye sonuçta yabancılar o şehirde yani anliyacagin konuşmuyorlar zaten annem sevmemisti kayınvalidemi
(191 puan) tarafından
Aslında ceviz kabuğunu tasirmiyacak bir sebep Nisan'da kayınvalidem rahatsızlandı hastane gitti bizim tarafda inanmadı hasta olduğuna yalan yapıyor falan dedi annem yani her ne kadar yalan da olsa gerçekte olsa onlarla beraber gidilir hastneye sonuçta yabancılar o şehirde yani anliyacagin konuşmuyorlar zaten annem sevmemisti kayınvalidemi zaten
tarafından
Yani sevmeyebilir hoşlanmaz kavgalı dahi olsa buna seni dâhil etmesi hiç hoş değil benzer durumu bende yaşadım annemle kaynanam ve eşim arasında kaldım üstüne bide hamileyim sekerim düştü üzüntüden sarılık geçirdim sonra bıraktım ne yaparsanız yapın beni rahat bırakın sorununuz neyse birbirinizle çözün beni canımdan edeceksiniz dedim oylelikle kapandı konu sen ben gibi olma canına bir şey olmadan konuş seni bu duruma dahil etmesin annen çünkü çok zor bir durum
(3,749 puan) tarafından
Çok saçma bnm kayınvalidem de nişanım da hastalandı gündüz hastaneye götürüldü ev onlarda bilmiyorlardı memleketimi tarif ettim gidip geldiler ve hiç sıkıntı olmadı çok şükür de, araları iyi sizinkiler seni vermemek için bahane aramış, cnm
0 oy
tarafından
Şimdinin anneleride bi garip kızı iyi olsun ister seninki bile bile kötü ol diye ugrasiyo 
(720 puan) tarafından
Bana da garip geldi
0 oy
tarafından
Hamileyken ve lohusayken  annen bakmış olup kaynanan yapmasaydı neyse de annene laf düşmez annenin dediğini annene yapmak lazım yanlış anlama beni canım zorlu dönemde yanında kim vardi kaynanan saygı duy göster annesine karıştırma 
(191 puan) tarafından
Yasaklara denk geldi doğumum ama bir şekilde izin alıp gidiliyordu çok şükür kolay bir doğum oldu kimseye fazla muhtaç olmadım ama doğumda bile yanimda yoktu ailem
tarafından
Kuzum yanlış anlama onlarda ailen eşinin ailesi de ailen yakınsın kaynaklara aranız iyide hiç huzurunu kaçırma senin huzurun kaçarsa esinlede aran bozulur annenin kirilmiyacagi şekilde izah et
0 oy
(8,780 puan) tarafından
Sevinmesi lazim ii kaynanasi war die bence anneninki simariklik kiskanclik
(191 puan) tarafından
Bilmiyorum artık cnm hayır tek taraflı bide evlenmisim yönetmeye çalışıyorlar gel dediklerinde gelecemm git dediklerinde gidecem
(8,780 puan) tarafından
O da zor kuzumm cikmisin cikismisin
0 oy
tarafından
Sen aileni ezip kaçtığın için annen kıskançlık yapıyor. Zaten uzakmışsınız he de geç yapcak bise yok 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 911 göst.
27 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 572 göst.
19 Şubat 2026 Diğer kategorisinde orangecat (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 505 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (1,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 389 göst.