0 oy
475 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,437 puan) tarafından
Kızlar başına gelen var mıdır veya bi fikri olan bir daha olursa ne yapmalıyım ?

Bilen bilir 2. Oğlum oldu şuan 6 aylık 10 gündür falan huysuzdu 1 haftadir doğru dürüst ne gece uykumuz ne gündüz uykumuz vardı 3 gündür iştahsızlık.. ben bunların hepsini dişe bağladım ha patladı ha patlıcak yok gelej giden.. bugün sağ yanağı alnı cenesinin altındaki tüm damarlar baya net belliydi mosmos sanki mavi kalemle çizmiş gibi baya korktum ve sol göğsümü emmedi yani o tarafina yatamıyor tera emdirirsem emiyor. Ve kulagi kipkirmizi oluyor. Acaba kulak agrisimi ?

Şimdi o morluk tamamen geçti ama öbür saydıklarım duruyor.. eczacı çocuk acile gidin demişti geçse bile ama malum virüs baya artti gitmekte istemedm daha yeni virüs çıktı gidecegim hastanede. Kafayi yemek üzereyim yardımcı olur musunuz bu kardesinize ? :((( 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canim eczaci bile cocuk acile gidin demiş ki o da eğitimli, burdan biz ne kadar sana yardimci olabiliriz. Virus var ama maskeni takarsin, dezenfektanini alirsin gidersin belki cok onemli bisey ihmale gelmez. 
(5,437 puan) tarafından
Esimi işten cagirdim geldi bakti o zaman biraz gecmisti gitmeyelim biseyi yok bu cocugun dedi bidaha olursa mutlaka gidecegm
tarafından
Esinizi niye dinliyosunuz ki, bilgisi ne, kac kere boyle bir hastalik görmüş. Ben asla dinlemezdim. Yine de sen bilirsin
(5,437 puan) tarafından
Ehliyetim yok benim götürecek olan o çünkü birdaha olursa gidelim dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim orta kulak iltihabı olmuş olabilir ve bu bebeklik cağında tehlikeli sonuçlara yol açabilir tedbirini  al bir doktora göster allah korusun ne olur ne olmaz 
(5,437 puan) tarafından
Büyük oglumda olmustu fakat o durmadan aglamisti anlam veremedim
tarafından
Her çocuk bir olmuyor canım küçüğünün canı pektir belki ses etmiyordur bazı bebekte en ufak şeye ağlar o yüzden sen tedbirini al hiç bir şey yapamasan aile hekimine göster ki sonradan daha çok üzüleceğin bir şey olmasın rabbim iyilik şifa versin inşallah
(5,437 puan) tarafından
Aynen bende oyle düşündüm sagl cnm haklisin
tarafından
Rica ederim canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz
(5,437 puan) tarafından
Insallah insallah bebeklere birsey olmasn
0 oy
tarafından
Bence bu belirtilerle git canım doktora Allah göstermesin bişey falan olur 
(5,437 puan) tarafından
Bende korkuyorum ama oynayinca falan nesesi yerinde bilemedm
0 oy
tarafından

Kulağı ağrıyor olabilir , ama yinede götür hastaneye , evet vuris var ama çocukların sağlığını da bir şekil düşünmek zorundayız

(5,437 puan) tarafından
Aynen bidaha olursa zaten gidecegm cnm haklisin :(
tarafından
Geçmiş olsun bol bol
(5,437 puan) tarafından
Sagl canisi
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Viruslu hastalar icin 1kat ayriliyor o yuzden hastaneye goturun cocugu
(5,437 puan) tarafından
Devam ederse mecbur gidecegm tsk ederim
0 oy
tarafından

Virüs var diye gitmezsen daha kötü şeylere yol acarsın 

Bi kaç hafta önce benim oğlum da ishal olmuştu önce dişten zannettik sağlık ocağına goturdum dişten korkmayın dedi bende dişten diye bıraktım bi kaç gün sonra bi anda ateşlendi çocuk hastahaneye zor yetiştirdik çocuk konusu ihmale gelmez 
(5,437 puan) tarafından
Ayy nesi varmis gecms olsn cnm haklisin ben gidelim dedim esim bidaha olursa gidelm dedi oyle kaldi
tarafından
Enfeksiyon kapmış ama sağlık ocağı bile anlayamadı dişten dedi gönderdi bende ateşi diştendir diye önemsemeseydim şu anda çok daha kötü halde olabilirdi o yüzden ihmal etme bence ağzı dili söylemiyor ki bebeklerin şuram agriyo buram agriyo diyebilsin
(5,437 puan) tarafından
Aynen aynen haklsn cnm cok cok gcms olsn sizede
tarafından
Çok sağol canım senin bebeğinin de biseyi yoktur inşallah
(5,437 puan) tarafından
Birdaha olmadi ama dunden beri takip ediyorum sanirim kulagi huysuzlugu gecmezse götürücem
tarafından
Doktora götürmediniz mi
(5,437 puan) tarafından
Yok daha snra geçti birdahada olmadi goturmedk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 261 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,410 göst.
27 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy