0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
icme bosalmdi kendisine cok guveniyor bu konuda ama ben korkuyorum ne yapmalıyım adetim cok düzenli 28 gunde bir oluyorum yasim 20 ertesi gun hapi almali miyim adet duzensizligi yasamak istemiyorum yardimci olurmusunuz

7 Cevaplar

+1 oy
(4,285 puan) tarafından
Geri çekilme korunma yöntemi değildir diye baş baş yazıyorum neyinize guveniyonuz anlamıyorum ki :D
(4,285 puan) tarafından
Terslemiyorum kendi adına soliyim  bilgi paylaşdıkça öğrenilir burda elbet okumussundur bu yöntem korunma yöntemi olmadığını anne sütü alan bebeklere üzülüyorum ben sadece hem anne sütünden mahrum kalınıyor hem plansız gebelik olduğu için maddi manevi insan kendini farklı hissediyor senin iyiliğin için yazdim
tarafından
Senin bildiğin şeylerin yanında ben daha bilgili görünüyorum valla kusura bakma burada böyle zilyon tane post var birinden bile mi ders almiyonuz merak ediyorum. Hem terslesem böyle konuşmam gayet normal konuşuyorum
(1 puan) tarafından
Benim surekli gezdigim bir sayfa degil yazilam seyleri onceden okumuslugum yok ilk defa bu konu icin arastirdim ve yazmak istedim
(7,483 puan) tarafından
☺☺☺☺☺cansum diyosa dogrudur:))).
(4,285 puan) tarafından
Canim kankam❤
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
eger suphen varsa ertesigun hapi almalisin yoksa duzensizlik degil 9 ay adet goremeyebilirsin cunku 9 donemler yumurtlama yuksek olur
(1 puan) tarafından
Suphem yok guveniyorum ona bosalmadim diyorsa oyledir de bir nebze yine de insan korkuyor  ben simdi ertesi gun hapi alsam adet duzensizligi kesin yapar mi
(2,241 puan) tarafından
bosalmasi sart degil ondan once gelen sivida sperm mevcut . hayir kesin duzensizlik yasamazsin bunyeden bunyeye fark eder
(1 puan) tarafından
Tesekkurler  keske herkes senin gibi normal karsilasa
(2,241 puan) tarafından
rica ederim :) normal tabi bilmedigimizi sormak icin var bu sayfa . ama çocuk istemiyorsaniz daha kesin yontemler deneyin ben prezervatif ile kaldim cunku :)
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Geri cekilme bir korunma yöntemi degil buna beyninizde bir yer verin ... baska sekil tebdir al esine soyle baska sekil korunun

(1 puan) tarafından
Hamile kalmak istesem bu soruyu sormam akışına  bırakırım  sizden sadece yardim istedim ertesi gun hapi kullanirsam adetim bozulur mu diye 28 gunde bir adet goruyorum adetim duzenli
(1,652 puan) tarafından
Evlı degıl gunaha gırıyo kendımı temıze cıkaemaya calısıyo normal karsılanmayınca cıldırıyo ve halıyle nıkahsız cocuk turkıye sartlarında zor olur bence hem spiral taktır hem ıgne vurun hem ertesı gun hapı al hemde balon tak 'o' na :D
(30,110 puan) tarafından
Bozulur evet hormonsal brisey  ama bunu niye stres ediyonki en fazla 1 hafta ya erken gelir ya gecikir önemli olan hamile kalmaman degilmi
Yada hamile kaladabilirsin eger kullanmazssan ki ertesi gun hapi ile hamile kalan cok kisi var sahitim bire bir
(1 puan) tarafından
Ne bos bir insansin sen ya insanları  yargılamaktan baska birsey yapmiyorsun
(1 puan) tarafından
Tesekkurlee
0 oy
tarafından
Ben prezervatifin ihanetine uğradım kaldiki geri çekilme korunma yöntemi olamaz
(1 puan) tarafından
Kisiden kisiye degisiyor bence ertesi gun hapini simdi alsam etki gosterir mi
tarafından
Evet al canım
0 oy
(1,712 puan) tarafından

şapka taksın eşin bu kadar korkuyosunuzsa:D

0 oy
tarafından
İçine boşalmasa bile zevk suyunda sperm oluyor 
(1 puan) tarafından
Ne yapmam gerekiyor ertesi gun hapi kesin adet duzensizlgi yapa rmi
tarafından
Ertesi gün hapını ilişkiden sonra 72 saat içinde içebilirsin bazılarını ise 5 gün içinde kesin düzensizlik yapar diyemem bünyeye bağlı değişir ama o da %100 koruma sağlamaz
0 oy
(1,652 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ya kızlar kımse anlamamıs ama arkadas evlı degıl bence yorumda dıyo kı ılk defa ılıskıye girmiyorum ama adetıme yakın oldu korkuyorum dıyo oha dedım
(397 puan) tarafından
Nerede yazmış canım evli değilim diye
(1 puan) tarafından
Ne alaka sen evlisin kocanla sadece bir kere mi iliskiye girdin ne sacma sapan düşünüyorsun cocuk istemiyorsan korkun olur elbette beklemedigin bir sey ise senden yardim.istiyorum ne yapabilirim diye yargıla diye yorum yap diye degil
(1,652 puan) tarafından
Iste bende onu dıyorum evlı insanın ılk ılıskısı olamaz zaten neden belırtme geregı duydun ılk ılıskım degıl dıye ayrıca herhangi bı acıklama yok cocugum kucuk suan hazor degılım vs yok esım demıyısun o dıyosun burayı bilmiyorsun googlede gormus yazmıssın bı form sıtesı gibi dusunup kayıt olmussun bellı kı vs vs vs :D
(1 puan) tarafından
Ayrıntı  vermeme ne gerek var

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,708 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Sdfars (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 2,666 göst.
0 oy
9 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
11 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kadinca_9240532 (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,099 soru

24,081,957 cevap

331,250 kullanıcı

...