0 oy
624 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5,570 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlar  70 gündür doğum yaptım.  Kaynanamin evindeydim. Allah izin  verirse iki gün sonra evime gidecem :) cok mutluyum.  Kocamı da cok özledim  :) linç etmeyin beni :D kocamı baştan çıkarmak icin neler yapmalıyım.  İyice bana bağlansın.  Yanımdan ayrılmak  istemesin :) uyumak için can atsın :D

notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım bu senin elinde olan bir şey değil ki bakımlı ol kişisel temizlik vs gerisi onun kalbine kalmış bisey kendini de çok yorma yani. 

-Reklam-
0 oy
(198 puan) tarafından
Dün 67gundur doğum yaptım yazmışsın birine bugün 75 diyorsun çelişkili konuşacaksan hiç gün verme arkadaşım erkekmisin nesin .
(198 puan) tarafından
Bizi zaten ilgilendimez :) ama burada evli hamile kadınlardan kendini tatmin etmeye çalışan boyle bu sohbeti acip konusmak isteyen çok şeref.siz var canım sende yeni uyesin malum bide çelişkili konuşunca  .. bizde şüphelenmekte haklıyız yaniii
(5,570 puan) tarafından
Evet  çalışıyordu  yeni geldi.  Bizde artık evimize gidecez
(5,570 puan) tarafından
Evet haklisiniz kötü niyetli çok insan var..ama.ben çoktan beri açmışım bu uygulamayı.  Ilk önce gün gün gebelik kullandım sonra bunu indirdim doğum  yapınca.  Bugün 68 gün oldu kullanıyorum bunu. Güncelledim ondan öyle oluyor günü.  Iki sonra da 70  gun olacak  evime gidicem.
(198 puan) tarafından
77. Günde doğum gününmus ☺️ doğum günün kutlu olsun şimdiden :D
(5,570 puan) tarafından
Evet iki gün sonra 70 gün olacak. Benim doğum günüm de 1 ekim 7u gün olmuş oluyor canım. Her söylediğimin altında bisey aramasan . Teşekkürler bu arada
0 oy
tarafından

Öncelikle gözün aydın,

Seni seven bir insan zaten ne yanında ayrılır ne dibinden ayrılır güzel bacim .

O yüzden aranızda ki sevgi size yeter ...

Tabiki eşine karşı içinden gelen ne varsa yap ...

0 oy
(2,241 puan) tarafından

uyumak icin mi uyumamak icin mi can atsin :D hamile kalmadan once ne yaptiysan onu yap belli ki etkili olmus

(5,570 puan) tarafından
Hayir malesef ki öyle değil:*(  benden uzaklaşmış gibi
0 oy
(662 puan) tarafından
Daha uye olali 2 gun olmus sen cilve sorusu soruosum erkek misin sen
(662 puan) tarafından
Kiz hemen ilski sormus ne bliyim:))
(19,141 puan) tarafından
Yeni gelen kadınların ilişki hayati yok mu niye her gelene erkesin diyorsunuz
(5,570 puan) tarafından
Ben çoktandır üye olmuşum ama güncelledim ondan iki gün görünüyor. Yeniden giriş yaptım   Ne paronayaksiniz ya. Ne erkeği.. millet neler soruyor neler. Görümce şok oluyorum benim sorduğum hiç bişey yani
(5,570 puan) tarafından
Helal olsun. Ne güzel söylemişsiniz. Neler soruyorlar neler

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 93 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,887 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 429 göst.
0 oy
12 cevap 220 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Defneee (991 puan) tarafından soruldu
0 oy