0 oy
958 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Islak mendili yıkayıp sildigim için bende bir yerde yıkanmış hazır dursun diye dondurma kutusundan ıslak mendil kutusu yaptım nasıl olmus kızlar 

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(903 puan) tarafından
Güzel olmuş canım delik yaptınmı üste peki 
(1,791 puan) tarafından
Evet canım normal mendil kapağı yapıştırdim onun ortasını deldim teşekkür ederim
(1,791 puan) tarafından
Senin için resim attim canım ;)
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Çok güzel elelrinize saglik bu arada ıslak mendil eri yıkayıp citileyip hafif ıslak bırakın o sekild ekulanin daha sağlıklı olur bnd kışın öyle yapar yazın su kullanırım gereedikce mecbur kalmadıkça hiç ıslak mendil kulanmam  ☺️
(1,791 puan) tarafından
Kış geldi ya ondan öyle yaptım zaten canım yıkıyorum iyice alkolü gitsin diye ıslak bırakıp siliyorum 4 aylık olduk sadece 1 kere hafif pişik oldu ama o da bezdendi
(1,330 puan) tarafından
En iyisi  bende hep öyle yapardım hiç pişik olmazdı dedigin gibi sadece bezden dolayı olurdu marka değişirse diğer türlü şad su çok dah iyi ve sagliklii bilinci anne olmak çok onemlii bakalım insllah elimizden geleni yapıyoruz inşallah bizlere vatana millete hayırlı evlat olursalr insallah
(1,791 puan) tarafından
Yani şöyle diyim hiç kullanmadım diyemem Molfix mesela yıkamadan kullandım hiçbirsey yapmadi sonra Johnson Baby kullanmaya başladım mendili beğendiğim için yıkama gereği duydum ama baktim ki bu şekilde her türlü mendili yıkayarak kullanabiliyorum dedim barı kutusu olsun
(1,330 puan) tarafından
:D aynn bnd oyek yapmıştım dondurma kabının üstünü kesip üstüne ıslak mendil acma kapama yerini takmıştım
0 oy
tarafından

Yaa cok tatli olmus ya ekran görüntüsü aliyorum hemen bende ogluma yapicam.insallah:)

Islak mendiller icinde kurumuyo dimi bide nasil yikadin tek tek mi yoksa paketin hepsini suya tutup icinemi koydun

tarafından
Ellerine saglik cok guzel olmus:)
Benim dogumuma 2 aydan az bi sure var henuz sen biraz kullaninca yazarmisin bana burdan kuruyup kurumadigin:) aklina gelirse tabi
(1,791 puan) tarafından
Kuzum denedim hiç kurumadi tek tek yıkadım koydum ben kurur diye fazlada sıkmadım bu seferde fazla ıslak kaldı çıkarıp sıktım yine su an çok iyi
tarafından
Yaa bnde yapicam o zmn cok şık duruyo severim böyle kokoş seyleri:)))
Cok tesekkur ederim bu arada unutmayip yazdigin icin:)  
Ama bu dondurma kutularinin ustunde markalari yaziyo ya onu nasil kapattın kumasla mi??
(1,791 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek.
Kırtasiyeden akrilik boya aldım sulandirmadan onunla 3 kat boyadım canım algıdaydi bizim kutu o yüzden kırmızi ile boyadım kolay kapandı kutunun rengine göre bir renk ile boyarsan kolay oluyor kapanması
tarafından
Tamamdir cnm  cok tesekkurler:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 227 göst.
0 oy
10 cevap 341 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kdrrrata (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,342 puan) tarafından soruldu
0 oy