0 oy
933 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Bnim hic iyi degil analasmiyoruz merak ettim acaba sorunsuz analasabilen varmıdır?

34 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Ben uzaktayım senede 2 defa felan anca gideriz telefonla görüşmüyoruz 
-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Valla biz anlasiyoruz bir sorunum yok
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Gayet ıyiyiz çok şükür hiçbi sıkıntı yok. Yeri gelecek sen susacaksın yeri gelecek onlar görmezden gelecek. 
0 oy
(18,513 puan) tarafından
Kaynanam hariç hepsiyle aram iyi
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Herşeye sırt karışmak için karışıyorlar herşeye bir laf bir soz iyi değil ama eşimin hattı için katlanıyorum sadece
0 oy
(980 puan) tarafından
Kayınvalidemler beni başta istemiyordu şimdi bana çok iyi davranıyorlar, Fakat ben daha önce beni istemedikleri için hala onlara ısınamadım. kızım 53 günlük her şeyine karışıyorlar yok altını açık tut serbest bırak çocuğu yok sakın mama verme yok klima çarpar ay bilmem ne .

Bunları geçtim ben daha yeni doğum yapmışım kızım için bunu bize ver biz büyütelim sen bir tane daha doğur diye bir cümle kuruyorlar tamamen deliriyorum. Eşim cahiller kafana takma diyor ama çok rahatsız oluyorum. Her seferinde aynı şey söylenmez ki. Aynı şehirde yaşıyoruz. Şimdi yaz yayladalar ama kışın hep burada olacaklar ne yapacağım inanın bilmiyorum sabır dilemekten başka bir şey yapmıycam sanırım.
0 oy
(3,701 puan) tarafından

Çok şükür çok iyi diğer gelinden çok severler beni :D

0 oy
(2 puan) tarafından
Vallah ben esimin ailesiyle yasiyorum , cekilmez bir durum cok huzursuz ve mutsuzum  yardimci olurmusunuz
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Hepsiyle çok iyi çünkü hicbiriyle görüşmuyorum. Eşimin babası hariç. 
0 oy
(2,684 puan) tarafından
Bizde anlasmyrz dogumdan cıktın  glmedi kvga ettk
0 oy
(453 puan) tarafından
Bende çok iyi anlaşırım ğelini olarak degil kızı olarak görüyolar. Doğum yaptım eşimgn memleketine gittik. Koyun kestiler benim için yesin diye 1 hafta sonrada kurban bayramıydı. Başka bi zaman gittik hamileydim adamın borcu var gitti et pirzola aldı ğene benim için yesin diye. Valla daha neler neler bende çok severim ikisini. 
0 oy
(542 puan) tarafından
Ben iyiydim herkes iyiydi beni enayi yerine koyduklarını anladığım gün hepsinden elimi ayağımı çektim gitmiyorum gelmiyorum kafam daha rahat en azından kalbim rahat diyemezlerki benim gelinim şöyleydi böyleydi diyemezler
0 oy
(1,715 puan) tarafından
İyidir çok şükür elbette sevmediğin birçok huyları var özellikle kaynanamın ama saygımı bozmuyorum kolay kolay 
0 oy
tarafından

Felakettende öte :)))

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 904 göst.
0 oy
15 cevap 1,239 göst.
29 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ozgemmsi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 2,305 göst.
4 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤⛦Bal peteği⛥❤ (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 949 göst.

Kategoriler

1,471,383 soru

24,098,223 cevap

332,223 kullanıcı

...