0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Bir kızım var Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın ama korkuyorum nereye gidiyo bu insanlık iyilik mi ettim onu doğurmak la yoksa onu böyle bir dünyaya getirmekle kötülük mü daha 3aylık kızım ama ben şimdiden yatıp kalkıp bunları düşünüyorum küçücük çocuklara yapılanlar büyüyünce başına gelenler nasıl koruyabiliriz ki onları ben düşünmekten yoruldum artık 

5 Cevaplar

0 oy
(1,013 puan) tarafından
Rabbim dogru yoldan ayirmasin canim 
(6 puan) tarafından
Ya resim vardı paylaşmayı bilmiyorum ondan yapamadım galiba Eskişehir'e bir anne 48yaşındaki sevgilisini kızıyla beraber olmaya zorlamış kızını zorlamış yuh artık dedim
(1,013 puan) tarafından
Neler var neler canim ya çok üzücü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğa Allahi dini öğret. Ilk işin işimiz bu olmalı. Kendisi bumu bilirse kötü insanlarla arkadaşlık etmez ve koruyabilir kendini. 
0 oy
tarafından

Yanında olacaksın canım 5 dk bile gözümu ayiramiyorum mesela ben dua edeceksin sen olmadığın zamanlar da olacak o zaman anca dua edebilirsin ömür boyunca öyle yaşayamazsin eğer olacaksa Allah korusun zaten sen yanindayken bile olabilri :(

0 oy
tarafından
Onu bu dünyaya sen getirmedin çocuk büyütmenin yarısi egitimse yarısi duadır. Bol bol dua edeceğiz yapacak bise yok 
0 oy
tarafından

Bende 2. Çocuğu düşünmüyorum çocuğuma kötülük etmemek için ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama çok vesvese geliyor bir tanecik kızımı bırakıp nasıl eve gidicem diyorum okula falan çok yıpranıyorum bu şekilde ondan dolayı bende düşünmüyorum.:unsure:

(6 puan) tarafından
Bende hani bazen istiyorum ilerde nasip olursa bir tane daha olsun tek kalmasın diyorum ama sonra vazgeçiyorum korkuyorum düşünmekten bile korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 317 göst.
7 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bambam (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 922 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 895 göst.
0 oy
13 cevap 592 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu