0 oy
402 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,168 puan) tarafından
merhaba guzel bayanlar.  ya ben kecen sefer  soylemisdim korona oldugu halde annemgil cenaze gtidi uc gun falan. bende duruma yazdim koydumm hastalikdan dolayi kimse gelmesin bebeyime hastalik bulasir diye.  ben bebeyimi disari bile cikarmiyorum. her kesden anlayis bekliyorum yazmisdim.  bunuda  annemgilin akrabalarina koymusdim onlar  gitmisdi 3 gun.  kocam aradi.   annem senin hakinda boyle soylemis. bende ne demis dedim.  oda senin karin bizi istemiyordur.   duruma bize karsi  yazilar koyur.   her lafi  bize.  bende  bir tek onu koymusdum oda baska resimlerde koydugumu soylemis.  neyse  bende sinirlendim. hepsini watsapda engelledim. kaynanamla zaten konusmuyorum. esimin hatrina  merhaba merhabaydi.. hepsini engelledim.    esimde ben karismam sevmek zorunda diyilsin dedi..  kocami doldurub doldurub uzerime salmak fikri varmis. ah bu kaynanalar  neden boyle ya. konusmama sebebim.   benim kizimi sevmiyor olmasi.  oldugundan beri iki defa geldi gordu ikisindede kocamin zoruna geldi ve kucagina bile almadi. zorla verdik.  

3 Cevaplar

0 oy
(2,631 puan) tarafından
Böyleyse iyi yapmışsın. Konuşma hiç bir şekilde. 
(1,168 puan) tarafından
ben konusmaycam zaten.  insAllah onlarda engelli oldugunu gorub bir daha   gelib gitmez aramazlar
-Reklam-
0 oy
(30,260 puan) tarafından

Zorla ne kendinizi sevdirin nede zorla muhabbet edin

Herkesi kendi haline bırakın kafaniz rahat olsun

(1,168 puan) tarafından
evet  ya.  beni sevmesinler anlarim.  ama kizima karsi oyle davraninca sildim hepsini.  bebeyime karsi olunca  affetmek icimden gelmiyor
0 oy
(586 puan) tarafından

Topunu yakasim geliyor ha ya havale vela kuvveti billahi azim canavarlar ya bıktım sinsi yılanlar görmekten benimki beni kızdırdı o yüzden kusura bakmayın :alien:

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,078 soru

24,178,132 cevap

336,214 kullanıcı

...