merhaba guzel bayanlar. ya ben kecen sefer soylemisdim korona oldugu halde annemgil cenaze gtidi uc gun falan. bende duruma yazdim koydumm hastalikdan dolayi kimse gelmesin bebeyime hastalik bulasir diye. ben bebeyimi disari bile cikarmiyorum. her kesden anlayis bekliyorum yazmisdim. bunuda annemgilin akrabalarina koymusdim onlar gitmisdi 3 gun. kocam aradi. annem senin hakinda boyle soylemis. bende ne demis dedim. oda senin karin bizi istemiyordur. duruma bize karsi yazilar koyur. her lafi bize. bende bir tek onu koymusdum oda baska resimlerde koydugumu soylemis. neyse bende sinirlendim. hepsini watsapda engelledim. kaynanamla zaten konusmuyorum. esimin hatrina merhaba merhabaydi.. hepsini engelledim. esimde ben karismam sevmek zorunda diyilsin dedi.. kocami doldurub doldurub uzerime salmak fikri varmis. ah bu kaynanalar neden boyle ya. konusmama sebebim. benim kizimi sevmiyor olmasi. oldugundan beri iki defa geldi gordu ikisindede kocamin zoruna geldi ve kucagina bile almadi. zorla verdik.