0 oy
3,167 göst.
Diğer kategorisinde (185,707 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Değerli kullanıcılar,

Yapılan değişiklikler konusunda sizleri bilgilendirmek istedik. Son yayınlanan güncelleme ile birlikte uygulama kullanıcılarına reklam gösterimini kademeli olarak kesmeye başladık. Şuan %50 oranında kullanıcı platform içi reklam görmüyor. Yaklaşık 3-4 gün içinde de platform içinde reklam gören kullanıcı kalmayacak. Bu sizler için iyi olan haber :) Diğer bir konu ise soru başlıkları. Başlık düzenimizi tam olarak tutturamadık maalesef. İçerikten bağımsız soru başlıkları seçen kullanıcılarımız var. Soru başlıkları konusunda daha sıkı denetim uygulama kararı alındı. Soru başlıklarınızı itina ile belirlemenizi öneriyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

36 Cevaplar

+37 oy
tarafından
Sevgili adminciğim birde şu ikinci sayfa sorununa el atsanız iyi olur bence gerçekten çok sıkıcı bir durum yani bildirim geliyor ama ikinci sayfadaysa tek tek aramak zorunda kalıyoruz çok zor oluyor açıkcası 
tarafından
Ya bide toplu fotoğraf seçimi olsa iyi olucak birden fazla fotoğraf eklemek istediğin zaman tek tek uğraşiyosun
(3,135 puan) tarafından
Aynen çokdoğru bir konuya değindin canım
tarafından
Değindimde inşallah admin hanım görür el atar bu duruma :) :)
(7,931 puan) tarafından
+++++++++++++++++++
(3,135 puan) tarafından
İnşallah el atar canım
-Reklam-
+34 oy
(53,949 puan) tarafından
gün geçtikçe daha ılımlı yaklasacaginiza hala katı kurallar diyorsunuz kısaca porgrama girmeyin deyin olsun bitsin başlıkta baslik takıldiniz iki lakirdi yapmaya giriyoruz çoğu post kapatilmis oluyor yada tam cevap yaziyoruz post kapatılıyor.

ha engel yiyeceksem de bunu dedim diye yapmadım diye hesabimi silin gitsin ne bu üstü kapali tehdit ediyorsunuz

basliga gelene kadar bir sürü yenilik gelebilir programa bunlar üzerinde dursaniz daha güzel olur..
tarafından
O kimmiş önceki admin
tarafından
Adı Hülya ıdı yanılmıyorsam
tarafından
Ben admini hülya diye biliyordum geçenlerde tuğba dediler demek ki admin değişmiş haberim yoktu..
tarafından
Evet deyıştı yenı  Admın Tüğba oldu
(53,949 puan) tarafından
cogumuz kisisel evle ilgili çocuğumuzla ilgili post aciyoruz kim nesini arasin onların google da
kati kural nedir uyari, engel,hesap silinmesidir iki tane mesaj yazmis adminde bana aciklama yapmis burdan yazmak yerine sizi engelledik mi diye
bu bölüm acildigindan beri burdayim daha bir kez engel yemedim herkes bilir beni. bunun icin engel yiyeceksem hesabimi silin gitsin anlaminda söyledim
daha önceki postundada çöplük olarak belirtmisti sahsen ben açtığım postlarin ve başlıklarını çöp olarak görmüyorum
+18 oy
tarafından
Daha katı kurallar ne cezaevine falan mı giricez
tarafından
Birde reklam hala bende gözüküyor. Bu nasıl bir düzenleme  başkasında gözükmüyor bende boy boy reklam var hala cokmu param var benim birsuru internetim gidiyor  kaldirilcaksa komple neden kaldieilmiyor yada yani para kazanılması lazımsa altta gözüksün reklam
tarafından
Huahahah:))
(2,762 puan) tarafından
Ayyy buna çok güldüm tüm artılar sana :)
(12,271 puan) tarafından
Hahahaj çok  saçma yaaa  başlık yüzünden ne olabilir ki altı üstü yanlış başlık
tarafından
Googleden düzgün bir şekilde çıksın diye iste
+10 oy
(25,181 puan) tarafından

Maskesiz gezenlere bile katı yaptırım uygulanmıyo admiiinnnnn :D

(53,949 puan) tarafından
buda iyiydi ☺️☺️☺️
(1,712 puan) tarafından
haha bu iyiydi benden sana +++++++++
(185,707 puan) tarafından
O yüzden hergün onlarca insan hayatını kaybediyor değil mi? Bilinçsiz insanlar ve kurallara uymayanlar yüzünden ailemizden, akrabalarımızdan, çevremizden binlerce insan yoğun bakım servisinde hayat mücadelesi veriyor.
(25,181 puan) tarafından
Şaka yapıyorum adminciğim yaaa kızma
(185,707 puan) tarafından
Gerçekler acıdır.
(2,765 puan) tarafından
Admin hanim sizin puana sevda yetismis sizin puan soyle bi 100.000 falan olmasi laxim degilmi ben sahsen puan konusuna cok takintiliyim su aralar
(1,712 puan) tarafından
haha Allah seni napmasn kız adminin puanına niye taktın:D
(2,765 puan) tarafından
Kullanicilara bi giriyom uyelerden farksix adi admin ama puani yok valla ben kendi puanimada takdim benden sonra gelenler 4bin olmus ben daha dun 500 puandaydim ama inat ettim brnxd 5.000 puandan yukari olucam bir haftada bayagi yukselttim puani bakalim dahada yukseltcem
(1,712 puan) tarafından
sana bol puanlar canm)))
+9 oy
(2,765 puan) tarafından

Ya bence basliklarda harf sinirlanmasi olmasin butun sorulari basliklara yazalim daha guzel olur:D ne gerek var soru ayri baslik ayri soruyu direk basliklara yazalim beni destekleyenler artilayin bakem<3

+7 oy
tarafından
Kullanicilar ayri tripli admin ayri tripli 
(53,949 puan) tarafından
bizim neyimizi gördün kiz ☺️
tarafından
Bende tripliyim
tarafından
Ahahahahaha
(895 puan) tarafından
Ya ben artilayamiurm sanada bi arti benden
(7,483 puan) tarafından
Dogru dedin valla canim. Tribal enfeksiyona yakalanmislar:D
+6 oy
(12,521 puan) tarafından

Katı yaptırım? :ermm:

tarafından
Engel yersin zarr en katisi bu olsa gerek:))
(12,521 puan) tarafından
Onu biliyorum sordum sadece. Katı yaptırım derken fazla sert oldu :D
(53,949 puan) tarafından
üstü kapali tehdit ☺️☺️
tarafından
Çok tırsıyorum )))
tarafından
Dövecekler heralde :D
+6 oy
(4,285 puan) tarafından
Bunları paylaştığınız halde 3626291 kere post açıyorlar reklam ile alakalı bizde 36262991 kere postu kapatıp açıklama yazıyoruz ama hala anlamayıp sövmeye kadar kendilerinde bi hak buluyorlar insallah bu sefer anlarlar...
(7,483 puan) tarafından
Şimdi hocam kafam karıştı 3626291 sorunun nasil 36262991 ini kapatıyorsunuz :DD
(4,285 puan) tarafından
Hahha rast gele sayılara bastım şimdi sayılar farklı olmasın diye baka baka bi daha yazdım biliyor musun  yanlış olmuş galiba gene sayısı dimi :D
+5 oy
tarafından
Reklamlar konusunda cok sevindim, artik heryerde çıktığı icn yorum bile yapamıyordum ama soru basliklari üzdü biraz, bence yumusatilmasi gerekliydi. Insan bazen ne baslik yazicagini sasiriyor
+2 oy
(30,110 puan) tarafından

Yerebbiye şükür reklamlar tinne olacak :D

Tisikkurler admin hagnim

tarafından
Ere xude cnm ❤️
(10,885 puan) tarafından
Eri eri idi reklam tinne
tarafından
Male xode ava:))
+1 oy
tarafından
Ya ama başlık yazana kadar canı çıkıyor insanın. Mesela sütlaç tarifi verir misiniz? yerine tatlı tarifi? Yazıldığında da kabul edilmesi gerek bence :(
(53,949 puan) tarafından
olmaz o zaman Google a düşmez ☺️
(7,483 puan) tarafından
Daha meshur olamadi uygulama :D
+1 oy
tarafından

Bunada şükür :D

+1 oy
(236 puan) tarafından
%50 kimse görmüyor diyosunz da reklamlar epeyce çogaldı kullanıcıların %100 ü de görüyor yanı başlık alakasız olsa ne olacak küçüçük bi başlıkta onune gelen soruyu kapatıyor  okulda mıyız yoksa Google in sıradan bi uygulamasında mıyız anlamadım Ha bu arada hep byle  yenilikler falan yapıyoruz diyosunz da keşke erkeklerin bu uygulamaya girmesini de engellesenz
(10,885 puan) tarafından
Bende reklam yok
+1 oy
(14,062 puan) tarafından
Reklâmlar aşırı var azalma yok bide admin hanım aşırı derece de yavaş olmuş uygulama, girmek istemiyor insan kırk saat bir posta girme çabası ve yorum yapma oluyor. Soru başlığı zaten en büyük çabamız en katı kural ne olabilir acaba......
(1,712 puan) tarafından
engellicek her halde
(2,112 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var, yeni telefon aldım üstelik aşırı kasıyor bir posta tıklıyorum açılması Neşet Ertaş ustanın bağlama çalarken türküye girmesi kadar uzun sürüyor. Telefon bozuk sandım :)) Demek lanet olasıca reklamlar yüzündenmiş.
+1 oy
(22,057 puan) tarafından

Ilk okul gibi şunu yapma bunu yapma :P

(45,021 puan) tarafından
Ahahahahahaha ++++ sana
+1 oy
(6,920 puan) tarafından

Katı kurallar derken engel falan mı:ninja:

0 oy
tarafından
Vey Allah razı olsun 
0 oy