0 oy
745 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,096 puan) tarafından
Yok kızlar sinirimi bosaltamıyorum. Daha cok erken annemi de arıyamıyorum.eşim taksici sagolsun bir bu iş hosuna gitti arabayla gezmek diye ona bile soylenir o işi ayaklarıma yaptırırım ben. Mümkün olduguna gece mesaisine kalmaz yerine birini ayarlamaya calısır bizi dusundugune degil ha uykusunu dusundugune. Ne zaman kalsa geceye hep ortadan kayboluyor. Gece aradı sata 1 de iş hiç yok uykusuz kalamıcam 4 te kapatıcam aracı dedi tamam dedim. 3 bucuga kadar bekledim hamile halimle cunku gece ikide güm diye kapıdan ses geldi. 3 bucuk ta uyuyakalmışım. Sabah bir kalktım saat 7 yok bu ortada arıyorum arıyorum acmıyor en son 45 dk sonra dondu diyor ki askım kapıdayım. Allah bildiği gibi yapsın. Defalarca dedim dogru duzgun gittigin geldiğin yer belli olan işe gir diye. Kırk tane iş ayarladık oyle kabul etmedi. Ben hamileyim diye meslegimi yapamadım da evde durmadım hamileliğimi saklayıp temizlikçilik yaptım insanların boklu tuvaletini temizledim. İnsanlar da artık gecen ay cok buyudu karnın yazık günah diyip cıkardı lar. Çekemiyecegim bunu gebe halimle dusuk tehlikemle 7. Katta cam sildim ben sırf destek olayım gecime diye. 

5 Cevaplar

+5 oy
(6,396 puan) tarafından
Ne den bu denli sorumsuz bi adama bu kadar caba sarfettin neden bu denli dusuncesiz bi.adama bi melek werdin 
(6,396 puan) tarafından
Kuzumm ben bunu kolay kolay demem ama o zaman gideceksin ananin ewine zaten calismaya yuzu olan o cesareti olan bi bayansin annen lerde sana destwkse bakacak cocuguna sende gul gibi calisacaksin ohh kafa rahat
(1,096 puan) tarafından
Hata bende canım bende ben ayrılmıstım kızım 2 yasındayken annem dedi bana donme diye cocuk baba diyo diye dondum. Ailesi kac defa aradı xok pişman don diye bu yalvardı yakardı
(6,396 puan) tarafından
Ha bide buyuk cocugun war bende ilk gebeligin sandim canim ya iste bi yuva kolay yikilmiyor senin sucin deil ki kuzumm
(1,096 puan) tarafından
Cocuk babasız kalmasın kız evlat dedim ne kadar elaleme karsı dul kalacağım dedim. Keske hiç barısmasaydım. Belki bir helal sut emmisi bulurdum cocugum buyudukten sonra
(6,396 puan) tarafından
Bagzi seyler olmuyorsa zorlamamak lazimm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kuzum böyle gelmiş böyle gider nereye gidiyormuş ya sen sorduğunda ne diyor 
tarafından
Rabbim çıkartır kuzum sen merak etme
(1,096 puan) tarafından
Biri karnımda biri yanımda elalemin adamının evine gittim ben hem temizlik yaptım hem buyuk cocugumu temizlediğim odadan odaya tasıdım.ikş tane öldü karnımda bebek o halimle gittim ben Allah bildiği gibi yapsın
tarafından
Değer kıymet bilmiyormuş demekki zıkkım yiyesice destek olacağına daha g.ötunun keyfine geziyor
(1,096 puan) tarafından
Kırk tane düzgün iş buldum insanlar soktuk araya annem calıstıgı adama yalvardı iş için. Adam da bir arkadasının fabrikasında iş buldu ben ailemi burada bırakamam dedi ve istemedi işi iki sene evde oturdu
tarafından
Rahatına düşkün o zaman canım
+1 oy
(490 puan) tarafından
Nerdeymş ya?  Sorumsuz adam.  Hamile kadın evde birşey olur mu demiyor mu?  Alıştırma kardeşim öyle.  Onlar nasıl kadın çocuğa bakmak zorundadır gibi salak  saçma bi düşüncenin içindelerse,  sen de  öyle yap. o sana ve çocuğuna bakmak zorunda gerekirse o pis tuvaleti o temizleyerek . 
(1,096 puan) tarafından
Kalma evde yanlız ablama git kal diyor. Bende gitmek istemiyorum baskasına evim var damım var oraya bırakınca iyice rahat edip salıyor
+1 oy
(7,436 puan) tarafından
Karnindakinden önemli mi bu herifin aç karnni doyurup keyfine baktırmak hiç umrumda olmaz bı kuru ekmek yerim ama hamile halimle de böyle sorumsuz birine destek olmam.
(1,096 puan) tarafından
Cok yoruldum artık
(7,436 puan) tarafından
Sen bu halinnle çalıştığım sürece bu insan bzomasinin bı tarafını kaldirdigin sürece çok yorulursun bırak ne hali varsa görsün biraz kendine değer ver
(1,096 puan) tarafından
Sabahtan beri kusuyorum sıkıntıdan.
0 oy
(1,715 puan) tarafından
Sorumsuz mu eşin ben öyle anladım yazk sana vala o temizlesin milletin pis tuvaletini de size baksınnn
(1,096 puan) tarafından
Ellerim dondu tuvalet temizlerken. Anca yatsın yanlız alsın basını gezsin arabayla gezsin yesin içsin onu istiyor. Onu herkes istiyor. Gebe halimle temizliğe gittim gitmediğim günler saatlerce ayakta kalıp mantı yapıp yemekler yapıp sattım
(490 puan) tarafından
Yahu niye yapıyorsun?  Seni düşünmeyni sen niye düşünüyorsun?  Ne oldu eline sağlık karıcım deyip seni de mi gezdirdi.  Ohoo çocuk doğunca gör bak sen kalk çalış demeye de baslar
(1,096 puan) tarafından
*** der artık bitti cekemeyecegim ben bu kadar cefayı cekip calıstıktan sonra kendim cok gecinirim hakkımı helal etmiyorum biri karnımda biri yanımda temizlik lere gittim ana babamdan saklattı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Güneşim (223 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,950 soru

24,051,255 cevap

329,677 kullanıcı

...