0 oy
747 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (74 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

esim bana intar msji atiyor kendimi öldürcem bu dunyadan gocuyorum beni oglumdan ayirdin falan yazmis bana neler cektirdi hakaretler kufurler beddular annemin evindeyim biktim donmek istemiyorum 

Kalbimi kırmana alışmıştım da bnm hasta olduğumu öğrendiğin günden beri daha çok üzerime gelip ölsün diye uğraştığınıda anladımda beni can evimden vurup kanadımı kıracağını hiç düşünmemiştim Bn guzuma araba sürmeyi öğretcektim beraber gezcektik bnm bütün hayallerimi yıktın ALLAH da senin kolunu kanadını kırsın hayallerin olmayacak yerlere varsın hakkımda sana haram olsun Bn gidiyom heryerinize Kınanızı yakın evde sizin olsun bu dünyada size kalır sanmayın gözlerinizden yaş yerine kan aktığını Bi şekilde görürüm inşallah. Allahın adamını babamı çok öp yerime gerizekalı kadın

14 Cevaplar

0 oy
(3,757 puan) tarafından
O zaman dönme :) 

İntihar etmek öyle kolay değil heleki böyle bir insanın edecgi kadar.basit değil

Sen ne düşünüyorsun edermi sence 
-Reklam-
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Neylersen kendine eylersin deseydin

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Annesine ailesini polisi birini araa gönder oraya sen gitme
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bisi yapamaz seni korktuyo 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İntihar edecek olan insan msj atmaz kurtarılma ihtimali olduğu için tabi sen daha iyi tanırsın eşini hakkınızda hayırlısı 
0 oy
tarafından
Bi etsin da görelim bacım aman sende zaten vazgeçmişsin napiosa yapsın hepsi blöf 
0 oy
tarafından
Sen evine don diye yapiyordur canim amma yinede ailesine istersen haber et amma bence seni korkutmak icin yapiyor
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Yolun acık olsun deseydin. Canına kıyacak olan kişi söylemez. Ölür ölüsünü bulurlar. Yalandan yere blöf yapıyor
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Dönmek istemiyorsan dönme seni tekrar yanına çekmek için yalan söylüyor can tatlıdır asla yapmaz karar senin aklını ve kalbini dinle 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Hadi bakalim kolay gelsin de intehar edecek adam ben intehar ediyom demez
0 oy
(486 puan) tarafından
Sen ona acıyıp biseler yapsan o sana aciyomu acıma acınacak hale düşersin naparsa yapsın boşver
0 oy
(12,271 puan) tarafından
İntihar edecek olan edicem demez sen bakma ona polum yapıyor ikna olacaksın SONRA yine çektirecek kurtulmuş Ken bir daha bulaşma
0 oy
(292 puan) tarafından
Ederse etsn canm yaa sen varken aklı neredeydi de şimdi başına gelmiş
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Vi şans daha hakediyosa ver çocuğunuz var sonuçta tabi senin kararın 
(74 puan) tarafından
7 inci şansi verdim ona

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,232 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 713 göst.
23 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yigido (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.
21 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde sevgi.att (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,347 soru

24,084,804 cevap