0 oy
683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Eşimle sorunlarimiz var iki gündür konuşmuyoruz ve bunu hiç sorun etmiyor geldi işten yemek istedi verdim kıyafetlerimi hazrla düğüne gidecem dedi hazrladim ama kendisiyle konuşmuyorum oda bunu hiç önemsemiyor hizmetçi gibi her istediği yapıyorum oda benimle konuşma gereği bile duymuyor...çok mutsuzum hayattan hiç zevk almiyorum.. oysaki hiç böyle değildik suratim dusse günlerce sorardi şimdi umurunda bile değil hem de onun hatası yüzünden konusmuyorum

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kizim isteği o zaten erkegin istedigi nedir kadin konusmasinn her dediğimi yapsın der yapma konusmada seni fark etsin
-Reklam-
0 oy
(30,221 puan) tarafından

Sen konusmayi denesen 

(21 puan) tarafından
Karşındaki sen yokmussun gibi davranıyor geliyor yemeğini yiyor sesleniyor düğüne gidecek hiç gideyimmi gitmeyimmi sen de gelirmisin diye sormadi bile
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Sen neden gitmiyisun
(21 puan) tarafından
Teklif bile etmedi kimin düğünü ne düğünü bilmiyorum bile
(1,330 puan) tarafından
Yuhhh peki sen gitmek isteseydin yada eğer eşin sana karismiyosa dışarı cikmana sende hava al benim eşimle sorunum varken annem gile giderim genelde dinlenmeye ertesi gün gelirim sırf oraya gittiğimde dışarı cikiyorum diye geliyor beni almaya barisiyo konuşuyor cnk normlde biyere hiç göndermez eğer öyle bı sorunun yoksa sende biraz diasari çok hava al düşün Allah yardımcın olsun insllah
(21 puan) tarafından
Benim gidecek hiçbir yerim yok
(465 puan) tarafından
Nasıl yok canım ya
0 oy
(375 puan) tarafından
Amann bosver konusmasin. Sende konusmaasin olur biter. Kacan kovalanir baska seyler dusn. 
(21 puan) tarafından
Bende konuşmuyorum zaten
(14 puan) tarafından
Canım haddime değil ama konuşmadığın adamın kıyafetlerini niye hazırlıyosun kendi gitsin alsın ne hali varsa görsün kendi yemeğini kendi yapsın ne anlamı kaldı sen konuşmamıssın ama tüm işini görmüşsün oda seni umursamamış ben eşime küsmem genelde ama konuşmadığimda yüzüne bakmam.
(21 puan) tarafından
İste beni uzende o şuan keşke yapmasaydim
(14 puan) tarafından
Kadınlık böyle işte her şeyi görevimiz olarak görüyoruz ama sonunda üzülen hep biziz canım üzmeyi öğrenmek gerekiyor valla değerli oldugumuzu hissetmek bizimde hakkimız dünyaya iş yapmaya gelmedik sonuçta boşver takma kafana sıkma canını gün olur devran döner sende ona aynı seyleri yaşatırsın
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Hazirla değil hazırlar mısın deseydin. Hatasını bastırmaya çalışıyor suskunluğuyla senin konuşmanı bekliyor belli ki
(21 puan) tarafından
Ben ölsem yine konuşmam
0 oy
(704 puan) tarafından
Küstüysen neden hazirliyorsun ki.Sana kiyafet hazırlıyor mu?Kendi eli ayagi var cocuk mu da sen yapıyorsun.Nasil olsa küssekte her istedigimi yapiyor diyip konusmuyor iste oda rahatini bulmus.
(14 puan) tarafından
Ay canım şimdi yukarı yazdım aynen senin dediğini söylemeye çalıstım paşalar işine geldikleri gibi davraniyolar hep bi yolunu buluyorlar annelerinin aslan oğulları.
(704 puan) tarafından
Yani onlari paşa yapanda biziz uşak yapanda.Ben ilk evlendigim zamanlar cok yaptim sonra baktım adam bana yapmıyor bir havlu istiyorum getirmiyor falan filan kendi kendime dedim mal misin birak yapma yapmıyorum kendi yapiyor umrumdada degil eli ayagi var.Bosversene evlendikte hizmetci olmadik.Bunu bilsin ona gore davran uzulmezsin o zaman.
(14 puan) tarafından
Aynen öyle bende uzerime dusenleri yapıyorum yapabilecek marifeti ve becerisi olan seylere karismiyorum yapiyoda ev isindede yardim ediyo cocuk olduktan sonra yetisemiyorum bende biz köle değiliz süperkahraman da degil herseyi nasil biz yapalim. Benim eşime annesi herseyini yapmis çayi bile önüne beklerdi kendi doldurmayi bilmezdi ama simdi yapiyo kardesim direk yapar annem herseyini yapmadi kendi yemek bile yapar yani demem o ki tamammen yetistirmeden kaynakli
(704 puan) tarafından
Aynen yetistirme tarziyla.alakali bir durum nasil baslarsa oyle gider.Benim esimde ayni suyu ister cayi ister dedim senin elin ayagin yok mu bende istiyorum surekli surat yapiyor dedim sen isteyince iyi.Artik bazi seyleri kendi yapiyor.Ama bazilarinida degistiremiyorsun ne yazikki oyle alismislar.Kadin köle erkek kral.Benimde cocuklarim var oyle olmasinlar diue uğraşıcam hep.Yazik yani.Benimde yetisemwdigim zaman oluyor kucugu basina atıp isimk yapmaya calisiyorum anne baba ogretmeyince yapmak zor geliyor onlara.
(14 puan) tarafından
Aynen canım valla bizde bi koca bebek birde kücük bebek yetistirecek degiliz bizim herseyimize karisan kaynanalar zamaninda yetistirse bize bu görevler düsmez ama iste erkek kız diye birsey yok cocuklara öğretilmeli Allah korusun hastalansak insan bi tas çorba yapan birine muhtaç oluyor. bana yardim ettimi mutlu oluyorum cünkü 2 elim var sonucta bebekle oyun oynayamadigim zamanlar bile oluyo degistikleri kadar degisecekler dedigin gibi ne diyelim sağlık olsun:)
0 oy
tarafından

Şensiz düğüne nasıl gidiyor yollamasana...

(21 puan) tarafından
Fikrimi sormadi bile
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Sende yapma kuzumm ihtiyaclarini karsiladin icin konusma geregi duymuyor demek ki 
0 oy
(24 puan) tarafından
Valla cnm benim esimde oyle tartisinca kusüyor bnde sinir oluyorum ama huxurum kacmasn ben cok geriliyorum ev oyle hzuursz olumca ben cok uzatmiyorum yoksa sogukluk giriyor
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ee hicbirseyini aksatmassan normalmis gibi devam eder. Bn tinlamiyorum bile sonra geliyo bni tinla die basliyo konusma devami geliyo. Hem haklisin hem.her dedigini yapiyosun. 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sende istedigini yapma sakat mi?kendi gitsin yapsin
0 oy
tarafından
Benle konuşmayan adamın ne kıyafetini hazırlarim nede yemeğini oldu o gezecek tozacak ben kıyafet hazirlicam oldu 
0 oy
(526 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir aranız üzülme
0 oy
tarafından
Kendin hazirla deseydin ya eli kolu kırık mı? Sen gitmeyecegin dugune niye kiyafet çıkarıyosun
0 oy
tarafından
Şuan bulunduğum durumdayim aynısı ben yaşadım.bugun üç dört gundur pek.konuamuyiruz birbirimizi çok kırdık ağır sözler söyledik ama.ben genede eşim.dedim.guzel sözler söyledim.aonrasinda sarıldım bı karsilik bile almadım biliyor musun erkeklik yapan ben kadınlık yapan o dersin .... Dün gene konuşmaya çalıştım cevap vermedi yat uyu dedi ben bu şekilde rahat uyuyamam ki dedim cevap vermedi ya bu kadar mı nefrete diyorsun sen benden bu kadar mı sevmiyorsun dedim cevabı ise evet oldu ilk defa bana  bu sekilde karsilik  verdi bağırdım yataktan kovdum gitmedi tabi .... Ve bugün beni aradı oğlumu hazırla bı yere gideceğim onuda götüreceğim dedi hiç demedi sende gelirmisin gelmez misin gönlümü almaya çalışmadı bile ama bu gece onu odaya almayacağım ne hali varsa görsün oturma odasında abisinin yanında uyusun
0 oy
(493 puan) tarafından
Yanlız değilsin ondan bi tane bendede var

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 499 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Merhaba ben sen (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.
+1 oy
18 cevap 1,103 göst.
0 oy