0 oy
627 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,330 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar çok özür dileyerek soruyorum bende bı kaç gün önce yanma hafif acı başladı dünden beride afedersiniz klitoris de ağrı yanma var acı var ve beyazlama var ama sis ve kizarmada var bu konuda bilgisi olan yaşayan varmı biraz özel oldu k.b 
notu ile kapatıldı: Konu başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ö.d

Mantar falan olablit
(1,330 puan) tarafından
Büyük ihtimalle ama neden orada acaba ve sürekli tkrr ediyor mantazol vardı bitti 4 aydır başlıyor geçiyor tekrr ömrümde ilk defa yasiyroum böyle bı durum mahvoldum artik
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından

Mantar olmuştur canm. Krem al kullan kravozol al.

Normal hepimizde oldu bende hala da var sontadan dolayı yanma var kötü bi durum:(

(1,330 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun , valal bnd 32 haftaligim 4 aydır yaşıyorum ne kulaniyosam olmuyor tekrr basliyor hayr sdc o rada oluyor nedense
(1,647 puan) tarafından
Sontayimi yanls taktılar naptilar cokmu acittilarda öyle oldu yoksa banada sonra takıldı doğumda ama hiç acimadida hissetmedim de suandada bişey yok bı çıkarırken hafif yanma oldu takıldığını da anlamadım çıkarıldığında fazla anlamadım
(613 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya valla sızliyo afedersin kan geliyo idrarmdan yaniyo ve kasiniyo
(1,647 puan) tarafından
Onu yapan kadın doğuma gitsene ozaman bitane yanımda yatan kadın vardı onun sontasını idrar kesesine değil de yumrtaliklarina takmslardi enfeksyon kapmsti sende bı git nolur nolmaz Allah korusun
tarafından
Bebeğin nasıl kız yiyebiliyomu kilo aldımi
0 oy
tarafından
Valla bnce bi doktora görün bide çok sık su içmen lazım 
(1,330 puan) tarafından
Ya çok afedersiniz idrarın okdr berrak ki içtiğim suyun hesabı yok bide sürekli buzda yiyorum çok canım çekiyor , doktorada gidiyorum ilaç veriyri geçiyor bir hafta sonra tkk okdr çok şey denedim ve kulndimki çoğu kadın doğumdan sonra geçer diyo inşallah gecer
tarafından
Olabilir aynn inşallah doğumdan sonra geçer valla çok ağrılı bi durum ya bide bol bol c vitamini almaya da dikkat et sebze meyve ye sürekli
0 oy
tarafından
Eşinden kaynaklı olabilir ilk evliliğimde bnmde olurdu sürekli ilaç krem kullanırdım iyileşir tekrar başlardı bi ara 4.5 ay ayrıldık anne evine dönerken hala vardı ilaç kullanıyordum iyileşti tekrar etmedi 4.5 ay sonra hamileyim diye tekrar barıştık bende yine başladı mantar.. O dr gitti ama onda bişey yok bnm tenim onun tenini kabul etmedi bi şekilde 3. Yılda boşandık zaten ondan sonra da 8 yıl hiç olmadı mantar filan şimdi 1 senelik evliyim hiç öyle mantar veya benzeri bişey yaşamadım..
(2,063 puan) tarafından
Allah allah  çok değişik  ondami  bosandiniz  acaba  yani siz
tarafından
Yok canım başka sebebler özet olarak geçersek kaynana :) muskalar görümceler teyzeler kuzenler :)
(2,063 puan) tarafından
Hadi yaaaa hayırlısi oymuş  canım yaaa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 539 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1310. (325 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 994 göst.
16 Kasım 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Dilayla (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,510 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadebirgl (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 690 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,522 soru

24,401,797 cevap