0 oy
1,213 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar esimle tartıştimda bazen ben istemiorm ama evirip cevirip bir şekilde o yatakta buluyorum kendimi ama istemiorm güçlü oldundan karsi koyamjorm tartışınca kalbim kirilio canm istemio pofffff size bu derdi anlatam dedim 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Demekki Esine karşı olan sevgin aşkın yada isteğin adına her ne denirse sinirinden daha ağır basıyor 
tarafından
Gt başımda dedikce ben geliorm kavga sonrasi bu sekil hale grioz
tarafından
Bizimde öyle olur kavga ederiz hatta bı ara öyle bir kavga ettik ki parkeyi kırdı eşim telefonumu parçaladı bağırdım defol git diye evden kovdum bana bağırdı ağlattı beni yarim saat sonra kendimi eşimle birlikte buldum niye öyle oldu anlamıyorum ama dediğim gibi isteğim sinirimden daha ağır basar benim ne kadar kizsamda o an eşim veni tahrik edici bisey yapsın bırakırım kendimi
-Reklam-
+2 oy
(12,763 puan) tarafından
Bu resmen hem psikolojik şiddet hem tecavüz zorla birlikte olmak asla böyle olmamak lazım istemiyor isen bunu saygı ile karşılaması lazım zorla olmaz  karşı koyamamak çok kötü allah yardımcın olsun  
+1 oy
(1,712 puan) tarafından

Bu yaptığı tecavüz sayılır:angry:

tarafından
Diyorum da anlamio ki
+1 oy
(53,954 puan) tarafından
☺️ az önce olmus sanirim
(5,372 puan) tarafından
İkbal ya :D
0 oy
(107 puan) tarafından
Benimde oyle oluyo
tarafından
Sanioki bana ceza verio
(229 puan) tarafından
Onur kırıcı gurur kırıcı kendimi kötü hissederdim
0 oy
(453 puan) tarafından
Çok normal bence bu kadınların çogunda var 
0 oy
(465 puan) tarafından
Kız nasıl gelip mahreminizi buraya anlatabiliyorsunuz ben daha normal sıkıntımı paylaşmıyorum.en azından eşinizle aranızda olan bu şeyi paylaşmayın.
(14,198 puan) tarafından
Bencede ya kınama değil ama hayret ediyorum
tarafından
Türk dilinde mezhebi geniş denir yemin ediyorum midem bulanıyor bunların yatak muhabbetinden
0 oy
tarafından
Resmen tecavüz ediyor sana zorla olur mu ya 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bir kere yasadimm ama gikimi çıkarmadım ve sonrasında Cook ağladım çünkü gerçekten kendimi kullanılmış histetim tecavüze uğramış gibi Hisetim ama tabi sdc kavga değildi bana vurmustuda 
0 oy
tarafından
Eee yani sizin sapkınlıginizdan bize neeee???Bunu burda anlattın nouldu???Vav mukemmel bir evlilik mi diyelim???
(14,198 puan) tarafından
Aynen insanlar laf saysın diye bazen bilerek yazdiklarini düşünüyorum ..........
0 oy
(442 puan) tarafından
Zorla morla oluyo iste

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,409 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buket0606 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,760 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 428 göst.
10 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Kahvekokusu (152 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 754 göst.

Kategoriler

1,471,108 soru

24,094,082 cevap

331,954 kullanıcı

...