0 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar postları okuyorum doğumda eşin ailesi altınlar takmak zorunda başka zaman hediye almak zorunda vsssvsvs sakın linclemeyin ha sohbet olsun diye yazıyorum hepinizi seviyorum ama kızlar böyle şeyler çok mu onemli ya valla bazen öyle sorular soruyorsunuz ki benim aklıma gelmiyor doğum yaptım diye bana niye milyarlar versinler orfumuz adetimiz mi böyle gerçekten soruyorum benim eşimin ailesi dünya iyisi hastanede kayinvalidemi annem sandılar babam desen ağzı var dili yok biricik gelinim onun için yani bana takılar takmadılar diye ayıp mi ettiler bazılarınıza çok kızıyorm haaaa valla bazilariniz için para çok önemli ve kafaya takıyorsunuz boşuna yapıyorsunuz:(ne aldılarsa onların fiyatına kadar biliyorsunuz bir de araştırıyorsunuz yapmayın valla siz de anne baba olacaksiniz 

22 Cevaplar

0 oy
(3,104 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum sana. Kimse ben çocuk doğurdum diye anne oldum diye para harcamak zorunda değil. Sonuçta alıyorsa hediyedir. Hediyenin de hiç bir zaman mecburiyeti yoktur. Ben ne evlenirken ne de şimdi hiç bir beklenti içine girmedim. Hiç bişey istemedim. Aldılar mı derseniz evet herşeyimi aldılar. Almasalardı da fark etmezdi. Önemli olan bana yuvamda rahat huzur vermeleri eşimle arama girmemeleri. Çok şükür o konuda da hep iyi olalım isterler karışmazlar. 
-Reklam-
0 oy
(53,898 puan) tarafından
banada taki takan olmadi ☺️ kızıma aldilar bilezik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 234 göst.
13 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 347 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 272 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 989 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,765 soru

24,077,055 cevap

330,981 kullanıcı

...