0 oy
451 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Kızlar benim oğlumun kafası sağ tarafımda ayakları solda ters duruyor yani ayaklarını oynatınca değilde kafasını oynatınca sanki sağ tarafıma bişi batıyormuş gibi oluyor acıtıyor biraz normal mi sağ tarafıma yatamıyorum bazen normalde ayak kısmı acıtmaz mi yada döndü mü acaba ?? Haftaya doktora gidicem bunu söylemelimiyim??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç haftalık hamilesin canım bebeğin hareketlerinin canını acıtmasi normal çünkü derin inceliyor rahim inceliyor artık her şeyi net hissediyorsun benim kızlar hareket edince karnım yırtılıp içinden çıkacak zannederdim öyle bir hareket :D hele bir keresinde eşim gördü gözleri dışına çıktı ay senin canın hiç mi acımıyor dedi acıyoda ne yapayım hadi minnacık yavruya ne deyim:D onun o hareketleri o canımı yakması dünyada ki en tatlı can acısı 
tarafından
31 haftalık oldum hareket edip canımı yakması güzel birşey evet:))
tarafından
Daha minik mis de canım son zamanlar hele o ellerinin ayaklarının izi çıkıyor ya karnına allahım mucize ya mucize allah a inanmayan taş olur birer damla sudan insan var ediyor rabbim içimizde bütün organlarımız yer değiştiriyor karın büyüyüp kocaman oluyor küçücük rahim oluyor karpuz kadar hatta daha bile büyük ve doğum yaptıktan bir hafta sonra da her şey geri eski yerine eski haline dönüyor bütün şu olanlar allah korusun bir trafik kazasında falan olsa kurtaramazlar bizi ölürüz ama işte gebelik doğum tek kelimeyle muhteşem allahın mucizesi
tarafından
Ondan ne şüphe Allah'ın yarattığı herşey bir mucize. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Amin amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Canim bende 31. Haftadayim bu bazi hareketlerinde can acitma bendede oluyo ama surekli donuyo bu ara ayagi nerde kafasi nerde inan pek ayirt edemiyorum :))
tarafından
Sağ tarafımda bi sertlik olunca hemen elimi koyuyorum üzerine hissediyorum kafasını ama ayaklarını hiç hissetmedim
0 oy
tarafından
Bnimde canım acıyor artık böyle garip sanki tırnak atıyor gibi farklı bir acı belime bacağıma vuruyor ağrısı kımıldayamıyorum haftaya randevum var bnimde mutlaka sorucam 
tarafından
Yok benimki sadece anlık bi acı veriyor.
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Benim de 28 haftaya kadar öyleydi göğüs altındaki kemiğim çok ağrıyordu öyle en son doktorum dönmüş dedi o zamandan beri o ağrıyı hissetmiyorum çok şükür kuzum bende fazla sağa uyuyamıyorum göğüs altındaki kemiğim batıyor tam hizada sırtıma vuruyor kuzum anlıyorum seni canım benim 
tarafından
Bende sol tarafım da daha rahatım ama eşim sol tarafta uyuyor ve bacaklarını topluyor uyku esnasında karnıma vurur diye korktuğumdan sağa alışmaya çalışıyorum
(4,756 puan) tarafından
Yerinizi değiştirin sol tarafa uyumak daha sağlıklı tatlım
tarafından
Öyle de alışkanlık olmuş denedik yer değiştirmeyi ama ikimizde uyuyamadık :( arada karnıma yastık koyup uyuyorum
(4,756 puan) tarafından
Bacak arana yastık koy rahat uyursun bende şuan sol tarafta uyuyorum ama bebek olunca sağa uyumam gerek beşiği oraya koyacağız bende blr gece onun yerine uyumayı denedim alışmak için dediğin gibi çok zor insan alışmış uyuyamıyor canım
tarafından
Bebek benim yanımda duracak sağ tarafta inşallah artık 2 yastık ile uyuyorum.
(4,756 puan) tarafından
Iyi o zaman canım
0 oy
(404 puan) tarafından
Normal canim bende 33. Haftadayim benimde basi sagda ayaklari solda doktoruma sormustum tamda oanda denk gelmisti cok acıyor demistim kafasi oldugu icin oldugunu soylemisti ama tabi o 3,4hafta önceydi artik ayaklarinin oldugu yerde acitiyor bazen
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Benimkide baş geliş duruyor ayakları yukarda başıda acıtıyor ayaklarida valla
0 oy
(306 puan) tarafından

Benimki dirsegini flan vurur bazen dokunurum ayagini flan bilirim tosbiğin <3:D

0 oy
tarafından

Benim de öyleydi geçenlerde canım aynı haftayız benim de sanki bıçakla kesiyormuş gibi oluyordu acaba bıçak mı yuttum buldu da kesiyor mu diyordum :D:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 546 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 93 göst.
16 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 140 göst.