0 oy
652 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (331 puan) tarafından
Kızlar misafirim gelecek karnıyarık yapacağım dünden buzluktaki kıyamayı çıkardım iç yapacağım yarısını kullansam yarısını da hafta içi bir gün kullansam buzluğa koyup olur mu çok geldi gözüme tekrar iç yaptıktan sonra nasıl muhafaza edebilirim ikinciye kullanmak için?

10 Cevaplar

+1 oy
(581 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canim bu gibi şeyler buzluktan çıkıp eriyip bidaha buzluga atılmaması gerekli. 
(581 puan) tarafından
2-3 gün içinde tuketmelisin canım
(331 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(581 puan) tarafından
Bidaha böyle bişi dusunursen buzdolabı posetlerine az az ayirsan daha rahat edersin ziyan olmamış olur. Afiyet olsun şimdiden bende bugün karnıyarık yapayım bari canım cekti
(331 puan) tarafından
Aynen canım işte başta onu düşünemedim aceleyle buzluğa atmıştım birde bir kere daha yemek yapayım diye mantıklı geldi hepsini birden yapmak :)
(581 puan) tarafından
Aynen mantıklı :)
-Reklam-
+1 oy
(536 puan) tarafından
Saklama kabına koyupTekrar buzluğa atabilirsin
(331 puan) tarafından
Tekrar dondurmamak gerekli deniyorda canım arada kaldım birşey olmaz değil mi
+1 oy
(17 puan) tarafından
Icin rahat etmezse saklama kabina koy buzlukta degilde asagida tutuyorum ben sonra baska bi yemek pisiriyorum onla 
(331 puan) tarafından
Kaç gün durabilir aşağıda canım
(17 puan) tarafından
Marketlerde de buzdolabi gibi reyonlarda bekletiyolarya o yuzden ben en fazla 4gun bekletiyom koku moku bisey olmuyor. Gercekte ne kadar durmali bilemem :)
+1 oy
(5,328 puan) tarafından
O gibi durumda ben pişirerek koyuyorum yada arkasına izmir köfte  hazırlayıp iç harçıyla birgün dolapta bekletiyorum 
(331 puan) tarafından
Yanı piştikten sonra koysam birşey olmaz mı canım
(5,328 puan) tarafından
Olmaz cnm ben öyle yapıyorum  1 hafta da durutor sade et pişince
+1 oy
tarafından
Buz dolabı posetine köy bişey olmaz canm 
+1 oy
(795 puan) tarafından
Canim cozulmus tekrar dondurma. Ama kavurup atarsan sikinti olmaz sanirim
+1 oy
(342 puan) tarafından
Donuk olan sey cözüp tekrar dondurulmaz zehirler allah kkorusun ya dolapda sakla yada pişir kvur öle koy canım
+1 oy
(3,141 puan) tarafından
Pismis et dolaba girsede birsey olmaz 
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Pişirip yani kavurup saklayabilirsin buzlukta 
+1 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım gerı kullanmasan olur ama komple pısır o sekılde asagıda durur bıraz daha ertesı gün yemekte felan yersınız olmazmı. Donup cozulen seyde bakterı urer

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
6 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde eslemree (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 448 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 324 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
17 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,120 soru

24,134,705 cevap

334,233 kullanıcı

...