0 oy
1,162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dogum yapali 5bucuk ay oldu ilk hamile olduğumu 2.hafta öğrendim hersey cok normal di bir kere bile kusmadım sadece biraz az yemek yiyordum 2 kilo verdim oda 1 ay sürdü bütün evin işlerini yapıyordum araba kullaniyodum karnım kocaman oldu 8 aylık hamileyim kontorle gidiyodum doktora diğer hamilelere yer veriyodum yanimdan hamile bi kadın geçiyordu karnını tutuyor ayaklarini ayirarak yürüyordu ahlaya ahlaya sohbet ediyorduk agrin mi var diyodum yoo hamileyim karnim buyuk diyordu ben 25 kilo aldim herkes ikizmi diyordu ben o halimle merdivenlerden hizli hizli inerdim rahat rahat uyurdum ne biliyim kalabalik oldumu hastane yer istemezdim ayaktada dursam birşey olmazdı kac kere sahit oldum 3 4 aylik hamile kadinlar kavga çıkarırdı ben hamileyim yer verin bana diye fazlami abartılıyor yoksa ben mi cok rahat geçirdim hamilelegi 1 sene falan sürse şikayet etmezdim sozde canım cok tatlidir ama sezeryanla doğum yaptim 1 hafta sonra ev supurdum kayinvalidemi annemi herkesi yolladim eskisi gibi rutinime devam ettim hala daha oyleyim bunu deme sebebim arkadaşım dedi sen cok salaklik yaptin hamilelegini yasiyamadin hic naz yapmadin asermedin bile dedi hamileyim onu bunu yapamam demedin bile dedi ben hamileyken 9 ay yemek yapmadım midem bulanıyor diye yalan söyledim yattim bütün ay dedi. O yüzden aklıma takıldı hatta bana kızmıştı doğumuma 2 gun kala 10 kisi ağırlamıştım tek tek yemek yapmıştım toplamıştım hicde pisman olmadim. Herkesin bünyesi farkli benim yaptığım salaklik değildi bence aklima takıldı kizlar 

29 Cevaplar

0 oy
(7,786 puan) tarafından
İllaki naz yapanda vardır ama ben 4. Ayima kadar istifra ettim yemek falan yiyemedim böyle ekmek arası yoğur domates salatalık yiyodum ondan da tiksindim sogansiz salcasiz yemek yiyodum falan sonra hap kullandım bulantı için öyle rahatladım derken yine başladı 36 haftaligim 33 haftama kadar istifralar devam etti ayakta uzun süre duramam özellikle sabahları basım çok döner yürürken normal yuruyemem hızlı yürüyünce karnım ağrıyor oturduğum yerden aniden kalkınca karnıma bıçak saplanır gibi olur göbeğinin olduğu yerde ağrım sancım olur genelde midem hala bulanır yani kiminin cidden zor geciyo ki tüm bunlara rağmen 5 dk oturup 5 dk kalkıp yemeğimi de yaparım kendim çok kotuysem makarna vs yapıp gecistiririm temizliğini de yaparım iyi hissettiğim gün evimi dip bucak eşimle tekisledim mesela kimse yardım etmedi çünkü uzaktayiz ailemle ve virüs malum ama zor geçiriyorum yine de minnet etmiyorum kimseye eşim yetiyo çok şükür :)Hamileliği kullanmak da bence yanlış yani gerçekten acı cektiginfe kimse inanmaz bu seferde salaklık falan yapmamissin sen bence basit gecirdiysen basittir canım numaraya gerek yok doğrusunu yapmışsın :) ha mesela ben de hiç asermedim de aserir gibi de yapmadım gereksiz...
tarafından
Evet gereksiz bazi seyler gecenin 3u 4u aseren oluyor ☺
(7,786 puan) tarafından
Harbiden acaba cidden böyle çanları çok mu istiyo hani asermek olağan ama gecenin köründe sabredemeyecek kadar da garip yanı
tarafından
Hayir kocalara isgence cektirmeyi seviyorlar hahaha
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
masallah canm sana. ama bence herkes ayni hamilelik gecirmiyor 
tarafından
Tabiikide bunye meselesi canim
0 oy
(1,150 puan) tarafından
Her kadın bir değil, kaldı ki her kadının her hamileliği de bir değil. Yalan söyleyenleri bilemicem, hiç hoşuma gitmez yalan. Ama ben yakınlarımda her yediğini dokuz ay boyunca kusanı da gördüm, senin gibi sek sek sekeni de. Kendim de iki hamilelik yaşadım. İlkinde kemik ağrılarından ölüyordum. Sanki kemiklerim ayrılacak gibiydi. Doğuma kadar tatlıdan, hamurişinden nefret ettim. Normalde çok sevmeme rağmen. Ve hiç yemediğim halde meyve aşerdim. Deli gibi meyve yedim dokuz ay. Doğumdan sonra eski halime dönünce hormonal olduğunu anladım.

İkinci gebeliğimde eskisi kadar incinmedim ama senin kadar rahat da değildim. Yemek olarak da herşeyi yiyebildim. Demek İstediğim, yaşamayan bilmez. Kimse kimsenin halinden anlamaz. Kadın bile kadını anlamaz. Aynı şeyleri yaşamadıkça
tarafından
Bunye meselesi pıtırcık herkes benim gibi rahat getircek diye birşey yok :))
0 oy
tarafından
Bu anlattılarinin hepsini ilk gebelikte  yasadum ayakta kalma hariç bebgim asagdaydi baski yapiyirdu yürüyemiyordum amma 2 ci ve 3 cü resmen anamdan ictigim sut burnumda gekdi denir ya o sekilde muska bulanti zayilama kanama seker basur troid enfeksiyon erken digum riski dusuk riski kaybetme korkusu en zoruda o cunki ikinci gebeligim ölü digum oldu o kirku beni butrdii resmen 10 yas yaslandim
tarafından
Ay canım benim ya her bunyede her bebekde farkli oluyor iste
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Bende oyleydim toplasan iki defa kusmusumdur her isimi kendim yaptim arkadaslarimla karnim burnumda gezdim tozdum yemegimi asimi kendim yaptim hic agrim olmadi ne bilim hatta kipirdiyasiya bebek war demedim 1 defa bile asermedim benim esimde kiziyordu kiz hadi aser bi kus da hamile oldun aklimiza gelsin die ne demek naz yaptim yemek yapmadim yazik elin isinde essek gibi bizim icin calisiyor kendimi ii hissettim surece esimin her ihtiyacini karsiladim sadece cinsel anlamda belli bi sureden sonra o yaklasmak istemedi rahatsiz olursun die bejimde canim  cok tatli istekli sezeryan oldum 4. Gun yere oturuyordum 6 gun ew cektim supurdum 8 gun yalnizdik bebegimle 
tarafından
Ayni sekilde bende oyle oldu ya gercekten ama en güzeli vallahi :)
(6,396 puan) tarafından
Cok sukur kuzumm :))
0 oy
(8,281 puan) tarafından
Benim de hamileliğim çok rahat geçti herkes kız yalandan canım şunu çekiyor desene diyordu :)
tarafından
Hahahahaa ayni bennn :D
0 oy
tarafından
Herkes aynı değil keşke bende öyle olabilseydim 3 ay kusma sorunu yaşadım günde 5 defadan fazla kusardım  3 ay yemek yiyemedim her yediğini çıkardım ona rağmen kimse yardımcı oluo bir tabak yemek vermedi o mide bulantısı kusmaya rağmen yemek yapıyordum her gün  sonra biraz düzelince bacak krampları  başladı gtgde agrlastim hele sonlara doğru felaketti ayaklarım balon gibi şişti bel ağrısı eğilememe ödem  doğumda bile bacağıma kramp grdi doktor acın ayağını biraz kımıldatsin  dedi ondan öncede her gece kramp girerdi ağlayıp kalkardım acısından sonra biraz yürüyüp geçmesini bekliyordum sadece 16 kilo aldım herşeye rağmen her işimi  kendim yaptım doğum sancim  baslamadan 4 saat önce el açmasi mantı yaptım doğuma gitmeden yedigim yemek o oldu tabi sabh kahvaltısı da yaptım demek istediğim hamileliğin rahat geçmiş ne güzel ama herkes aynı degil
tarafından
Herkesin zaten bir olmuyor canim biliyorum :)
0 oy
(2,241 puan) tarafından
masallah canim insallah baska cocuk istiyorsan diger hamileligin de cok guzel gecsin :)) bende ilk haftalar mide bulantisindan biraz halsiz dusuyordum ve gebeligim boyunca kac kere hastanede yattim enfeksiyon dolayisiyla ama hic yerimde durmadim masallah her isimi yaptim her yere gittim hatta son hafta ev boyadim hic karnimi tutup yurumedim bazen goruyorum gobege alttan destek veriyolar ya ben mi tuaftim acaba diyorum :) sabahlari esime kahvalti hazirlarken koca gobegim ile muzik acip oynardim esimde sen bu enerjiyi nerden buluyon derdi . dogum yaptim herseyimi kendim hallettim ikinci haftasi zaten 11 kisi yatili misafir geldi bir ay kaldilar temizlik yemek bebek herseyi yaptim sukur ha dikisim acildi o ayri :) ama suan kizim 16 aylik o enerjim yok yoruldum artik ondan heralde 
tarafından
Ay gözümde canlandin bi an masallah canim☺
(2,241 puan) tarafından
saol canim masallah bize :)
0 oy
tarafından
Kiz bnde senin gbiyidm son ayima kadr gezdim toztdum  yedim ictim dedgn gbi benden dusuk hamilelare sen gec agrin var dedm
tarafından
Masallah bize ☺

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 437 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dilek06 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 482 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu