0 oy
712 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (303 puan) tarafından
tarafından kapalı
sipariş iptali nasıl yapılıyor acaba lütfenacil
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hangi siteden trendyolsa siparişlerime git sipariş iptali de nedenine yanlış aldım de karta iade edilir 2 3 güne
tarafından
Ben tofisayı trendyolda satılan şeker sandım kız pardon  :D
(80 puan) tarafından
Hic guzel uruneri yok aldiklarim kocamam kocaman geldi
-Reklam-
0 oy
(1,015 puan) tarafından
0544 431 08 44 tofisanın numarası ara bana numarayı vermişlerdi siparis iptali için
(303 puan) tarafından
bakmıyorlar canım
(1,015 puan) tarafından
Bilmiyorumki tekrar ara meşgulse
(303 puan) tarafından
calıyor hic bakmıyorlar bi kere meşgule attıar msj attım bakrmısınız diye yok
(1,015 puan) tarafından
Allah Allah bilmiyom banal bu numarayı vermişlerdi ben aramadım ama iptal etmekten vazgeçtim sonra
(1,015 puan) tarafından
İstemiyorsan kapıdan gelince almazsın kapıda ödeme yaptıysan kart yaptıysan da geri gönderilir iade edilir heralde almayınca
(303 puan) tarafından
gercekten almassam olurmu bana para mara sormazlar başıma bela olmaz demi canım icimi ferhlat korkuyorum
(1,015 puan) tarafından
Yok ya kapiya gelince kapiyi acmassin evde yokmus gibi sipariş geri gider korkcagin bisey yok niye korkuyosun ki
(1,015 puan) tarafından
Kargo şubesine geri gider sana mesaj gelir kargo şubede diye 3 gün bekler geri siteye gönderirler sana bisey soran olmaz yani
(1,015 puan) tarafından
Başına niye bela olsun bu internet sitesi seni dövüp para alcak degiller ya korkma korkcagin bisey yok gelince kapiyi acma evde yok gibi tamam:))))
(303 puan) tarafından
ay saol canım ilk defa başıma böle bişy geliyor onun icin korktum numaram faln varya o yüzden
(303 puan) tarafından
iptal ettim kuzum saol geri döndüler verdigin numaradan iptal ettiler
(1,015 puan) tarafından
Tamam canım önemli değil iyi olmus iptal ettikleri niye iptal etti ne aldıydın da
(303 puan) tarafından
3 4 gün önce ferace ve etk aldım dünde bi elbise ve esofman takımı aldım ama yorumları bi okudum güzel degil söle böle diyince güvenemedim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 203 göst.
13 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Damla berna (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 228 göst.
4 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 248 göst.
26 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysehuma (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 326 göst.
9 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,730 soru

24,062,976 cevap

330,244 kullanıcı

...