0 oy
1,170 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Salı günü test yapmıştım çizgi çıkmıştı ama ne zamn çıktığını bilmiyorum çünkü 5 dk bekleyip kaldırdım 2 saat sonra falan baktığımda baya belirgin bi çizgi vardı bugün yine yaptım bugünde yarım saat bekledim bakmayı bıraktım 1 2 saat sonra baktığımda test böyle olmuş sararmış sarması olmadığı almamına mı geliyor ve sarıldığın altında bilmem görecek misiniz ama hafif bir çizgi çıkmış işin içinden çıkamıyorum lütfen yardım edin adetim olmasa pazartesiye kadar kan verecem 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım kaç dakika bekledin görünmüyor sanki yok:'(

tarafından
İki çizgi çıkması lazım iki çizgininde pembe olması lazim
tarafından
Bende olmadığını düşündüm çünkü sararmış bide
tarafından
Hakkında hayırlısı olsuncanim
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız niye bunlarla uğraşıyon git bi kan ver için rahat etsin 
tarafından
Bugün geçti yarın versem pazartesi çıkacak bende adetimi bekleyim olmazsa pazartesi verecem
0 oy
(132 puan) tarafından
Bence yok canım erken testler var ondan yapabilirsiniz sararmasida fazla idrar koymuşsun ondandır 
tarafından
Bilmiyorum artık bide dün ilişki sırasında hiç olmayan birşey oldu çok fazla ağrım ve sancım oldu hareket edemedim 2 3 saat sürdü bu ağrı şimdi yok ama korkuyorum bu yüzden
(132 puan) tarafından
Bazen bendede oluyor o durum belki kendini kasmissindir zorlanmistir
tarafından
Ama sanki doğuruyom gibi oldu ayağa kalktığım zamn aşşağı doğru birşey itiyor gibi sancı kasıklarıma doğru
0 oy
tarafından
Canim silikte olsa bie cizgi olmasi lazim ben göremedim belki cok erkendir. Idrarini da 2 3 damla damlatman lazim biraz fazla olmus ondan sararmış 
tarafından
4 damla yazıyor 4 damlattım
(1,696 puan) tarafından
Yok canm 2 3 damla sadece
tarafından
Artık pazartesi kan verecem zaten canım
(1,696 puan) tarafından
O daha iyi olur canm kesin sonuç
0 oy
(30,147 puan) tarafından

Erken gebelik testi al o kesin sonuc verir

tarafından
Her eczanede varımdır o
(30,147 puan) tarafından
Evet var ben 15 tlye almistim adetime 2 gun vardi öğrendim
tarafından
Bakıyım olmadı ondan alırım
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Malesef yok sanirimm ya
tarafından
Canım olmaması üzmüyor beni aslında önceki postumda da yazdım ailevi sorunlar var diye dün ilişki sırasında çok sancım oldu 2 3 saat sürdü bebek varda ona birşey oluyor diye korktum
(1,330 puan) tarafından
Hmmm ozmn herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı vakite hayırla versin inşallah
tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Negatif görünüyor malesef
tarafından
Üzülmedim zaten canım ama var yada yok düşünmek kafayı yedirtecek bana
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Testlerin üzerinde dakikasi yazmıyor mu cnm..5 dk dan sonrasini dikkate almayın diyo..sen de yap 5 dk bekle cizgiye bak at sonra sonuc neyse o
0 oy
(487 puan) tarafından
Teste göre gebelik yok rabbim hakkında hayırlısını versin
0 oy
(1,330 puan) tarafından
 canım ikinci çizgi yok durmak üzülmek Ümitsizliğe kapılmak da yok Çalışmaya devam kafandan at Sadece ilişki sırasında bebek olacak mı olmayacak mı düşüncesini stress en büyük engel
tarafından
Canım kızım var zaten 15 aylık ben çizgi çıktı ya o ara var mı yokmu şüphesinde kalınca kafaya taktım bide sigara içiyorum varsa diye canım sıkılıyor
tarafından
Kesin olduğunu öğrenirsem bırakırım ama şimdi olmuyor
(1,330 puan) tarafından
Off sorma bende iciyorum 2 bebegimde ictim simdi yine gebeyim yine iciyorum bin posmanim kendimden tiksiniyorum ama yinede birakamadim lanet olsun bu sigaraya
tarafından
Aynen öyle ya bende olursa bırakırım diyorum ama emin değilim illet bırakılmıyor ki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 159 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Nzz123 (1,404 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 850 göst.
10 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sim (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 314 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Imagineperest (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.