Isyerine bekarken abla surekli getiriyodu bayilirdim buna gecen internetten bakaym ne yapablrm kahvaltilik icn dedim bu denk geldi zaten bildigim tat hemde sevdgim tat yapaym dedim elmdeki malzemeyle yarm kavanoz cikti smdi actm yedim ayyy asik oldum ☺️ ekmegim bitaneydi btti inanin 1 tane daha olsa bu hizla oda gderdi isteyene tarif verebilirimm Melemen degil
Biberleri istedgn boyutta dogruyosun temzce yikiyosun domatesleride küp küp dogruyosun biberleri kizartiyosun kahvaltida kizarttgn derecede kizart ben az daha kizartcaktm amine huysuzlanmisti erken aldm domatesleri ayri tencerede pisir yumusasin kizarttgn biberleri icine at azcik pul biber biraz tuz at 5 dk da oyle pissin sicak sicak kavanozlara koy ters cevir kavanozu sonra sicak suda kavanozlari ters koyup kaynat
Yarin kaynanama gdicem 5 kavanoz yapayim onada yaparz 2 3 kavanoz
1 kilo bibere 5 tane orta boy domates gtti kizlar
Fasulye mi kkz ben bunu yiyemem
Menemen gıbı duruyor 1 ekmek mı 3 agdır toplasam 1 ekmek yememısımdır valla helal olsun
İsterim tarifi
Ellerine sağlık canım. Birde bunu patates kızartmasının üstune dök ve üstüne maydanoz serp çok güzel oluyor. O zaman 2 ekmek yedirir sana
1,493,730 soru
24,405,067 cevap
350,444 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın