0 oy
1,215 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (99 puan) tarafından
Kizlar ben 9 senelik evliyim 2 sene önce eşimin beni aldattığını ogrendim kavga ettik bana şiddet uyguladı intihar ettim 1 ay aynı evin içinde kuş kaldık ama sonra özür diledi tövbe dedi birdaha yapmayacağım dedi çocuklarımız için bir şans ver dedi mecburluktan tamam dedim ama hiç bir zaman yaptıklarını unutmadım allah var 2 sene oldu çok mutluyuz namaza başladı değişti ama ben her yüzüne baktığımda yaşadıklarım aklıma geliyor beni aldattığı aklıma geliyor uykularım kaçıyor mutlu olamıyorum siz olsaydınız nasıl davranirdiniz

20 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Güzel bir dönüş yaptıysa namazına başlayıp tevbe ettiyse bende affederdim ama aklina gelmesi normal şeytan vesvese veriyor canım 
tarafından
Ne yaşadıki cnm en fazla
(99 puan) tarafından
Herşey otele bile götürmüş kizi
tarafından
Allah ıslah etsin. Bende olsam içimden atamam ki
(99 puan) tarafından
Evet zor herşeyi de anlatamiyorum misal bir defasında isim vardı dedi arkadaşlarla yemeye gideceğiz kalktım çamaşırlarını ütüledim ayakkabısını sildim giydi eğildim pantolonunu duzledim gitti ve gün içerisinde kaç defa mesaj attım foto attım gördüğü halde cevap vermedi ve sonra ogrendim ki o kızla birlikte geziyormus
tarafından
Al iste evde karısı gül gibi bakar eder pslik gider dışarıda harcar kendini. .gercekten su hayatta affı olmayan seyler arasında aldatılmak var.    . . Yapacak bise yok kuzum mecbur inanıp yoluna devam etmek zorundasın
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Pisman olmussa deismisse bnce sende unutmalisin mutlu olmalisn
(99 puan) tarafından
Emin ol çok unutmak istiyorum ama elimden birşey gelmiyor güveninde sarsıldı bir türlü güvenemiyorum
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Haklısın bacim ben olsam ki bende sen gibiyim ne diyeyim....
(99 puan) tarafından
Yani güven sarsılınca zor oluyor güvenemiyorum tekrar yapar gibi geliyor
(1,424 puan) tarafından
Aynen öyle seni anlıyorum daha yazamadiklarim var ama neyse
0 oy
tarafından
pisman olmus tovbe etmis canim ikinci bir şansi hak etmis bir uzmandan yardim al bence psikologa git zamana birak unutmaya calis hayat cok kisa mutlu olmaya calis sonucta ortada cocuklar varmis babasiz buyutmek zor gecmis gitmis sende gecmiste birak aklina bile getirme 
(99 puan) tarafından
Söylemesi kolay işte cnm ama aklıma söz geçmiyor ki bazen aklıma getirmemeye çalışıyorum 1 hafta on gün sonra birden aklıma geliyor durgunlasiyirum
tarafından
ortam degisikligi yap canim ya evin kirasya baska yere cik mesela yada evinin esyalarinda degisiklik falan yap yada kendinde biseyler yap bir kurs bir aktivite edin aklina baska seyler tak demesi tabiki kolay yasayan sensin bu sürec ne kadar agir gecti kim bilir ama olmus artik unutmaktan baska care yokki be kuzum
(99 puan) tarafından
Evet ama bende çok unutmak istiyorum ama unutamıyorum keşke hafızamı yitirswm deye dua ediyorum
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Bnde unutamazdım sebepsiz tqvir bile yaparım haklsnz nasıl yakladnz peki uzun mu sürdü olisklti
(99 puan) tarafından
Yani kızla mesafe uzun zaten ara ara telefonda konuşmuşlar sonra biIm bura gelince görüşmüşler
(2,676 puan) tarafından
Cnm ozmn sorarım o şahsiyete senle evliliğin boyunca aldatck kadar derdi ne evlnmseymsti sende onu aldtcan kisasa kissas ozmn görsün gerekçesi ne nasıl affetrti msjlarimi yakaldnz
(99 puan) tarafından
Ya evlendiğin günden beri telinde şifre vardı ve bana asla soylemedi kaç defa kavga ettim birşey yok dedi benim telefonumda bekarkende vardı dedi ama bir gün erkek arkadaşını telefonunu eve getirdi ondada bir olay olmuş sende birkaç gün dursun demiş çekmeceye koymuştu dedi arkadaşın  kalsin burda 10 gün filan kaldı sonra birgün kavga ettik evden gitti bende ağlıyordum sanki sseytan dürtü kalktım telefonu açtım  yani telefonun sahipi olan arkadaşı o kızı tanıyor bekarlık arkadaşları hep birlikte hep kiz eşimin arkadaşıma mesaj atmış işte nerde buluşacaktık gelmedi yetişemiyorum gezmeye gideceğiz eşim hakkında böyle şeyler yazmış ben zaten bu kiz esimin genclik aaki oldugunu biliyordum hemen esimi aradim eve gel dedim suleyle aranda be var yok biraey dedi needwn cikti dedi telefonu cikardim onune koydum senin eski sevgilin needen cesaret alarak seni bu kadar soruyor gezmeye gidecegiz filan diyor bağırdı çatırtı kavga etti evden gitti tabi ben kapatmadım olayı ben şüphelenince eşim kıza demiş birdaha görüşmeyelim kızda tehtit etmiş eşini ararim herşeyi anlatacağım diye eşimin o sıra hep telefonu kapalıydı mesaj atık arıyormuş bırakmamış peşini bende zaten sürekli soruyordum araştırıyordum kendi geldi anlattı
(99 puan) tarafından
Tabi dedi numaranı değiştirecek niye dedim ne zaman arasam.kapali şebeke sorunu oluyor diyordu meğer kiz beni aramasın diye baya uzadı önce sadece telefonda konuştuk dedi sonra gezmeye gittikleri orda ya cıktı bende dedim inanmıyorum birlikte oldunu degilmi sesim önce yok dedi sonra yengesi var ona anlatmış sorup duruyor ne yapacam demiş bu işin peşini bırakmaz demiş yengeside sen anlat kimseden durmasın demiş  sonra geldi anlattı otele filan götürmüş kızı
(2,676 puan) tarafından
Sonra da gelip senle birlikte oluyor yani bide itiraf ediyor öyle mi ... asla yemine güvenme inanma esimin nisanlyken gizli facebook hesabını yakaladım kadın resmlri paylasms konuşma yakalandım ama inkar etti 9snuna kadar hemde smdi hala güvenmem teli çok karistryrdum smdi karistrmyrm eğer bisey yapılarsa Allah ayağına dolastrsn acımasız olacaksın günümü gün et gez toz bebisin var herld bitane alışveriş yao onun parasıyla gin yüzü gösterme sürekli meşgul et kafasını merak ettir giyin süslen dışarı çıkarken seni kiskansin
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Canim bir daha tekrarlamaz insaallah bu mutluluğunuz daim olur. Ben ne yapardım bilmiyorum düşünmek dahi istemiyorum. ALLAH kimsenin başına vermesin
(99 puan) tarafından
Amin inşallah çok zor atlatamıyor insan
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Benim de çok uykum vardı eşimle minik bi sorun var gözüme uyku girmedi illa kalk çay koy içelim felan dedi yok dedim kendi içti oturma odasına geçti uzandı bende kalktım bulaşıkları dizdim mutfakta oturuyorum kendisi de namaz kılıyor şu an benim de canım sıkkın borç harç çok sıkıntı ediyor ve bize çok yansıyor yani ne bilim evin içinde iki arkadaş gibi dolanıyoruz öyle..
(99 puan) tarafından
Keşke bizimde borcumuz olsaydıda yaşadıklarını yaşamasaydım bence eşlerinizin kıymetimi bilin ben çok şey yasadim
(1,945 puan) tarafından
Çok haklısın işte biz en kötüsünü görmediğimiz için enyasi bile bize kötü geliyor
(99 puan) tarafından
Borç
Harç gelir geçer cnm yeter ki esin sana değer versin sadık kalsin
(1,945 puan) tarafından
Öyle zaten ama şu an karsımda konusmaya calısıyor bende yaprak kımıldamıyor.
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Haklısın bende olsam aynen öyle olurum asla bir daha güvenemem şüphe hep olur. Bir yapan bir daha yapar diye Allah asla bir daha sana o acıyı yasatmaz inşallah esinde umarım tamamen düzelmiştir. Sen sen ol kocanla asla ardslseini vs yüz göz etme o yüzü verme eşin evdeyken asla birini cagirma kimseye güven olmaz bu hayatta temkinli olmakta fayda var her zaman 
(99 puan) tarafından
Evet haklısın eve çatışmasak da yapan insan yapıyor iste
(1,515 puan) tarafından
Aynen öyle bu yüzden Rabbime teslim et ve sadece dua et umarım asla bir daha canın acımaz bu acıya yaşamazsın
0 oy
tarafından
Canım sen dua et ki adam doğru yolu bulmuş iyi ki de sapmamis. Unutmaya calis şuan ki durumumuzun tadını çıkarın 
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Cnm masaAllah sabrını  gercekten tebrik ederim.

bn olsam büyük konusmuyum ama ögrendigim an terk ederim affedemem

eşimin başka bir kadının hayalini kurduğunu anlasam onu bile hazmedemem 

Sevilmedigim istenmedigim yerde nasıl kalabilirim ...

Insanız elbet hata yapmış eşin üzerinden 2 yıl geçmiş ve düzelmiş sana ve bebislerinize bağlı seviyor sizi madem zor olan yeri atlatıp  sabredebildin.artik unut hatirlstma kendine geçmişi.Rabbim tekrar aynı hataya düşürmesin  insaAllah:)

(99 puan) tarafından
Cnm o zamanlar yasadiklarimizi anlatmayla bitmez toparlanmamis uzun zaman aldi dargin gittim intihar ettim bir sekilde atlattık ama beyinde bitmiyo ışte ama esimin degistigini bildigim icin dile getirmiyorum unutmus gibi davraniyorum keske bir mucize olsada hafizami kaybetsem
(2,022 puan) tarafından
Yok canm öyle düşünme  lütfen dertsiz baş olmaz.belki daha farklı daha kötü  başka birşey olucaktı  şükür  insaniz beşer  şaşarız önemli olan hatamızı anlayıp tekrar etmemek .
Geçmişi hatırlayıp bugününü  heba etme hayatını zehir etme kendine
0 oy
(30 puan) tarafından
Rabbimin bile affettigi yerde bizvkimiz ki affetmeyelim ama nefis tasiyoruz vesvese den oluyo ara bozmak icin emin ol pisman olmasaydi asla birakmazdi o isleri neler var Rabbim hidayet vermis masallah o belli etmese de her secdede onunda aklına gelip af  diliyodur seytana uyma evde bakara suresi birebirdir canim evde ac hep rahatlarsin
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Sana hak veriyorum canim bende olsam unutamam ama iste esinde deyisilmis namaza baslamis sende yavastan unut gitsin yani unutmak kolay degil ama unutmaya calis
0 oy
(99 puan) tarafından
Bbkk

JNNKKKKSMMNNHHZJJMSK
0 oy
(99 puan) tarafından
N jjjhgvhjkihd bhffh
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Düzeldiğine inanıyor musun gerçekten yani benim ilk gebeliğim ben sevgim biterse yada aldatırsa bırakırım diyorum ama çocuk olduktan sonra değişir mi bilmiyorum 
(99 puan) tarafından
Emin ol bakarken y3ni evliyken bende öyle diyordun ama çocuk olduktan sonra herşey değişiyor çocukları düşünmek lazım boşanmayı çok düşündüm yoksa
(2,481 puan) tarafından
İşte bende onu diyorum bu fikrim değişebilirde çocuğum daha olmadığı için bilmiyorum ama böylede yaşanmaz buna bir çözüm bulmalısın
(99 puan) tarafından
Evet çözüm bulmam lazım ama nasıl bilmiyorum yani insan yaşadığı çok kötü birseyi nasıl unutur nasıl aklımdan silebilir ki bilmiyorum
0 oy
(99 puan) tarafından
Uhhjjiijhgtyjmbggh 
(2,263 puan) tarafından
Niye kendine  yorum yaptın  kiii
0 oy
(834 puan) tarafından
Herkez hata yapar önemli olan hatayı farkedip tekrar yapmamak inşallah birdaha böyle sorunlar yaşamazsın unutmaya çalış aklına geldikçe eşinden soğumana sebep olur bu inşallah esin birdaha yapmaz 
0 oy
(795 puan) tarafından
Canim guzelce tovbe etmis namaza baslamis. Sen de affet Allah icin afettigini soyle kendine surekli. Dua et insallah kalbindeki sikinti da gecer.
0 oy
tarafından
Psikologdan destek almalisin canim bizim dememizle olmaz ki. Yada evlilik terapisine git yani burdan çözüme ulasman imkansiz
0 oy
tarafından
Şeytan sana vesvese veriyo canım evde bakara süresini ve amenerresulü süresini aç sesini dinle bence iyi gelecek 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 234 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 651 göst.
8 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Masalgibiydi (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,818 soru

24,090,749 cevap

331,732 kullanıcı

...