0 oy
457 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (352 puan) tarafından
Merhaba kızlar bu sabah yatagım ıslak uyandım demiştim bi önceki postta 39+4 haftalık hamileyim. Gittim acilden çatı muayenesi yapıldı 2 cm açıklık var denildi sancım çok az çıktı o gelen de su deil dedi doktor geri gönderdi evin yakınmı vs diye de sordu gece falan sancın tutarsa gel dedi yatışım yapılmadı yani ne zamana doğar sizce

9 Cevaplar

0 oy
(14,062 puan) tarafından
Bol bol yürü sıcak duş al kasıklarına sıcak su tut ilişki en önemlisi 
tarafından
Son ayda da mı ilişki onemli öğrendiğim kadarı ile tehlikeli demişti bir Dr
(352 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun dua edin İnşaAllah çatı muayenesinden beri ağrım çok var
(14,062 puan) tarafından
Tam tersi son ayda hatta haftada çok önemli
(14,062 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşaallah RABBİM'in izniyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eli kulağındadir bebisin bugün yarın doğar ...

(352 puan) tarafından
İnşaAllah canım
0 oy
tarafından
Ben 2 cm ile yattım cnm kontrol et evin yakın mı bari bisey olunca hemen gidersin çok geçmiş olsun şimdiden sağlıcakla kucağına al insaAllah 
(352 puan) tarafından
Yakın canım sordu yakın dedim oda gelirsin o zaman dedi çatı muayenesinden sonra çok kötü oldum agrılarım arttı resmen ne kadar sürede doğdu bebepin 2 cm le
tarafından
Bnm doğumum gibi geçer insaAllah 10 gibi gittim 11 de yatışım oldu hareketle yürüyüşle ama bnm sancim gelip gidiyordu 2.40 da kızımı kucağıma aldm çok şükür❤️
(352 puan) tarafından
İnşaAllah canım ateşim falan çıktı evdeyim şuan sanırım korktuğum için çok halsizleştim normaldir demi
tarafından
Normal cnm korku ve heyecan yapma sakin kal
0 oy
tarafından

Her an olabilir 8-)

(352 puan) tarafından
Dua edin İnşaAllah Mevla kolay etsin kimsem de yok burda yalnızım ilk bebeğim bide çatı muayenesinden beri ağrım çok arttı
tarafından
Rabbim bir avaz da kurtarsın sancı sırasında zikir çek hep
0 oy
(53,958 puan) tarafından
hayirlisiyla al kucağına insallah canim insallah kolay dogum olur su degilse idrarinimi kacirdin ki acaba 
(352 puan) tarafından
Akıntın var dedi canım. Enfeksiyonum vs yoktur diye su sandım dedim o da akıntın var çkğu hamilede olur o kadar dedi
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Legene sicak su koy otur yuruyus yap yerleri sil merduven in cik bugun yarin dogar
(352 puan) tarafından
İnşaAllah canım
0 oy
tarafından
2 cm açıklık vardı ertesi gün doğum yaptım 
0 oy
(161 puan) tarafından
Çatı muaynesi olduysa hazır ol bacım seninkinin gelmesi 2 3 gün sürmez bendede çatı muaynesini yaptılar 2 gün sonra geldi paşam 
(352 puan) tarafından
İnşaAllah canım. Da ben korktum mu bilmiyorum garip bi hal aldı beni bacaklarım falan titredi orda şimdi evdeyim halsizlik sanki hafif ateşim de var normal mi sende yaşadın mı böyle bişey
(161 puan) tarafından
Suyum gelince bende öyle olmuştum canım bacaklarım çok titremişti hem sevinç hem korku oluyor ama doğum başlayınca hayırlısıyla sağlıklı sıhhatlice bi kucagıma alsaydım diyorsun Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı gelsin
0 oy
(202 puan) tarafından
Peki o gelen su degilde neymiş 
(352 puan) tarafından
Akıntı dedi canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 535 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 521 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Elagozlumm (80 puan) tarafından soruldu