0 oy
912 göst.
Diğer kategorisinde (461 puan) tarafından
Kizlar 96 kiloydum şuan 83 kiloyum zayifliyorum doktorum dedi ama kilolular zor mu hamile kalıyo zayiflamayada devam ediyorm

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet canım  kulolular zor kalıyor yagdan bebk yer bulmıyor demıs dokdor eltıme 
(461 puan) tarafından
Hmm eltin kaç kilo acaba canm biliyomusun
tarafından
Kuzum boy da onmlı eltım 156 boyunda 54 beden gıyor kac kılo bılmem ama oglu oldu bıraz kılo verınce
(461 puan) tarafından
Anladm  canm tesekur ederim
-Reklam-
+1 oy
(837 puan) tarafından
Arkadaşım 130 hamile kalmıştı cok sağlıklı kızı var

Senin kiloda bir şey yok ki ben 75 ile hamile kalmıştım baya kilo aldım dguruna kadar  
(461 puan) tarafından
Evet doktorum zayifla dedi de 96 kiloydum ama bnde suan 83 kiloyum hamile kalanaca zayifliycam ama icim rahatladı tesekur ederim
+1 oy
(219 puan) tarafından
Yok canım yani bünyede bünyeye değişiyor benim sadıcım ilk evlendiğinde 90 kilıymuş doktor rahmin yağ bağlamış hamile kalamasssın kilo ver demiş kilo verdi direk kalmış eltim isen geçen sene bu zamanlar 100 küsürdü hamile kalmıştı ama tabiiki düştü bebeği 
(461 puan) tarafından
Anladm canm bnde zayifliyorum doktorum dedi banada hamile kalabilmek icin
+1 oy
tarafından
Sanmam, öyle bişi olacağını
(461 puan) tarafından
Doktorum dedi bnde tereddut ettim
+1 oy
(10,885 puan) tarafından
benim görümcem de hamile kalamıyor du 10 kilo verdi ondan sonra aşılama ile hamile kaldı karın bölgesi o kadar yağlıydı ki ultrasondan bebek görünmüyordu öyle söyleyeyim
(461 puan) tarafından
Anladm cnm tesekur ederim
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Bende 84 le hamile kaldım. Hiçte sıkıntı olmadı 
(461 puan) tarafından
İçimi rahatlattin canm teşekur ederim
0 oy
(352 puan) tarafından
Canım senib şuanki kilonla 1 ay içinde hamile kaldım bünyeyle alakalı ama ben yağlı kilolu biri deilim boyum da uzun yağ rahmi kapattığı için olmuyomus duymustum kalırsın İnşaAllah tez zamanda 
(461 puan) tarafından
Amin canm inşallah
0 oy
(734 puan) tarafından
Ben 67 kiloydum. Doktorum habire zayıfla diyordu ve tam 5 ay diyet yaptım sonuç hiç zayıflamadım kullandığım ilaçlar şişkinlik veriyordu yüzüme. Bu arada bende polikistozu belirtileri olduğu için zayıfla diyordu doktor. 

Çevremdeki insanlar da zayıfla diyordu oysa ki ben şişman değildim. Demem o ki Allah verince veriyor. Komşu gelinimiz var Allah bilir kaç kilo iki benim kadar evlendiği gün hamile kaldı. Benimle aynı olmuşdu düğünleri. Şu an ikimizde 7 ci ayimizdayiz hamile ama o ikinci çocuğuna .dd
(461 puan) tarafından
Rabbim saglıkla kucagina almayi nasp etsin cnm teşekur ederim
(734 puan) tarafından
Amin canım. Sanada tez bir zamanda nasip etsi.
0 oy
(1,695 puan) tarafından

82 kiloyla ilk denemede başardım :D ama kilolu hamile olmak çok zor verip kalmak daha iyi

(461 puan) tarafından
Tesekur ederim vermeye devam o zmN
0 oy
tarafından
Herkes bir değil ama evet kilo etken. 120 yle kalanda var 90 la kalamayanda. Göbek yağları hamile kalmayı etkiler die biliyorum. Ver kilonu belki de sende o etkiliyordur. 
(461 puan) tarafından
Tesekur ederim
0 oy
tarafından

Ilk defa duyuyorum.83 kilo ile ilk ayda hamile kaldim 30 yasinda dogurdm oglumu.Hicte alakasi yok

(461 puan) tarafından
Tesekur ederim
0 oy
tarafından
Kendimi bildim bileli kiloluyum 3 gebelik geçirdim başka hastalık yoksa kilo engel olmaz 
(461 puan) tarafından
Tesekur ederim
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Kiloları nasıl verdin canım 
(461 puan) tarafından
Valla canm ekme hamur isi abur cubur asitli hic bisey yemedim porsiyonlarimi kuçulttum birde gunluk 10 bin adim attim
(4,756 puan) tarafından
Hım iyi yaptın canım devam et o zaman
(461 puan) tarafından
Edecegim cnm
0 oy
(120 puan) tarafından
85 kiloyla hamile kaldım canım ama kilo verip hamile kalmak daha sağlıklı sonrasında kilo alma durumu olduğu için o kiloları vermek zor
(461 puan) tarafından
Evet canm tesekur ederm
0 oy
(877 puan) tarafından
Hamiket kalmadan once 85 kiloydum 74 e düştüm zayıfladım hemen hamile kaldım birçok tedavi uyguladim ama zayiflamasaydim hiçbiri işe yaramazdi şimdi ikinci gebeligim 85 le hamile kaldım 80 e düştüm bence zayiflarsan kalirsin çok fazla değil.kilon
(461 puan) tarafından
Teselir ederik evet zayiflamaya devam edecegim
0 oy
(2,107 puan) tarafından
Ben 85 kiloyla hamile kaldım zorda olmadı şükür stres yüzünden 6 ay olmadı sadece bilmiyorum bu iş kafada bitiyor bence 
(461 puan) tarafından
Tesekur ederim canm
(2,107 puan) tarafından
Ama bende tabiki kilo verip hamile kalmak isterdim çünkü boyumda kısa biraz zorluyor hamilelikte kilo yani Rabbim en kısa zamanda karnını kucağını doldursun canım ezanların yüzü suyu hurmetine inşallah
0 oy
(579 puan) tarafından
Ilk çocuğuma 63 kilo ile hamile kalmıştım.

Ikinci çocuğuma 92 ile 

Üçüncü de ise 77 ile kaldım
(461 puan) tarafından
92 kilodan nasl 77 kiloya duştun canm bnde zayifliyorum da 96 dan 83 oldum
(579 puan) tarafından
92 mi 96 ya cktm doğumdan sonra.
Baktım böyle olmuyor diyetisyene gittim sonrada spor salonuna anca verdim.
Çünkü  bir yere kadar sen verebiliyorsun kilo verme sonra duruyor ama işte tam zayıflama serüvenmde korunmama  rağmen hamile kaldım doktorda  aşırı zayfladigin içinn hamile kalman  çok normal demişti.
(461 puan) tarafından
Anladm canm doktorumda bana zayifla dedi
(579 puan) tarafından
Çok iyi vermişsin zaten birşey kalmamış rabbim kucağını boş bırakmasın tez zamanda gebe kalırsın inşallah bu azimle devam ❤
(461 puan) tarafından
Amin  canım inşallah
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Görümcem 82 kilo ama boyu kısa 4 yasında çocugu var çocuk istiyo ama olmuyo doktor kilo vermen lazm dems kaç aydır veremiyo tedaviye basladı
(461 puan) tarafından
Anladm cnm bn 96 kiloydum 80 olman lazm dedi doktor duan 83 kiloyum bklm
0 oy
(2,445 puan) tarafından
82 kg ile hemen hamile kaldım valla kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum.
(461 puan) tarafından
Teşekur ederim
0 oy
tarafından
Çatlatma iğnesi tedavisi ile 86 kıloyken hamile kaldım darısı sana inşallah 
(461 puan) tarafından
Amin canm inşallah

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,282 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde Gamzekoseoglu (7 puan) tarafından soruldu
0 oy