0 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (616 puan) tarafından
Kizlar 15 aylık oğlum var ama ikinci çocuk konusunda çok kafam karışık oğlum zor büyüdüğü için hiç istemedik esimle ama sanki yavaş yavaş o düşünce siliniyor gibi kafamdan bazen istiyorum bazende amaaaaaan birini büyüt keyfine bak diyorum :) gerçi annelere pek keyif zamanı kalmiyorda cocukda büyük sorumluluk . Seneye Eylül'de tayinde olacağız doğuya bir yandan diyorum doğuda büyüt ikinciyide bir yandan kafam karışık tabiki şuanda daha düşünmüyorum oğlum küçük 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim gönlünden geçeni versin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim kızım daha çok küçük altı buçuk aylık  ama tedaviyle oldu arayı fazla açarsam yine tedaviyle uğraşma korkum var ama bs yandanda daha çok erken diye bekliyorum  ama benim korkum doğum vs.  Değil dünyanın hali o yüzden şimdi plmasada sonra  napavam bilmiyorum  insanlara bakıyorum hiç takmıyolar iki üç hatta dört doğruyolar düşünüyoruz da diyolar ama ben dünyanın bu hallerini gördükçe korkuyorum kafam çok karışık

0 oy
tarafından
Bence biraz bekle benim kızım 4.5 yaşında ben kardeşi 34+5 iz ideal bence  benden daha heyecanlı  dahada düşünmüyordum ama benim niye kardeşim yok demeye başlayınca biz yapmaya karar verdik 
0 oy
tarafından
Benimkide 15 aylık olacak ben daha küçük olduğunu düşünüyorum ya 
0 oy
tarafından
Ben hiç istemiyorum şuan oğlum çok zor bir bebek bana çok şükür yeterde artar 13 aylık
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kizim 4 yasindayken ikinciyi dusundum simdi  5 yasinda oglum.8 aylik cok fazla zorlanmadim bence cisini ogremsin gece uykusundan kalk.ayi biraksin ole dusun yoksa cok.yipranirsin 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benim ki Bi yürüsün hemen ikinci :D yaş gidiyo malum
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ben de çok rahatlığa alışmadan 2. Istiyorum ama şimdi değil

Rahatlığa alışınca insanın gözü korkuyor Allahım aratmasin hayırlısı olsun hakkımızda 
0 oy
(528 puan) tarafından
Bence doğu göreviniz bitsin öyle yap:)) beklemek iyidir. 
(616 puan) tarafından
Dogudayken büyüteyim diyorum bende yavrum ya

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 894 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 406 göst.
2 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 987 göst.
1 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde Berilnur (1,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.

Kategoriler

1,474,999 soru

24,147,890 cevap

334,742 kullanıcı

...