0 oy
720 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim aradı şimdi işe gitmişti aramış ağzına geleni saymış abisine senin derdin ne diye ne demiş kız sanada sen hakaret ediyon diye oda demiski ben sınırlıydım sınirli halime denk geldi   diye eşimde ne gerek var kavgaya hakarete demiş küfür etmiş oda haklısın ben habibeyi arar özür dilerim demiş aramış beni engellediydim sesini dahi duymak istemiyorum eşimde boşver hatasını anladı diyor napim ben şimdi konusimmi yoksa böylemi devam edim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Konuşma canım engelli kalsın stres topu musun sen sinirli anıma geldi küfür ettim oldu canım 
tarafından
Konusmicam adını dahi anmak istemiyirum tiksindm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Asla konusma kocanda oyle ne gerek var dıyecegıne cıktıgı yere gerı soksun o kardesını. Bukadar fevrı yazıyorum cunku sen kardesının eşi namususun sana oyle laflar edecek dılını koparamıyosa temız bı dovmesı lazm. Aksamdan berı esının verecefı tepkınım haberını beklyorm.. Aklın varsa asla yuzune bakma. Ozur dılerse terbıyesız pislik yuzume bakma bıda de cocugunuda gosterme. Ben boyle hakaret olaylarında asırı hassasım sen kımsın hakaret kufur edıyorsun bı kadına, bir anneye, bir eşe kügür edıyorsun sen kımsın
tarafından
Yok canım edim gerekeni demiş ben konuşmak görmek istemiyorum zaten aynn bana öyle yapana çocukta gostermem
tarafından
Sevındm canm senın adına
0 oy
(1,168 puan) tarafından
konisma.. koy oylede kalsin.. engelli yani.  cok iyi cok sukir esin arkanda durmus. cok sevindim. buna..     engellide kalsin cikarma..   tavrinada koy aranizada mesafe koy.. bundan sora  sana nese soylediginde dusunub soyler.
tarafından
Aynne ccanim kaldirmicam hiç bsynde bulunmicam bana hep yabancı gibi davraniyorlardi bend eaynisini yapacam
(1,168 puan) tarafından
evet ya
.aynisini yap. merhaba hoscakal. vallahi ben evlendiyimden beri hic birine samimi olmadim uzak durdumm.  siz nasilsiniz sagolun iste bu kadar.
tarafından
Onuda yapmicam gitmicem evlerinede
0 oy
tarafından
Konudan uzak soracam kusura bakma sen miydin eşin artik evde kalmayacam diyen 
tarafından
Evet canım düzeltmeye çalışıyoruz dün geldi eve aldm konsutuk anlaştık düzelecek insallah
tarafından
Rabbim inşallah huzur mutluluk nasip etsin
tarafından
Amin canım inşallah cümlemize
0 oy
tarafından

Kaynın sana nasıl küfür etmeye cesaret eder ya bu ne münasebet??? Ve eşin buna nasıl müsamaha gösterir affet diye? Kesinlikle AFFETME. Terbiyesiz o ilk önce adam olsunda yengesine ağzını tutmayı bilsin. 

tarafından
Hakaret etti ***** cahil dedi bende diyorum ilk önce benim kim odlugmu alkilasin bakarız dedim esim demiş gerekeni ama haklıyım yani kusura bakmasın dedim isim olmz
tarafından
Kız affetme kesinlikle. Ayy çok sinirlendim ya. Sen onun yengesisin kız kardeşi mi zannetmiş seni terbiyesiz
tarafından
Asla canım yüzüne dahi bakmayacam
tarafından
İyi yaparsın. Yüz vermeyeceksin böylelerine başına çıkarlar sonra.
tarafından
Aynn canım deli ya naptiysam ben affetmicem kızımıza çok seviyor gostermicem anlasın hayvan

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 995 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 631 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 686 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 695 göst.