0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bugun bana atanan adli avukatin yanına gittim hikayemi anlatmami istedi anlatırken gözlerimden yaş akmaya basladi bu hafta baslaticam davayı dedi oradan çıktım yolda yürürken çok tuhaf kotu oldum bana onca şey yasatmasına rağmen hala cezaevinde olmasina parasiz elbisesiz olmasina kendini bu hale düşürmesine acıyorum ona karşı hissettiğim merhamet icin kendime kızıyorum o sana çocuklarına acidimi diyorum niye aciyosun niye çıkmasini istiyosun diyorum kendime yol boyu böyle dusune düşüne geldim beraber gittimiz yerler gözümün önünde canlandi sabah adliyeyi aradım normalde bugün mahkemeye cikicakti davası ay sonuna ertelenmis tutukluluğun devamina karar verilmis dedi ben bu acıma merhamet duygusunu sokup atmak istiyorum artık içimden millete güçlüyüm umrumda değil ailem arkamda gibi şeyler diyorum kimsenin bana acimamasi için güçlü duruyorum ama icime donup bakmaya kendimle içimdeki esimin actigi yaralarla yuzlesmeye korkuyorum bi psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum belki unutmama yardımcı ilaçlar verir diyorum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi insanlar hep vicdan ve merhametinden dolayi kaybederler.

Yada kazanirlar

Adina ne dersen..

Rabbim icine ferahlik versin
tarafından
Amin rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin
-Reklam-
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Ayni hisleri yasiyorum senin esin benim.babam tek fark babam esinden daha kotu 

Allah yardimcimiz olsun
tarafından
Eşim daha ne kadar kötü olabilir tahmin edemiyorum bu gün avukatla gorusucem dedm tlfonda bana tebligat gelirse burdan ciktgm gibi o avukatida ailenide ailemide herkesin hayatını cehenneme ceviririm dedi
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Kesinlikle gitmelisin canım bu süreçler kolay atlatılmıyor. 

Sen insansın, kalbin duyguların gayet normal. Kendine kızma, kendini hırpalama. İnsani duygularını kaybetmediğin için sevin. Zamanla herşey düzene girer inşallah Allah yardımcın olsun
tarafından
İnşallah canım artık düşünmekten sabaha kadar bu kavga ettimizi bı cesedini saçma sapan kabuslar görüyorum bı aydr kullandığım tlfon kilidimi sabah kalktm hatirliyamadim ne yaptysam açamadım tlfonumu sifirladm mecburen
0 oy
(657 puan) tarafından
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun ama en hayırlısı eşinden kurtulman bebeğimin böyle bı babası olacağına hiç olmasın daha iyi zamanla atlatacaksın herşey çok yeni psikiyatriyede git sana iyi gelir 
tarafından
İçimdeki sevgi diyil buna eminim ama elimde olmadan açıyorum haline merhamet duyuyorum bu yüzden kendime çok kızıyorum

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 605 göst.
26 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 359 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (7,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 488 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 228 göst.
5 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yusraaa (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,479 soru

24,184,256 cevap

336,511 kullanıcı

...