+1 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaka tahlili yapılması lazım dedi burda yapılmıyor mu dedim yok yapılmıyor doktoruna götürün diyor hastane gidicez yine mecbur ay su sicakda kucağımda götürdüm geldim öldüm sorucagim soru şu sağlık ocağında kaka tahlili idrar tahlili yapılmıyor mu gercekden peki ben nasi vericem kaka tahlili nehir haftada 1 kere yapıyor 

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bilgim yok pek ama canim kusura bakma kac kez bununla ilgili post açıldı kaka sahabe ismi o yüzden pislige kaka denmesi günah 
tarafından
Biliyorum da açtım işte hemen
tarafından
Tamam biliyorsan o zaman yapacak bisi yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yapmaz kuzum sağlık ocağı doktora götür sen nehiri
tarafından
Valla yildim her hafta doktordayiz uzak birde
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Her sağlık ocağı yapmıyor malesef 
tarafından
Anladım tesekkurler
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Yapılmıyor haftada bir kere yapıyorsa fitil verirler orda beze yaptığından tahlil yaparlar 
tarafından
Bakalım of
0 oy
(799 puan) tarafından
Yapılmıyor canım evet . Pandemide artık yasak . Hastaneye de randevusuz gidilmiyor 182 yi arayıp randevu al önceden . Tahlil içinde bir iki saat içinde hemen verilmesi gerekiyor diye biliyorum 
tarafından
Doktora aldim simdi
0 oy
tarafından
Doktor daha iyi bilir neden öyle oldugunu belki tahlil bile istemez 
tarafından
İnsallah
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Kaka tahlilini bilmiyorum ama idrarı poşet gibi birşey takıyorsun öyle yapıyor hastane sağlık ocağı yapmıyor malesef 
tarafından
Çok sagol
0 oy
tarafından
O an lavman verip yaptırabilirler geç yaptığını şöyle doktora
tarafından
Çok sagol
0 oy
tarafından
Buyuk abdest tahlili sağlık ocağı yapmaz hastahaneye gitmeniz gerekiyor yapılan büyük abdest de 30 dakikayı geçmeden tahlile verilmesi gerekiyor en fazla 40 dakika 
tarafından
Nasıl yapicak peki yapmiyorki 1 haftada yapiyor
tarafından
Bilemem valla benim oğlumun yapılması gerekiyordu hastahanede kaç saat bekledik yapmadı eve gönderdiler yaptıktan yarim saat sonra en fazla 40 dakika sonra getirin dedi havalar sıcak olduğu için beklemez beklerde de ne olduğunu bulamayız mikrop falan varsa ölür dedi
0 oy
tarafından
bizim saglık ocaqı yapıyor
tarafından
Değişiyor demekki
0 oy
(6,920 puan) tarafından
1hafta süre de ıkınma ağrı sızı olmuyor mu..geç yaptığı için.
tarafından
Olmuyor yook direk yapiyor
0 oy
(16,787 puan) tarafından
Evham yapma hemen sakın ol eşini ara sıra alsın götür olmazsa dışkısı için 1 haftayı beklemezler bi şekilde alırlar belki yada o bezi atmadı isen götür az diskisini bişeye koy gösterirsin yada foto çek 
(16,787 puan) tarafından
He ben attın sandım o zaman çöpten çıkar daha çek fotosunu bide bi kap bul içine koy verirsn örnek diye 1 hafta yapmıyor ise
tarafından
Öyle mi diyorsun tamam
tarafından
Hayır olmaz örnek alınması için yaptıktan sonra en fazla 40 dakika geçmesi gerekiyor
(16,787 puan) tarafından
Sorsun işte bilgim yok o kadar
tarafından
Zaten kaba kıyamam bezi sardigim ivin
0 oy
tarafından
Ayi kucukse hastaneye bezini verebilirsiniz direk onlar ornek alirlar
tarafından
Bezini attım ama
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Haftada bir kere mi niye ki sordunuz mu hiç doktora. Kaka tahlilini bilmiyorum ama idrar tahlili yapılıyor. 
tarafından
Sordum duphalac verdi
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda iyilestirsin Nehir'i korkma cnm zaten böyle böyle büyüyolar

Tahlil icinde belki lavman yaparlar diye dusunuyorum
tarafından
Çok sağol inşallah❤️
0 oy
tarafından
Sağlık ocağın da kan tahlili yapılır sadece canım 

Hastne eve yakın ise kakasını yapınca 30 dk içinde hastneye götür hastne de kaka yapması için bekleme boşuna evde yapınca götürürsün hemen 
tarafından
Ama randevu almadan gidilmezki ne zaman yapicagi belli olmuyorki akşam yapıyor nasıl olucak şimdi
tarafından
Eşim işte oluyor
tarafından
Fitil falan versen kakasını yapsın diye zeytinyağı ile poposunu uyar kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp poposunun içine doğru götür yapar belki randevusuz da doktor bakmaz anca acile götürebilirsn
tarafından
Aldım randevu iste ama bunun için acile gidibilirmiyim
tarafından
Gidersin canım haftada 1 kaka yapıyor kakasında siyah şeyler var mecbur kaldım getirmeye de randevum gününde kaka yapmazsa ne anlamı var ki hastneye gitmenin kaka yapınca hemen götür acile

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 234 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde asafegemom (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,204 soru

24,108,537 cevap

332,829 kullanıcı

...