0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,372 puan) tarafından
Iyi günler arkadaşlar dünde yazmıştım eşim olacak insan iyice salmış kendini artık her birşeyde şiddete başvuruyor ve bu yaptığından zerre pişmanlık duymuyor arkamda ailem yok zaten onların yüzünden bi haldeyim çocuklardan dolayı elim bağlı mesleğim var ama calisamyrm onların büyümesini bekledim ailesiyle kaç kez konuştum bu siddet devam ederse bu kötüye gider bu iş diye . Onlarda konuştu kaç kez.Polisi çağırmak istedim evi bulamadilar rezil olmaktan sıkıldım . Bitecekse halledilecekse güzel şekilde olsun istiyrm ama o anlamıyor hiç korkusu da yok kimseden. Ne yapacgm nasıl bir ders vereceğim evde oldukça resmen beni dalgaya alıyor iki lafimda gücünü o şekilde gösterip baştırmaya çalışıyor . Bugün eve almamayı dusunuyrm rezil edecek yine ama almcm ders alacağını da zannetmiyorum ama beni bu kadar küçük görmesine dayanamyrm.

4 Cevaplar

+2 oy
(1,150 puan) tarafından
Afedersin eşin kendini adam mı sanıyor seni ezmeye çalışırken.. Sen onun rakibi değil, ona Allah'ın emanetisin. Seni başının üstünde tutması lazım. Böylelerinin tedaviye ihtiyacı var. Devlet  onları tek tek toplayıp ıslah etse keşke. Canım benim bildiğim, böyle zorbaların dengesizlerin üstüne varırsan daha kötü olur. Youtubeda psikolog Tülay Kök var. Onun videoları var bu konuda. Sana yol göstereceğini düşünüyorum 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim sen o evden cikip gitmedikçe keisnlikle yaptigina pisman olmaz. Bir de şiddet uygulayan insan hicbir zaman duzelmez elbet 1 sene sonra 2 swne sonra yine şiddet uygular sana. Bak ne guzel mesleğin varmis, o psikopatin yaninda yetisen cocukta siddet magduru olur psikolojisi bozulur. Git devlete sığın, bir yandan çalış cocuguna bak. Kendi ayaklarının üzerinde dur. 
+1 oy
(465 puan) tarafından
Mesleğin varsa halen neden bir dk bekliyorsun onu terk etmek en büyük ceza olucak her gün şiddet görmek zorunda değilsin.
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Sen o evden gitmedikce daha cok siddet uygular.Bir kere yapan bin kere de yapar karakter bozuk olunca hicbir sey duzeltemez onu.Git kendine is bul calis cocuklarida kren,anaokulu ya da gunduz bakim evine ver

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 915 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 393 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 366 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Misralardaki huzur (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,603 soru

24,100,857 cevap

332,402 kullanıcı

...