0 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
6zcigoubpub h hnk

6 Cevaplar

0 oy
(12,762 puan) tarafından
O baya sıkılıp üzülmüş demekko ondan seni kırmak istemiş sen haklısın onlar taşınsin
(1,346 puan) tarafından
Ya bide koyleri berbat bi yer insanlari igrenç silah kullanmayı bi halt saniyolar cocugum öyle bir yerde büyüsün istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(586 puan) tarafından
İyi olamiycaksin onun aile hakkında erkekler e iyi diyon kötü anlıyor canı isterse yapar istemezse yapmaz ailesi sonuçta boşver 
(1,346 puan) tarafından
Boşwercem zaten ama umarim bu köye taşınma muhabbeti biter ya huzurumuz kalmicak yoksa
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Doğru olanı söylemişsin.  ilk defa burada eşine bu konuda tepkisini koyan bir kadın görüyorum
(1,346 puan) tarafından
Ben her konuda haklıysam eger tepkimi koyarim ve herkes boyle kendi isteğini savunmalı bence
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Rabbim sukurler olsun tepki veren bir kadin gordum :D Ailesi senin yanina gelsin uzak degil Madagaskar da yasamiyolar sonucta
(6,189 puan) tarafından
Tasinmiyolarsa keyifleri bilir.Sehire gelseler daha rahat uersey elinin altinda
(1,346 puan) tarafından
Neymis Rahmetli kayınbabamdan hatıraymış oralar gelemezlermiş bu oturdugum evde kayinbabamdan hatira o bizim için aldi bende bu evden gidemem hatiraya saygisızlık olur
(6,189 puan) tarafından
Ne alaka Allah askina :DKayinbabanin ruhu mu musallat olcak tovbe
(1,346 puan) tarafından
Kız ben dalga geçtim onlar öyle dio diye
(6,189 puan) tarafından
İste bende dalga geciyorum cok sacma cunku dusunceleri :D
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Tebrik ederim kendini savunduğun için.

En sevdiğim kadın tipi kendini ezdirmeyendir

İnşallah eşin vazgeçer ve sorun yaşamazsınız
(1,346 puan) tarafından
İnşallah canim ama huyumu bilir inadimdır tek başına gitsin istiyosa ama o zamanda kaynanama lafimı söylerim sizin köy sevdanızdan kocamla ayrilıyorum yuva yıkıyonuz die
(1,634 puan) tarafından
Yani kimsenin eşiyle kötü olmasını istemem ama sen haklısın bu durumda
Evlenmeden önce belki köye yerleşiriz ilerde falan demiş olsa ve sen kabul etsen eşine hak verirdim ama gerçekleşen olaylardan hiç olmadık yere seni ve çocuğunu öyle kötü bı yere götürmek istemesi çok saçma
İzi günlerinde gidin yardım etsin bilmem ne ama temelli yerleşmek zor bişey
Benim eşimde bazen der hayvancılık yapcam köye yerleşiriz sen kuzuları buzağıları çok seversin hem senin için hem bebe için iyi olur diye. Bende git ne istiyosan yap ama ben ve oğlum gelmeyiz seninle benim bi işim var ve burda o yüzden hiç bi yere gitmem derim
İkimizde memuruz ama saçma sapan hayaller kurup beni sinir eder
(1,346 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun valla
(1,634 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(375 puan) tarafından
Valla canim benim esimde aynisini teklif etti bana sen cok istyosan gidersn dedm bende cocgumu alr annemn evine gderm ddm bn koy hayati bilmem etmm nerde evlendiysek odur esimin aileside koyde orda hayat rahatmsta blmem ne. Ddm kendin gidiosan gt bn gelmem hc bi kuvvette gotremez bni. Oda bn nereye sen oraya ddi. Hc te degl ddm sen gdersn ben gelmem
(1,346 puan) tarafından
Düzen bozuyo bu kocalar ya kafalarına göre bi yere gidip evleniyolar yıllar sonra köye taşınalm diyolar ee koyden biriyle evlenselerdi nie bizim duzeni bozuyolarsa
(375 puan) tarafından
Ainen oyle canim cok haklisn

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 73 göst.
18 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebekimmm (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
+3 oy
26 cevap 1,320 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (18,952 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 566 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,229 cevap

329,788 kullanıcı

...