0 oy
578 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (378 puan) tarafından
Gecen sene bu günler hamileydim nst ultrason heyecan gün alma nazlar yalancı asermeler oğlumun tekmeleri doğum ani (acılar haric) hastanede herkesin bizi beklemesi gözlerim doldu geçen sene bu günler gün sayıyordum 3 ekimde doğum yaptım çok özledim keşke iki üç tane daha doğurma imkanım olsaydı:( bakma konusunu dert etmeyin kızlar ben bakardım ikişer ara olsaydı 2.bebeği istemeye başladım:))))

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gene yap kız neyi bekliyorsun :))
(378 puan) tarafından
Hem kocam yanimda değil hem 1 sene daha beklemek lazım oğlum daha 1 yaşına girmedi sezaryen oldum :)))
tarafından
Yani kocam olsa olurdu diyorsun he :)) şaka şaka kız bekle ne aceleniz var daha bebeğin küçük :)
(378 puan) tarafından
Yok kız şimdi degil ama çocuk güzel bir şey
tarafından
Tabikide çok güzel :))
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
hastanede annem bekledi beni doguma girdigimde esim gidip geldi bide ablalarim geldi bi saat falan durup gittiler annem 2 gün boyunca geceli gündüzlü bekledi beni baska kimse gelmedi cok gariban kaldim simdi bu postu acinca oturdum agliyorum inanki bak 

eve geldik kabus gibiydi annemle esim kavga etti esim annemi bn bes günlük lohusayken evden kovdu kaynanam eve geldi mini etek giymis burnu havada yat dinlen bile demedi bana 1 saat oturup gitti sonra esim benle kavga edip evi terketti 10 gün gelmedi annemin evine gidemedim binasinda korona vardi o zamanlar yeni yeni yayiliyordu 10 gün bes günlük cocukla evde tek basima kaldim geceleri hic uyumazdim korkardim dikislerim tas gibi olup şişmişti 

sirtim acayip agriyordu sezeryan olmustum asiri uykum vardi cok yorgundum ama uyursam uyanamam diye uyumuyordum sabaha kadar oturuyordum sütüm gelmedi ilk zamanlar ama evde yanliz kaldigimda hep peynir ekmek yiyordum yemek yapamiyordum hem acemi anneyim bebege bisey olur diye korkuyor yanindan ayrilamiyordum hic bunlari buraya niye yazdim bilmiyorum ama hayatim boyunca mıh gibi aklima kazindi bunlar tek tesellim minnak oglum destekcin olmayinca dogurmak cok zormus Rabbime sukurler olsun evladim saglikli simdi alti aylik ama gözüm korktu yasadigim perisanliklardan 
tarafından
İçim acıdı ne kadar vicdansız eşin rabbim merhamet versin nasıl dayandın tek başına hemde ameliyatli bende sezaryen oldum ailem eşim baktı oğlum kuvezde kaldı
(378 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun ne kötü insanlar bunlar
tarafından
Okuyunca çok üzüldüm benden daha zor şeyler yaşayan varmış bende lohusalık depresyonu geçirdim
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Kaç yaşındasın 
(378 puan) tarafından
29 cnm
0 oy
(2,286 puan) tarafından
Yaşın daha 29 :) 29 yaş ne ki cnm ya. 2 tane daha doyurursun. Ama bunu dediğine göre de bebeğin sanırım rahat bir bebek. :) güzel uyuyan, gazı olmayan yada az olan bir bebek. Benim gözüm çok korktu çünkü 
(378 puan) tarafından
Kuzum 6 ay sabah 6 da uyudu uyku ilacıyla düzene soktuk uykuyu dr tavsiyesiyle neler çektim ama unutuluyor be gulum
(2,286 puan) tarafından
Uyku ilacı mı? Nasıl oldu tam olarak anlatır mısın?
(378 puan) tarafından
Tam 6 ay sabah ezanından sonra uyurdu 45kilolara düştüm üstelik kucakta sallanarak uyurdu asla 2 3 gibi uyumazdı 5 6 yi görürdük hep doktora gittim bu böyle olmaz dedi alerji için kullanılan zararı olmayan damla verdi zaditen diye oğlunu kaçta uyutmak istiyorsan ver düzene sok dedi ben de 9 da verdim 10 da uyurdu gece 1 hafta kullandık şimdi 11 aylık yanina uzanıyorum emerek saat 9da uyuyor bir daha da uyanmıyor sabah 9.30a kadar öyle kuzum
(2,286 puan) tarafından
Anladım cnm çok şükür düzelmiş, o zaman hadi ikinciye :)
0 oy
tarafından
Yaşım 27 1sene önce oğlumu kucağıma aldım  .gazlı kolik bı bebekti 7ay ayağımda salladım başka yerde uyumadi ayaktan indiği gibi ağlardı şişmişti ayakalrim 7ay kolikligi sürdü bı yere gidemedim basbas bagirmalar sorma . Bnm gözüm baya korktu sezeryandim bide eşime en az 3yasinda olmalı sonra diyorum .nasipse 
0 oy
(586 puan) tarafından
Aaaaa benim oğlum da 3 Ekim'de doğdu
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Benim kizm  10 aylik eşim artik 2 ci yapalım hazirlan  dio  yani derce  eşim  çok isito

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 401 göst.
11 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,186 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 913 göst.
+1 oy
5 cevap 402 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gonul. yaram (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 305 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,274 soru

24,096,433 cevap

332,103 kullanıcı

...