0 oy
518 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (781 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz eşim leilişki sırasında benden aşırı derece de su boşaldı birden daha 3 ay oldu doğum yapalı neden kaynaklı olabilir kimseye soramıyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(2,109 puan) tarafından
Post uste cksn canm bilgim yok
(781 puan) tarafından
Sağolasın  canım kusura bakma post içinde soramadım kimseye
-Reklam-
0 oy
(163,561 puan) tarafından
İşemiş olabilirsin 
(781 puan) tarafından
Yok saf su kokusunu yok bildiğin su
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Boşalmış olabilirsin
(781 puan) tarafından
Anladım canım iltihap olsynda başka bişi olmasın inşallah
(2,445 puan) tarafından
İltap olsa kokusu yoğun olurdu canım
(781 puan) tarafından
Hiç kokusu yok canım  su gibi akıntı gibi de kıvamlı değil araştırdım da heralde boşalma oluyomuş o. Altta bi arkadaş yazmış boşalma oluyo ingilizce adımı ne varmış anlamadım gitti inşalalh bidaha yaşamam çok korktum çünkü ':((
(2,445 puan) tarafından
Korkacak bisey yok ki kuzu nasıl erkekler boşaliyorsa kadınlar da bosalabilir. Olağan bisey yani
(781 puan) tarafından
Doğru vala bilemedim uyandım eşime karşıda İlişkide çok açıkta değiliz birbirimize ondan heralde kötü hissettim kendimi
0 oy
tarafından
İçinde kalmış olabilir bende doğumdan sonra kan pihtisi falan yaşadım sağlık ocağına sormuştum 
(781 puan) tarafından
Ama kan yok benimkinde saf su
tarafından
Sağlık ocağına sor o zmn
(781 puan) tarafından
Sorayim canım sağolasın kusura bakma sordum  böyle
0 oy
tarafından
Bacım fışkırma oluyor boşalma ile birlikte. Ona bişey deniyodu ingilicce :D ama unuttum şimdi doğumdan sonra yaşayan çok oluyo ben hep merak ederdim o fışkırarak boşalma olayı nasıl olur diye baya araştırdım yani hatta YouTube da bı doktor var o çok anlatiyo. Ama tabi ki yine de bir doktora danissan daha sağlıklı olur. Bildiğim kadarıyla idrar kesesi mesane vajinaya yakın olunca ilişki sırasında o keseye baskı olunca boşalma anında isemis gibi fiskiriyor. Doğumla alakası da şu normal doğumda idrar kesesinde sarkma olabiliyomus o yuzden. Ama bunlar tabi ki heeep duyduklarım. Doğruluk oranı ne bilemiyorum.
(781 puan) tarafından
Cidden mi yaa zaten çok utandım bi anda:/ dur araştırıyor metten yine ya inşallah öyle bişidir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 407 göst.
0 oy
23 cevap 1,511 göst.
0 oy
33 cevap 2,483 göst.
0 oy
8 cevap 871 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,325 soru