0 oy
624 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bu zamana kadar ne de çok şeye katlandik demi :) ama bundan hiç de uslanmadik çünkü değişmedi arkamızda duran bı ailemizde oldu yada olmadı ne değişti ki ? Mesela ben iki sene boyunca ben kadınlık yaptığım halde benim arkamdan iş çevirip yalan söyleyip sapıkça videolar izleyen eşime katlandim bunda yapmaz dedim ama yaptı yine bu zamana kadar anasına babasına katlandim şuan huzurlu muyum evet katlandim ama değdi dedim çünkü şuan bana karşı her zaman dürüst çok tatlı bir kızım ve arkamda duran ailem var peki siz dediniz mi ? Katlandiklariniza çektiklerini ze değdi mi ? 

14 Cevaplar

+1 oy
(163 puan) tarafından
Değdimi değmwdimi bilmiyorum ama keşke bir taş olarak gelseydim şu dünyaya ağaç olsaydım toprak olsaydim ama insan olarak gelmeseydim
tarafından
Rabbim yaratmış imtihan etmiş öyle deme kiz mutlu günler de gelir insllah her imtihan in arkasından
(163 puan) tarafından
Insallah canim
-Reklam-
+1 oy
(122 puan) tarafından
Valla kimse için hiçbirşeye katlanamam kimse benden değerli değil 
tarafından
En iyisini yaptın bravo ama bazen emek olmadan yemek olmuyor canım değişeceğini biliyorsan az çok sabretmek lazım
(122 puan) tarafından
Ben sevgiliyken çok emek verdim gerçi eşimde çok emek verdi karşılıklıydı bizimki kimse kimse için zamanla değişmez başta neyse sonrada odur
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Degdii bee degsinde insallahhyoksa yollarımızı yazik
tarafından
İyi çok şükür cnm
0 oy
(2,575 puan) tarafından
Eşimin kendisiyle problemlerim oldu başlarda içki problemleri.. çok şükür düzeldi. Anne olduktan sonra daha da güçlendim. Şimdi oğluma bakınca bütün dünyanın yükünü çek deseler cekerim onun için. Hicbirsey gözümde yok. Bana gülünce karşısında ağlıyorum oturup. Çok zor oldu benim bebeğim. İkizlerim öldü ölü doğum yaptım bir düşüğüm oldu ameliyat oldum. 
tarafından
Rabbim korusun evlatlarimizi daha da güzel günler görürsün inşallah canım  ❤️
0 oy
tarafından
Ailesine katlandım ama uzun sürmesi sabırlı bir insan değilim çünkü 2 ay katlandım sadece 2 . Ayın sonunda boşanmak istiyorum dedim ben katlanamam bi ömür seni  ailene dedim şimdi hiç biriyle muhattap olmuyorum arama mesafe koydum telefon numaraları bile yok yani o derece yani demem o ki hiç bir şeye katlanmak zorunda değiliz tek yapmamız gereken şey net bir tavır sergilemek 
tarafından
Doğru haklısın anca öyle anlıyorlar.
0 oy
tarafından
Vallahi sabrın sonu selamet oldu brnim için çok şükür Rabbime 
0 oy
(55 puan) tarafından
Bazen değiyor bazen değmiyor be arkadaşım insan çektiklerini unutamıyor bir olay olsa hemen şerit gibi göz önüne geliyor Allah yardımcımz olsun 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hicbir sey katlanmadim,cekmedim olsa da bu fedarliklari yapip omrumu curutmem.Benim icin biten bitmistir bye caniiim der gecerim
0 oy
(586 puan) tarafından
Ah bacım benim dayandigima kimse dayanamaz sonlenecek şeyler değil benimkisi bekarken taciz edildim amcamdan nişanlıyım onun oğluyla sonra 14yasindaydim korkuyorum anne söyleyemedim cesaret geldi bana birden söyledim nişanı atık annem onu nerde görse yüzüne tükürür abim desen amca ağzından düşmez ben çok şey gördüm şimdi çok şükür 18 yaşındayım esimi seviyorum oda beni bir yaşına girecek oğlum var Allah tan başka ne isterim ki 
tarafından
Maşallah maşallah canım
0 oy
(9 puan) tarafından
Dayağa,şiddete psikolojik baskıya, yanlızlığa, ezilmeye kimsesizliğe.çaresizliğe, yoksulluğa, yani kısaca aldatılma dışında herşeye katlandım şimdi nasılmıyım İnan bende bilmiyorum..
tarafından
Allah iyiliğini versin canım inşallah bunlara değer
(9 puan) tarafından
Bunlara değen tek şey dünya tatlısı iki tane oğlumun olması Rabb'imin en güzel hediyeleri bana burada çok sağol canım
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Eşim o kadar iyi bi insan ki onun hatrına değdi bence.

Her şekilde eşim ve ailem arkamda çok şükür.

Ha olmasalar bile çok koymaz çünkü işim var aşım var kimseye muhtaç değilim çok şükür.

Ama yine de iyi ki var eşim ve ailem
tarafından
Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın canım
(1,634 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(891 puan) tarafından
Uykusuz gecelere katlandık ve hala da katlanıyoruz ama olsun degdi 
tarafından
Çok şükür o zaman :)
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Evliliğim bozulmasin diye kaynanaya ve tüm sülalesibe katlandim katlanmaya devam ediyorum benden vazgecermis ama onlardan vazgecmezmis 
tarafından
İnşallah bı gün değer bilirler canım
0 oy
tarafından
Değdi beni çok seven bi eşim gözümün içine bakar tatlı mi tatlı oğlum beni hiç yanlız bırakmayan bi annem var şükürler olsun 
tarafından
Maşallah insllah hep öyle olur canım

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 176 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 467 göst.
8 Ocak 2022 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 96 göst.

Kategoriler