0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından

Kullann var mi faydasını gordnz mu kizlar kaç aylikken kullanmaya başlamıştınz:D<3

10 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Kizim surekli cekiyordu kullanamdim tam ama yarin gene deniycm tkmayi 9 ayinda 

(662 puan) tarafından
Tm cnm bende fydasi oluosa aliyim dicktm
-Reklam-
0 oy
(4,724 puan) tarafından

Almayı düşündüm ama almadım. Çok şükür 9 aylık 5 dişi var normal çıkardı dişlerini alsam da boşuna almış olurdum sanırım :)

(662 puan) tarafından
Oo msllh erkn cikrmis galiba dislerini
(4,724 puan) tarafından
7.ayinda ilk dişi çıktı alttan ikisi birden. 3 hafta önce birisi ve geçtiğimiz dünde diğer ikisi çıktı :) hafif ateşle atlattık çok şükür. Kimisinde kehribar ise yariyormus ama ben kullanmadım
(662 puan) tarafından
Masallh kuzuma❤
0 oy
tarafından
görümcelerim hep kullanıyor ama bebekler ağrıdan sızıdan diş ağrısından hastalıktan kurtulmuyorlar bir türlü. ben anlamadım kehribar kolyenin etkisini. 
(662 puan) tarafından
:)))))
tarafından
valla diyorum bak :D zavallılar mahvoldu bağıra bağıra diş ağrısından gece boyu.
(662 puan) tarafından
Kıyamam ya
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Ben kullanıyorum cnm..4.ayda basladim suan 1 yasinda hala takyom..bn faydasini gördüm valla
(662 puan) tarafından
Ne gbi fydasi oldu.kuzim
(3,074 puan) tarafından
Cok salyasi akyodu 4.ay civarı mesela salyasi baya azaldi..dis cikarirken de pek anlamadik acikcasi..suan 7 disi var rahat cikardi hepsini..ne ates ne bisey..
(662 puan) tarafından
Nerden aldnkuzim
(3,074 puan) tarafından
Esim netten almisti..biz istanbulda oturyoz o erzurumdan getrtti bi adam bulmus netten orjinal diye ordan aldi ama adamin adini ben bilmiyorum:(
(662 puan) tarafından
Hmm.tm canm
0 oy
(855 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım. 6 dişimizi çok fazla sıkıntı yaşamadan çıkarttık onun kerameti midir bilmem. 7 ve 8 patladı 2 gün önce o baya zor geçiyo uykular haram.. 2.ayından beri takıyorum bilekliğini aldım ben ayak bileğine takıyorum. İşe yaradığına inanmak istiyorum :) 
(662 puan) tarafından
Kolyemi onerrsn bolklik mi kuzum
(855 puan) tarafından
Valla ben bileklikten yanayım. Kolye korkutucu uyurken falan. Ayak bileğinde sıkıntı olmuyo bi riski yok bence canım.
0 oy
tarafından
Valla ben kolye falan öyle şeylerden korkuyorum kopar falan 
0 oy
(163,295 puan) tarafından
Gercekten faydasi varmi
(662 puan) tarafından
Bnde merak ediom kuzum valla
(662 puan) tarafından
Sen alcan mi sevda
(163,295 puan) tarafından
Belcikada nerden buluyumki
0 oy
tarafından
Ters etkide yapabiliyor o kolyeler
0 oy
tarafından
Ben 3 aylıktan belli takıyorum o zaman aşırı seli akardı akmadı taktıktan sonra 8 aylık şuan ilk dişini  çıkardık sadece uyku problemi oldu oda gece birde evi taşıdık bura aşırı sıcak ondan da etkilenip uykusuz devam etti sanırım birazda faydasını gördüm birde kehribarı 6 ayda bir toprağa gömmek lazımmış enerjiyi toprağa atsın diye 
0 oy
(654 puan) tarafından
Evet faydasını  gördük  almanızı tavsiye ederim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 140 göst.
31 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
30 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,351 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,461 soru

24,031,082 cevap

328,694 kullanıcı