0 oy
571 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çocuğumu doğurdum öyle güzel ki doğuma giderken bile eşimle tartışarak gittik bana inanmadı doktora bahane buldu erkek falan Doğum yaptım bebeğim küvezde gene kavga ediyoruz düzel dedim ona Bebeğimizin hatrina gene bağırdı çağırdı şuan ağlıyorum, evdeki oğlumda beni bebek için küveze geldim göremiyor beni özlemiş Anne diyomuş ahh kızlar içim öyle yanıyor ki şimdi bebeği emzircem cennet meleğimi

10 Cevaplar

0 oy
(924 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun. Adam olmayan düzelmiyo işte bebeği bile olsa. Allah islah etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar şey olmuş daha niye kavga ediyonuz anlamadım ki hele şu lohusa kadınla kavga eden çok karakterli erkekleri hiç anlamıyor um
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun neden kuvezde bebeğin 
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm baştan beri öyleyse neden ikinci çocuğu yaptın kuzum 
0 oy
tarafından

P kadar sinir oluyorum ki böyle dangalak adamlara gerçekten lohusa bi kadınla laf dalaşına girmekde nedir yahu hiçmi Allah korkusu yok bu bazı gereksiz erkeklerde sen ses etme bırak Allah ımdam bulsun gerizakalıı adam  :angry:

0 oy
(1,330 puan) tarafından
Off yeterrre artikkkk kökünü kurutmak istiyorum su erkeklerinnn ve kayinvalidelerinnn niye bişey demiyolar su cocuklarina biz yapsak dünyayı yiakrlar basimiza
0 oy
(490 puan) tarafından
Sen merak etme rabbim o gözyaşlarını görüyor.  Kadınlardan akan her gözyaşı için lanet okunuyor onlara.  Hele de bi anne, hele de loğusa kadın.  Allah yardımcın olsun bebeğine sarıl inşallah.  
0 oy
(30,315 puan) tarafından

Rabbim yardımcın ol ne cektin sende ya cok zor

0 oy
(163,905 puan) tarafından
Yaa sumeyra senin bu kocan bi b.ka yaramaz
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Doktor bana merakli bi gelsede dogursam diye yemin ederim cahil baska bi aciklamasi yok.Allah akil versin diycem de bugune kadar vermemis bugunden sonra verecegini sanmiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 701 göst.
5 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 1,377 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 654 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde Az (449 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,289 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cyln76 (620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,486,252 soru

24,298,531 cevap