0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

Benim bir kızım var bilenler bilir benim sağlığım el vermiyor ikinciye hani kendime ne zaman gelirim bilmiyorum ve geldiğimde tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Kızıma odaklanmak ona iyi bir annelik yapabilmek istiyorum:(

Aleyna, Özge can arslan emine bulut ve niceleri (başımız sağolsun)

Birgün benim kızımın da başına birşey gelir mi sen saçının bir teline dünyayı değişmezsin saçının bir teline kıyamaz gözlerinde ki gülüşüne aşık olursun

Canını verirsin

Sonra birgün bir cani gelir senden alıp götürür hemde hunharca caniceee vahşice

Yapılmasın yaa hiç bir annenin yüreğine böyle bir yangın düşürülmesin  düşürülmesin BENİM YÜREĞİMEEE :(( 

Rabbim EVLATLARIMIZI KORUSUN İNŞALLAH İNŞALLAH (AMİN)♥️

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Böyle düşünerek bence kendine işkence ediyosun hayatta kimin ne zaman başına neler geleceği bilinmez ne yazıkki Rabbim bütün annelerimizin evlatlarını korusun kollasın hiç bir anneyi evladından ayırmasın yarabbim aminnnnn ❤️ 

(3,757 puan) tarafından
Etmemeye çalışıyorum hani mesela bu düşüncede takılı klmiorm ama ne fayda ki
İnsan görüyor ve üzülüyor gelmese de akla getirilior
tarafından
Bunlar hep olacak biz hayatta olduğumuz, sürece duycaz görcez hayatın gerçekleri
-Reklam-
+1 oy
(1,165 puan) tarafından
Siz hayata hep karamsar mi bakmak zorundasınız. Belki çok şey yaşadınız ama eğer evladınız varsa hayatın güzel taraflarını farketmeye çalışın. Postlarinux yorumlarınız hep olumsuz. 
(3,757 puan) tarafından
Sana öyle geliyor valla ben öyle biri değilim :D

Olumsuz Luk kişiye göre değişir sen gerçekçi dsnmeme her ihtimali düşünmeme olumsuzluk diyorsjn sadece.
(1,165 puan) tarafından
Ben senin iyiliğin için demiştim aslinda. Evet hayatın gerçekleri acı olur çoğu zaman ama kötülüğü çağırma denir halk arasında. Düşüncelerimiz imtihanimiz olmasın. Allah'tan bol bol iyilik ve afiyet istemek gerek.
(3,757 puan) tarafından
Evet öyle canısı ❤️
0 oy
tarafından
Başlık içimi kararttı zaten negatif insanım
(3,757 puan) tarafından
Ben olumlu düşünmeye çalışırım mesela bu düşüncede takılı kalmam ama sonuçta bir acı gerçek ihtimali var ve benim kızımda cnm
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bazen insanlar kendi kaderini kendi yazar ne bileyim çok üzüldüm kıza am akeske böyle olmasaydı Allah bize akıl verdi irade verdi ne bileyim 15 yaşında evden kaçıp ailenin uğraşların boşa çıkarıp gidiyosun sen ailenin yanında durmayinca kimsede senin arkanda durmuyor artık , hani bi söz var büyüklerimiz der ya şu testisi su yolunda kırılır . Ne bileyim .
tarafından
Bence buyuk konusma heleki su testisi su yolunda kirilir lafi o laftan nefret ediyorum nolursa olsun kimse omrunun baharinda ölmeyi haketmiyo. Oyle konusuyosunuzki haketmis der gibi yazik
(6,190 puan) tarafından
O ne bicim laf ya su testisi su yolunda kirilir diye.Sizin de bir evladiniz var ve kimseyi kinamayin sizin sonunuz ne olur bilemezsiniz.Ne yaparsa yapsin isterse dunyanin en kotu kisisi olsun kimse oldurulmeyi haketmiyor ve kimsenin hayatini,yaptiklarini yargilamak size ya da bir baskasina dusmez.
(54,204 puan) tarafından
ne alakasi var kiz minibuse bindi sofor katletti ne kötülük yaptida su testisi su yolunda kiriliri yaşadı..
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Guzel dusunup dua ile yetiştirirsen Allahin izni ile birsey olmaz

0 oy
(48 puan) tarafından
İşte bu yuzden kızlarımıza sende bir gün aşık olacaksin seveceksin hoşlandığın biri olacak tarzı kelimeleri yasaklamliyiz 18 i nr kadar çocuk 23 yaşına kadar ancak erişkin olursun demeyi ogretmeliyiz sevgili falan aşk yok bu devirde sonu ya ölüm ya yada beteri oluyor oğlan cocuhu ise merhameti boyunu asmalı o şekilde yetiştirmek gerekiyor 
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlı yazılar yazsın yolda karşılaştığımız insanın bile hayırlısını versin anne duası kabul olur zaman kötü insan endişeleniyor Allah sonumuzu hayır etsin 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Kizima buyudugunde onuz ezen,uzen,mutsuz eden,psikolojik,fiziksel siddet uygulayan,kufur eder,alkol kullanip her lafi sayip sonra hatirlamiyorum diyen,aldatan kisilerle asla beraber olmamasini ogreticem ve insallah babasi gibi bir insanla karsilasir.
(3,757 puan) tarafından
İnşallah canısı ❤️

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 961 göst.
0 oy
1 cevap 133 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hatice000 (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 708 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde MonaRosa06 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 759 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,333 soru

24,181,897 cevap

336,362 kullanıcı

...