0 oy
1,473 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benimki oha cok guzel olmussun  bi daha yapma dogal halini seviyorum  der :)))

43 Cevaplar

0 oy
(975 puan) tarafından
Benimki makyaj sana yakismiyo doğal daha güzelsin diyo ya ama ben de arada çok hafif seviyorum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tesettürlü tum dışarda kalem bile çekmem ama evde hep makyajlı olduğum için yapmadığım da şaşırır :D
0 oy
tarafından
Dışarı yapmam zaten yapsam çok kızar asla çıkarmaz evde ona yapsam ne güzel olmuş bi opuyum der mikroppp:)
0 oy
tarafından
Çok yapmam zaten ama yaptığım da söylenir bak nasıl girmiş aynanın içine ben sevmem öyle şeyler falan filan ama karışmaz yapma demez sadece söylenir bende gülerim 
0 oy
(383 puan) tarafından
Makyaj yaptığını gördüğü andan itibaren yanımda beni izler ve hiç susmadan laf saydırır. D
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Benimki de bana fondoten mi opturecen sevmiyorum makyaji biliyorsun der :) aynen dogal daha cok hosuna gider. 
0 oy
(263 puan) tarafından
Hoşuna gider şahsen bakımlı olmamı çok sever :))
0 oy
(465 puan) tarafından
Bu ne maymun gibi olmuşsun doğal halin daha güzel der.
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Ben öyle çok makyaj yapmam sadece dışarı çıkarken bi aylanır bi rumel yapmadığım zaman hani makyaj yapmıyormusun der
0 oy
(229 puan) tarafından
Marshall reklamında mi dyo reklamindami oynuosun dior(: 
0 oy
(826 puan) tarafından

Benimki de aynı tepkiyi veriyor niye yaptın ki diyor kendimi iyi hissetmek için diyorum bende. :D

0 oy
tarafından
Yapınca tepkisi kendine bakmayı bildiğin kadar eve de baksan oluyor... heves kaçıyor.  Sonuç yapmak istemiyosun bi daha. 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Sen makyajsiz daha guzelsin der
0 oy
(48 puan) tarafından
Gene bı ton makyaj yapmışsın der 

Kime yapiyon kendini der

O nedir ha surmissun der 

Sil hepsini nereye gidiyon der

Hepsini atacam der 

Sürekli söylenir susmaz papağan gibidir 

Bende ne desende boş atsan yenisi alırsın bende gene yaparım derim 
0 oy
(531 puan) tarafından
Onu silmeden bir yere götürmez herkes bakarmış eli belada kalırmış çok kıskanç evde bişey demez hoşuna gider 
0 oy
(193 puan) tarafından
Ben yapsam çok hoşuna gider ama ben yapmıyorum 2 çocuk olacak birisi eşikte diğeri beşikte nasıl yapam
0 oy
(138 puan) tarafından
Dışarıda kapalı bayanalrin evde bakımlı olması makyaj yapması süslenmesi evliliği daha canlı tutuyor bence. Baksana eşi şaşırıyor yani açık da olabilir dışarıda da hiç yaomayan diyeyim. Eşi farklılıklarla karşılaştığı için daha dinamik bi evlilik olur zannımca
0 oy
(81 puan) tarafından

Eşim boyacı. Benim mesleğe mi göz diktin diyor :D

0 oy
(3,135 puan) tarafından

Aşkım bugün yakıyoon haa der :D sürekli evde olduğum için anca bı yere giderken yapıyorum diye adama tuhaf görünüyorum:D

0 oy
(657 puan) tarafından
Yine badana boyanı yapmışsın fırça getirde yıkayın der :))

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 663 göst.
23 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-siyah (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 2,153 göst.
7 Mart 2019 Aile & Aşk kategorisinde Tubikkk (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,208 göst.
0 oy
12 cevap 445 göst.
6 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lelsie baya (704 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...