0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Meraha arkadaslar ben 4 yıllık evliyim ve 1 cocugu var 1. 5 yasında yaklaşık evlendikten 1 ay sonra eşimin annesiyle yasamaya basladı ve bizim le hala esım annesine cok duskun oldugu ıcın yanımıza almamızı istedi bende bir sey diyemedim cunku o kadar duskunkı benden bile vazgececegını biliyordum aslında esım 3 karidesler esım ortancı kız kardeşi evli kendi evinde yuvasında esimin bı buyuk abısıde hıc annesine o kadar duskun degil bu yuzden esım annesiyle kalıyoruz esimin annesi alzheırmer hastalıgna yakalandı hatta su anda o kadar ilerledik evın ıcıne kaka yapıyor ve ben temızlıyorum ben bakıyorum yıllardır hamileyken bile ustunu gıydırıyordum ve biz yıllar dır basbasa adamakıllı pek bı yere gitmedik esım annesini gozunun onunden ayırmak istemiyor veya kayınvaldem kızına gitmek ıstıyo gıdıyo orda beni tuttuuyo  geri bana gelmek ıstıyo cunku hastalıgının artık beni annesi gibi goruyo bı nevi  yıllardır herseyın ben ilgileniyorum yatalak bı kadın degil sadece hastalıgı farklı bı cesıt oldugu ıcın cok hızlı ilerliyor bende cok yoruldum eşim eve gelir yemegını yer annem annem sonra odasına gider calısma odasına bizimle bı saat ilgilenir ve bugun gun boyle gecer bilmiyorum elimden  hıc bir sey yok bı sey desem esım beni kesin bosar anneme evlatlarını bile degısmem der bı kac kere dedımkı istersen tam karşımızda bı ev tutalım ora bakıcı tutalım dedim ama bagırdı cagırdı bakıcı tutsa bile bizim evde yatılı kalıcak is uzun oldu anlatmak istedim biraz dertlesöeye ıhtıyım var dı

11 Cevaplar

+2 oy
(1,330 puan) tarafından
Şuana kadar bakmışsın Allah razı olsun eminimki eşin seni karşına alıp Allah razı olsun dese bütün yorgunluğun gecicek dir cnk insannbazen motive olmak istiyor bazen alkislanmak onay almak istiyor , ama kayinvaliden yerine anende olabilirdi ...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne güzel sanaki böyle bir imtihandan geciyon sdbret dediği gibi artık o senin bir yavrun olmuş bir ayağı çukurda zaten sabret 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Esin senden vazgececek bir insan zaten bunu en basindan biliyordun o yuzden ya bosanacaksin ya da boyle devam edeceksin
0 oy
(681 puan) tarafından
Bisey diicem ama kizma bana , ben olsam o anneye cok iyi bakarim vallahi anneni düşün allah korusun annen olsaydi ya eşin çok seviyor sen baksan o sana daha çok deger verir daha cok sever seni annesine Boyle baktığın için yinede sen bilirsin sabir diliyorum senin için allahtan
0 oy
tarafından

Canım kayınvalidenin rahatsızlığını biliyorum  bizde yaşadıj az çok eşimin dedesi o hastalıktan vefat etti allah yardımcısı  olsun

Sana da şunu söyleyebilirim  aynı durumda olan senin annen olsaydı gözünün önünden ayırırmıydın  yada tanımadığın bi bakıcıyla başka evde anneni bırakırmıydın :ermm:

0 oy
tarafından
Kuzum sende haklsiin eşinde kendince hakli yorum yapamıyorum Rabbim yardimcin olsn. O annesi atamaz sende haliyle beklentiye gryosun çok normal umarim bu yaptgnn karsiligini cennetin en guzel kosesinden yerini alarak alirsin karşılığını♥️
0 oy
tarafından
Çok güzel bi sevap işliyorsun ahiretin için biseyler yapıyosun ne mutlu sana esinle oturup konuştun mu? Mesela mangala giidebilirsiniz hafta sonu gezmek istiyorsan hep beraber guzelce gezebilirsiniz kendin diyosun annesi gibi görüyor beni aklı ermiyor demekki erse zaten böyle olmaz tek çözüm eşinle konuşman detaylı bi şekilde. 
0 oy
(465 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım kimisi beceremez,dayanamaz allah her şeyi gölüne göre versin.
0 oy
(161 puan) tarafından
Canım öncelikle seni ayakta alkışlıyorum şimdi senin gibi gelin bulmak çok zor ve kocan gibide evlat allahım inşallah sanada senin gibi güzel ahlaklı bi gelin nasip eder yaptığın şey hem çok güzel ama senin içinde çok zor bi durum allahım kolaylıklar versin ama keşke kayınlarınla görümcen falan 1 ay götürse yükünü azaltsalar. 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Canım o kadar bakmışsın şimdi bu halde nasıl başka ev tutacaksınız ki? Teyzem de alzheimerdi annem baktı sürekli ve teyzem annemi sevmezdi annem ona rağmen ablamdir diyip baktı e kaynanan da yazık seni annesi gibi görüyor çok sevap islemissin bakarak bence bırakma kaynananı zaten üzgünüm ama alzheimer olan fazla yaşamıyor teyzem birden çöktü bı tanıdığım da. Ölene kadar bak hiç olmazsa yazıktır. Allah korusun kaynanan yerine annen olsaydı ve eşin sana karşı evi tutalım deseydi eminim sen de sinirlenirdin. O yüzden kendini eşinin yerine koy biraz. Biraz daha idare et
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Herseyden önce allah sizde razı olsun maşallah ne guzel yetiştirilmiş ve kendinizi geliştirmişsiniz maneviyatiniz çok yüksek allah size inşallah bir hediye ile dönecektir.. Allah kalbinize gore verir inşallah

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 765 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ruyamda 1 buluttum (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 498 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde linosun anasi:) (2,241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,395 cevap

330,159 kullanıcı

...