0 oy
581 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (93 puan) tarafından
Dene bunu kutusu çıkmıştı aldim 2 haftadır hazırlaniyor diyo aranızda alan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(2,765 puan) tarafından
Benimde ayni biri evime geldi oburu daha hayla hazirlaniyor diyor
(370 puan) tarafından
Banada geçen hafta kutu geldi yorum yapmak istiyorum ama hala kutu hazırlanıyor diyor. Ne kadar sürede yorum bölümü açılıyor. Acaba benim sistemde mi sıkıntı var
(2,765 puan) tarafından
Benim daha gelmedi bile canim biri geldi oburu gelmedi bile yani ve benimde ayni daha hayla ha,irlaniyor bilmiyorum artik ne zaman avilir sen begendinmi urunleri
(370 puan) tarafından
Diadermine yüz temizleme köpüğü çıkmıştı kullanıyorum cildim parladı canlandı açıkçası çok beğendim canım. Sana nasıl iki kutu çıktı ki. İki tane mi üyeliğin var
(2,765 puan) tarafından
Yok canim biri burdan biri vardi azerbeycanli o bana verdiydi kutusunu ama gelmedi o bide benim kendi uyeligimden vardi o geldi bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
uye olunca hediye geliyomu nasi bisey o uygulamasi varmi
(93 puan) tarafından
Yok netten dene bunu yazin ckiyo snra üye oluyosunuz profilinizi %100 dolduruyosnz ayın sonunda size kutu sunuyolar onu hemen onaylamanız lazm
tarafından
her ay geliyomu
0 oy
tarafından

Ben aldım iki hafta sonra geldi cnm 

0 oy
tarafından
Bana 1 haftada geldi
0 oy
tarafından
Ben pazartesi talep ettim bugün gelmiş ama evde değildim..artık şubeden alcam yarın
0 oy
tarafından
Banada kaç gün üst üste kodu geldi gün içinde teslim edilecek diye sonra girip baktip evde olmadığım için geri gitmiş halbuki hiç bı yere çıkmadım resmen getirmeye usenip yalan beyanda bulunmuslar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 132 göst.
6 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Feride98 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 434 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 502 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ZehraZehra (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,767 soru

24,115,624 cevap