0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,380 puan) tarafından
Işten çıkacakmış bana esyalari toparla falan dedi ya uygun bir yer bulackmis ki uygun bir ev de yok biliyor bi ailesinin bölgesinde vardır belki birkaç yer ama semt çok pis .ya da annesigile taşınacakmışz siz olsanz ne yaparsnz öyle şey olur mu ya zaten senelerdir onun işine yakın olsun diye hep bulduğum ilk evlerde oturdum rahat edemedim 

10 Cevaplar

+3 oy
(54,204 puan) tarafından
is bulmadan isten cikmasin 

esyalarida toplamam neden duzenimi bozayim ki surekli
(1,380 puan) tarafından
Bende oyle diyorum iki çocuk yani sürekli düzenim bozuluyor zaten evde aramızda sıkıntılar büyük bir de bu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Isten neden çıkıyormuş peki
(1,380 puan) tarafından
Kurumun hak yemesinden ötürü haklarını vermeden az paraya calistirmaya calisyolrarms bütün arkadaşları aynı şekilde düşünüyor ya hep birlikte çıkacaklar ya da bilmiyrm
tarafından
Valla kimse is bulamıyor bu devirde, is bulup ciksaydi bari. Oyle calismadan etmeden baska yere gitseniz yine zorlanirsiniz ben gitmezdim hicbiyere
(549 puan) tarafından
Ee Baska ıs bulsun bnm esımde ıs skntı oldu Baska ise grdı
(1,380 puan) tarafından
Babasının esnaf lokantası var ona güveniyor sanirim orada calisrms ama alacağı para belli ve pandemide ötürü ne olacağı da belli değil ki
(549 puan) tarafından
Evet cnm gene calıssn orda yakın bir ev bulun
0 oy
(583 puan) tarafından
Valla zor durumda kalırsam taşınırım yapcak bişy yok kaynanayla oturmam diyede kocamı da zor durumda bırakmak istemem 
(1,380 puan) tarafından
Eşimle iyi durumda değilim canım onun için de bunu da kabul edemem yani degmez
(583 puan) tarafından
Şimdi şöyle eşinle arandaki şartları bilemem tabi esin iş Gerçek ten bulamayip zor durumdaysa  taşınırım ama bilerek yapıyorsa istemem yani her şeyin bi şartı var illa
0 oy
tarafından
Uygun durum ve şart olana kadar kalırım ama güvenilir ise sözüne kabul ederim. Iyi düşünmek lazım enini sonunu. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. 
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun 

0 oy
(549 puan) tarafından
Bıdaha gidersen zor cıkarsn 

Kaynanayla oturms bırı olrak cok zor 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
İş bulana maddi durumda rahatlayana kadar kalırdım 
0 oy
tarafından
Benim eşim sakatlandı 1 ay çalışamadı iş yerinden çıkartıldı 3 ay bulamadı kaynanamgil bize geldi birlikte oturduk biz toparlamaya kadar oturulur niye oturumların canım 
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben üç yıllık evliyim ilk 1 buçuk yıl kayınvalidemle yaşadık çok istedim evimi ayrimayi ayridik ama eşim yapamadı zorlandı kaldıramadı sürekli morali bozuldu çok kavga ediyorduk sürekli dışarı çıkıyordu 4 ay kirada kaldık tekrr birleştik şuan herşey daha yolunda maadi durumumuz arttik elimizde daha çok para kalıyor araba aldık kiradayken ucu ucuna gidiyordu
0 oy
(2,109 puan) tarafından
10 ay kadar esim issiz kaldi normalde brlktik isten cikarildi 2 ay ihbar calsmasi vardi kiraya ciktk kavgayla esyamzida aldk issizlik maasi 1600 odendi ynede Allah yardm etti hamileydimde cogu esyam yoktu aldk 10 ay calsmadi esim hic dusunmem o dusunse kapi orda tek basina git derim

İlgili sorular

+1 oy
73 cevap 1,498 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,184 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 571 göst.
28 Mart 2020 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,380 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
21 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,466 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,481 cevap

336,304 kullanıcı

...