0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar kocam dün maça gitti bı akrabası zorla goturdu . Nolduysa kocam da hatırlamıyor maçtan sona eve geldikaburgasi ağrımaya başladı sona fazlalaşti şuan dönemiyor bana sarılmadi bile hareket edemiyor uyurken zorlandı aciller virüs bahane edip bakmamış bile ağrı kesici bile fayda etmedi napcam aceba maçta bişey oldu kırıldı falan mı ağlamak istiyorum onu öyle görünce :'(kaburgs kırığı nasıl olur acebaaaa kırık olsa durduk yerde agrirmi hareket ederken mi ağrır ayy kimsemizde yok :((

5 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kırık var ise öksürük gülerken nefes alıp vermede ağrır normal şekilde oturamaz sürekli yatar şekilde uzanması lazım 

Teyzem kaza geçirip kaburgası kırılmıştı  onda bu belirtiler vardı. 
tarafından
Ya öksürürken agriyomu bilmiyom ama nefes alırken agriyo diyo:((
(4,875 puan) tarafından
Başka bir hastaneye gitse dayanılmaz bi ağrısı vardır onun :/. Çok geçmiş olsun
tarafından
Bugün öze gidecek :(( benim kontrol için para ayırmıştı ama ben dedim sen git çünkü çok kötü:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kırık olsa böyle durumaz sanmıyorum ama devam ederse gidin bir doktora bence geçmiş olsun
tarafından
Oğlumu da kucağına alamadı:(( saol canım acil bakmamış poliklinik Allah bilir ne zaman gün verir
0 oy
tarafından
Canım yel girmiş olmasın aynısını yaşadım hani belki ondan da olabilir. Nefes almada güclük hareket kısıtlılığı ağrı acı günlerce uyuyamazdım ben hareket bile edemezdim.
tarafından
Bilmiyom ki ağrı kesici fayda etmedi aynı hareket edemiyor nefes alırken batıyor kapıyı bile acamadi :(
tarafından
Bak sıcak bi duş aldır tamam mı. Eğer yatabilirse yüz üstü yatır sırtına vikis ile masaj yap temiz bi havlu ütüle yavaşça agrıyan yerine koy ısı gecince yine ütüle yine aynı sıcak baskıyı yap masaj yap ardına ben o sekilde rahatladım biraz yani.
tarafından
Tamam canım deneyim sıcak biseyler iyi gelebilir saol
tarafından
Rica ederim cok cok gecmis olsun.
tarafından
Sağol canim
0 oy
tarafından
İhmal etmeyin bir sekilde götürün , 
tarafından
Evet bugün özele gitsin yaoacak bişey yok arkadaşını arar o götürür inşallah:((
tarafından
Tabi canım ihmale gelmez
0 oy
(834 puan) tarafından
Nasil bakmamis aciller ya .oylebi kanunlari yokkk .bizim burda hstanede de vuris varr hemde cokkk.nasilll hastalara bakiyorlar.
tarafından
Ay yok kız diyolarmis arkadaşım hemşire oda diyor gericeviriyolar
(834 puan) tarafından
Mac yaparken aniii bi hareket yaptiysaa ondanda olabilir.ozelde muayene olsun.igne yaparlar.kirik olsaa dayanamz hic.gecmis olsn.
tarafından
Sağol canım öle yapacak

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,241 soru

24,180,700 cevap

336,315 kullanıcı

...