0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Kızlar hergun bısey duyuyorum

((((1)))))sut parası

2.    1. 2. Ve 3 cocuk parası 

3 belediyenin verdıgı  hosgeldin bebek cantası

4 calosanlar ıcın  rapor parası  

Baska neler var  bilmek istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,515 puan) tarafından
Hamilelik parası var başvurduktan iki ay sonra yatıyor iki ayda bir ve sosyal yardımlaşmada başvuru yapıyorsun
(118 puan) tarafından
Bende onu duydum ama rapor parası diolar ısrarla herkes diyorum o zaman niye sosyal yardlmaya bas vuruyo dıe  sen aldınmı  kac para cn
(2,840 puan) tarafından
Hamilelik parasi nasil kiz calismayan hamislerde aliyomu
(118 puan) tarafından
Bılöıyom duydum meraktan yazdım kader arkadas yazarsa aydınlanan yoksa merak iyice  sardı pazartesı  sosyal yardımlasmata gıtcem  bakam ne decekler
(2,840 puan) tarafından
Bizide aydinlat kiz belki bizde yararlaniriz
(118 puan) tarafından
Tabı cn mesela ben biraz once hos geldın bebek cantası verıyırmus belediye ıcınde biberon  bez ıslak mendil kıyafet tarzı seyler varmıs belediye basvuruyormusun cn
(274 puan) tarafından
Dogum parasini sadece calisan anneler aliyorlar.
(1,515 puan) tarafından
Kızlar yeni gördüm çalışmayan anneler zaten alıyor sigortan yoksa esinin başvuruyorsun sosyal yardımlaşmaya ve iki ayda bir alıyorsun benimki şuanda yatmış olması lazım pazartesi gidip alicam
(1,515 puan) tarafından
Ayrıca doğum parasını her kadın alıyor sadece çalışan anneler değil sigortası olan 3 bin TL alıyor olmayan çalışmayan anne 300 TL alıyor ilk çocukta
(274 puan) tarafından
Sizin dediginiz cocuk parasi 300 tl herkes aliyor dogum parisi sgk calisan anneler en az 7bin civari aliyor. Devlet çalışmadığı sureyi yani raporlu oldugu surede annenin maasina gore hesaplayip raporu bittigi anda yatiriyor.
(1,515 puan) tarafından
Benim bildiğim 300 TL doğum parası diye veriliyor cevremdekiler öyle aldı süt parası işte sonra veriliyor bu şekilde asi parası da varmış onu tam olarak bilmiyorum
(274 puan) tarafından
Benim sgk gecmisim var daha once sozlesmeli çalıştım ordan biliyorum sizin dediginiz cocuk parasi ilk cocuk 300 ikinci cocuk 400 ve ucuncu cocuk 600 tl aliyor. 180 lira gibi net hatirlamiyrm sut parasi aliyor yine anne bu iki odemeyi calisan calismayan her anne aliyor. Digeride dogum (rapor) parasi sadece calisan anneye yapilan bir odenek. Asi parasida sartli nakit transfer diye geciyor SNT olarakda duyabilirsiniz. Bunu 0 6 yas arasinda maddi durumu olmayan ailelere devlet cocugun saglik hizmetlerinden faylanmasi icin direk anneye odedigi miktar.
(1,515 puan) tarafından
Bilmiyordum bizim buradaki herkes doğum parası dediği için bilgi öyle kaldı :D
(274 puan) tarafından
Dogrudur halk arasinda bu sekilde olabiliyor :).
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunlar hep var :) 
(118 puan) tarafından
Iste bende bu yazdığım dısında varmı dedım cn  mesele kaderin dedıgın duymuştum ama kimse anlamıyor onda buraya yazayım dedim dedim belki bir bilen olur dedim canım
tarafından
Smdi internette yeni bişey var iskurla ilgili ona bı bak istersen canm hamile olan çalışmayanlar için

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,820 soru

24,103,648 cevap

332,568 kullanıcı

...