+1 oy
2,071 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
mziriyordum  nerdeyse 1 buçuk aydır meme redi yaşıyorum ve hala gitmedi nas birşey anlamadım resmen emerken ikimiz birlikte ağlıyoruz hiç sorunsuz emdigimizi hatırlamıyorum karanlıkta emziriyordum elini gözüne soktu elleri zaten duemuyor hiç gözleri kırmızı olmuş kırmızı nokta var goozunde

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi

En İyi Cevap

İşte böyleee :((((

tarafından
Canim cani yanmiyo demeknyansa sulanir falan doktora resim at
tarafından
Of ya tamam damlası vardi capaklanirsa bakalım onu dökerim öyle annesi sütü falan sürmem zaten insalalh uyudu şuan  çok ağladı dudaklarını büktü :(
tarafından
İlk olduğu anda ağladı. Sonra ben kucağıma alıp sakinleştirici aglamadi birdaha ama
(12,763 puan) tarafından
Mis gibi op yerime korkma bi sey olmas melekler korur onu
tarafından
Sağol canım azom❤️
-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
Biwe yh olmaz canm geçer bnm çocuklarda bazen yapiyolar
tarafından
Ama kırmızı olmuş nokta gibi
(160 puan) tarafından
Batırdığı yerdir parmağını ucu değmiş ondan diye düşünüyorum insallh geçer cnm
0 oy
(15,986 puan) tarafından

Kıyamam :( 

6 aylığız hala emzirme sıkıntısı yaşıyoruz en son çözümü yatarak emzirmeyle buldum ama tabi yine sıkıntılı 

tarafından
Yatarakda emmiyor yok valla maffoluyorum ya seninki ne zamandan beri oyle
tarafından
Duşta emzirmeyi denedin mi canım. Ben benimkine orada alıştırdım Hastane dönüşü. Hızlı da öğrendi şükür.
(15,986 puan) tarafından
Biz 2. Ay aşısı olduk o gece bir başladı 6 aylığız hala devam ediyor emdiği süre de 4 5 dk birşeydir yani
Bebek bakımına bakıyordum yarım saat 20 dk va emiyorlar diye görünce üzülüyordum
Şimdi eskisi gibi fazla üzülmüyorum çünkü kızım da etkileniyor stres yapıyorum ağlıyorum
tarafından
Ama ben sadece emziriyorum anne sütü alıyor tek mama da veriyormusun benimkide tutunca emiyor uzun süre ama işte tutturana kadarrr
tarafından
Tazecikanne hayır denemedim bacım adın ne senin bu arada
(15,986 puan) tarafından
Bende mama vermiyorum sadece  anne sütü alıyor
tarafından
Ben Şerife canım. Bana da çocuk gelişim uzmanı önermişti bunu. Zaten o zamanlar dikişler de acıyordu. Suyla acı gidiyodu bi müddet. Oturdum tabureye. Yavrumu da dayadım mememe. Önce bi şaşırdı noluyo ya oldu. Su sırtıma aktı arada da onun vücuduna döktü birisi yardımcı oldu banyoda. Sonra öyle alıştı ki.
tarafından
Zaten ek gıdaya gecmissiniz karnı aç olmaz
tarafından
İlk doğduğundamj bu
tarafından
10 gün küvezde kaldı benim oğlum. orda da ben süt götürdüm mümkün olduğunca da emzirdim dikişli de olsam. ama eve gelince bi geriledi bu süreç. ben de hortumla besledim olmadı. doula ya danıştım. emzirmeyi dene duşta diye. denedim çok iyi alıştı. ve ben 3. aya kadar bazen banyoda bazen evde bol bol emzirdim alıştırdım güzelce. bağımlısı oldu. arada yine yapıyorum.
tarafından
Senin adın nedir elmascım :)
tarafından
Fatma bacım
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
tarafından
Cook sagoool arkadaşım
0 oy
tarafından

Off cnm ya geçer merak etme çok yaramaz olacak galiba:Dbirsey olmaz geçer birkaç güne inşallah ❤️

tarafından
Nebiliyim hiç durmuyor ya
tarafından
Oyleler cnm buyuyene kadar canın çıkıyor
Napalim canları sağ olsun
0 oy
(163,489 puan) tarafından
Kiz bebek bunlar düşe kalka buyucek en ufacik biside sen boyle panik olursan isin zor askim 
tarafından
Ama kırmızılık var sevdos
(163,489 puan) tarafından
Bi kac gune bisi kalmaz az relax
0 oy
tarafından
Maşallah subhanallah allahım nazarlardan korusun melek yüzlü ♡♡♡♡ canım benimki de hem kendi gözüne hem benim gözüme sokuyor üstelik tırnaklı hali. Valla kör ediyor sıpam beni. Kendini çizince de bayağı derin yapıyor. Iki haftada filan zor geçiyor bazısı ama çoğunlukla hızla iyileşiyorlar şükür. 
tarafından
Gözünün içinde bacim
tarafından
Canım fotoda anlaşılmıyor ama inşallah ciddi diildir. Ağlama veya orayı kaşımaya çalışma var mı nehirde.  Bekle bakalım olmadı. Yarın belli eder kendini. Insallah sıkıntı olmaz canım. Üzülme.
tarafından
Şuan iyiii bir sknti yok
tarafından
Oh çok şükür.
0 oy
tarafından
Canim.çizse duramassın bir saniye oglum.benimkini cizdi çok fwlaket oldum çizilen  göz asla  açılmaz  imkansız devamli batar ve su akar gözünden aynadan bakmak vs mümkün  degil ben saatlwrce cektim agriyo baktim olacak gibi degil.doktora gittim damla damlatip gözümü  acip bakti tirrnagiyla bicok.kere gözümün bebegini cizmis hatta doktor isigiyla aynada bana da gösterdi  bantladı  birgün oyle kaldi daha sonra damla verdi gecti
tarafından
Ayy çok kötü nehirinkide gözünün içinde kırmızılık var nokta nokta ya
(12,763 puan) tarafından
Ama bebis kendi gozune sokmus parmagi ne kadar cizdi ki acaba
tarafından
Atiyimmi resmini
(12,763 puan) tarafından
Çekebiliyor isen bi at bakalim baska yer olsa neyse de goz olunca korkuyorum  ben
tarafından
Attimm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Olur böyle vakalar bayan elmas yakalar :D bşy olmaz kız korkma 
tarafından
Napiyon
(25,181 puan) tarafından
Napayım kız takılıyom işte acıktımda ekmek arası salam kaşar yedim :D
0 oy
(1,573 puan) tarafından

Meme reddi için kuzenim bebekle birlikte duşta emzirmeyi denemişti. Öyle anne karnında hissediyorlarmış ondan sonra tekrar başlamıştı emmeye bi araştır istersen:)

tarafından
Kaç kere emzircem bacım duşta yani çok yoruyor beni
0 oy
tarafından
Canım benim ya kıyamam biz anneler ne çekiyoruz böyle ama sen moralini yüksek tut bebek ağlarken ağlamamaya çalış hisseder yavrum. Tek duamız canları sağolsun
tarafından
Kıyamet gibi ağlıyor
tarafından
Yavrum ya kıyamam ona
0 oy
tarafından

Sen neden o kadar panik yapiyon ki kalp atisindan bi sorun oldugu anliyo ve daha cok agliyo sakin ol sakin davran oda sakinlessin cocuklar oyle duse kalka büyür alisman lazim 

tarafından
Tabiki öyle ama işte göz sonucta
tarafından
Kiz valla bisey olmamis ki ufak bi kizariklik oda yarina gecer bisey olmaz
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Eger gozu sulanmiosa hala aglamiosa birsey olmaz Allahin izniyle benim kizda dun soktu parmagini gozune tirnaklarida uzundu babasini bekliodum kesmesi icin bir agladi varya sorma... bizde hala meme reddi yasioruz anca uyutup veriorum yari uyanik oldugunda hele sol gogsumu hic almior 
tarafından
Tırnaklarını sen niye kesmiyorsub
(5,908 puan) tarafından
Ben kendim haric kimsenin tirnaginin kesemiorum icim gdior resmen canini acitacam die
0 oy
(1,699 puan) tarafından

Kıyamam ya :(

Korkma kuzum geçer inşallah çocuk işte bunlar düşe kalka büyüceklr canları sağ olsun onlar iyi olsn da ytrki 

Geçmiş olsun canm ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

tarafından
Cooookkk sağol bacim❤️
(1,699 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(30,242 puan) tarafından

Resmi gormedim ama sakin ol birsey olmaz insAllah 

tarafından
İnsallahhhh insallah
0 oy
(799 puan) tarafından
Benim kiz da yaptiydi onu kan toplanmıştı çocuk acile götürdum suni gözyaşı ile bı tane sürme gibi çekilen merhem vermişti bir iki güne geçti 
tarafından
Ya resmini atıyorum bakarmsin
(799 puan) tarafından
Ay bakiyim kuzum
tarafından
Attım yukardaaa sağ gözünde
(799 puan) tarafından
Oy kuzum o minicik kendisi geçer benim kızın iç beyaz kısmı komple kan toplamıştı böyle damar damar gibiydi . Ellerini surmesin ona dikkat et birkaç güne kendisi geçer geçmiş olsun. Nehire de maşallah ❤️
tarafından
Coooook teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun sağol teyzesi ❤️❤️❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 515 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pampers (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 367 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde diziden kurgu (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 336 göst.
25 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Citipiti (5,314 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,535 soru

24,156,325 cevap

335,124 kullanıcı

...