0 oy
381 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,516 puan) tarafından
Hem ikinciye hamileyim 6 haftalık ne olacağı belli değil düşük tehlikem olduğu için. Hemde bebeğimi sütten kesmenin verdiği burukluk üzüntü var. Oğlum çok ağlıyor.. Sürekli ağlamak istiyorum bende. Sütten kestim o kadar yavrumu bağri ona rağmen karnımdaki bebişim sağlam tutunsa. Moral verin lütfen arkadaşlar ne yapıcam nasıl alışıcam. İnşallah Rabbim korusun karnımdaki yavrumu da m11 aylık inik oğlumu da. Tez zamanda alışır inşallah o da bende bu sürece

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşaAllah canım. Sağ salim alırsın kucağına 
(1,516 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcınız olsun 

(1,516 puan) tarafından
Amin göğüs ağrılarım zaten apayrı bir boyut
0 oy
tarafından
Canım bol bol dinlen ve su iç düşük tehliken için 
(8,061 puan) tarafından
Benimde bir düşüğum oldu daha doğrusu kürtaj. Bana da su iç demişlerdi su an hatırlıyorum bu ne içindi peki yani su o an ne işe yarıyordu
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Sütün varsa emzir bı akrabam kesmedi emzirdi şimdi ikincisi de doğdu ikisine de süt veriyo. 
(1,516 puan) tarafından
Akrabanızın düşük tehlikesi var mıydı. Kanama oldu çünkü dün gece yatırdılar acile bugün çıktık
(4,234 puan) tarafından
Kanaman varsa emzirme sakin bnde emzirirken hamile kaldim.da hâla emiyor ama eskisi gibi degl ama doktor kanaman olursa sakin emzirme demsti
(1,165 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım istersen doktoruna danış. Bebeğin tutunmasiyla emzirmenin bı etkisi varsa ona göre hareket edrsin
(1,516 puan) tarafından
Aynen doktor emzirme dedi canım zaten maalesef:(
(1,165 puan) tarafından
Vardır bi hayır canım sagliklari yerinde olduktan sonra sıkma canını.
0 oy
(11 puan) tarafından
Iyi akşamlar ilk kızın 14 aylıkken ikinci kızıma hamile kaldim doğuma bir buçuk ay kala emzirdim doktorum emzirebilecgimi söyledi ve emzirdim sizde emzirebilrsnz şimdi büyük kizim 34 aylık ufak kızm  6 aylık 
(1,516 puan) tarafından
Doktorum emzirme düşüğü tetikler dedi ama. İlkinde de düşük tehlikesi vardı bende çünkü
(1,516 puan) tarafından
Göğüslerim taş kesildi Yok böyle bir ağrı
(11 puan) tarafından
Lahanayı haslayip goguslerinize sarin ama sagmyin emzirmiycekseniz eğer
0 oy
(50 puan) tarafından
yeni anne oldum.. cahilliğimi hoş görün.. emzirirken hamile kalınırsa diğerinin sütten kesilmesi mi gerekiyor neden peki.. düşük tehlikeniz olduğu için mi yoksa olması gereken bu mu.. bu arada Rabbim korusun bebeğinizi.. sağlıklı bir şekilde tutunur inşallah... 
(1,516 puan) tarafından
Ben kesmeyi düşünmüyordum ama düşük tehlikem olunca doktorum emzirme o düşüğü tetikler dedi:(
(11 puan) tarafından
Günaydın canım ben emzirdim doktorum da emirebilecegimi söyledi emzirebilrsnz ama doğum yaptiktan sonra emzirilmesini uygun bulmuyorum
(1,516 puan) tarafından
Canım yukarı da yazdım düşük tehlikem var yoksa bende emzirme taraftarıyım ama riske atma dedi doktor :(

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 373 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (818 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 120 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Merveemirinannesi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifyusuf (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,039 soru

24,119,508 cevap

333,395 kullanıcı

...