0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (417 puan) tarafından
Ben misafir olarak sehir disindan anneme geldim 1 ayligina kiz kardesimle annem ayni sehirde oturuyorlar.Birbirleriyle gorusurler yani...kizkardesim ara ara anneme gelio beni gormek icin kalmaya gelince annem kizkardesimin cocuguna kosuyor opucuklere boguyor sevgiyle bakiyor benim kizima da ne bakiyorsun sinsi sinsi diyor benim kizim 1 yasinda yigenim 2 yasinda iste yigenim konusuyir surekli annemin yanina gidip anneanne anneanne diyince hosuna gidiyor kizim daha alisamadi anneme iste agliyor onda hep...ya agladigi icinmi yaklasmiyor anlamadim kotu dusunmek jstemiyorum ama kizima bakinca surekli diyor cok sinsi ayni babasi gibi gozleri bakiyor esimi cok sevmez..yigenimk surekli alyini degistirir sacini tarar sen terledin der ustunu degistirir dolabi acar yemekler isitir su verir ama bi kere dahi kizima yapmadi simdide yigenimi banyoya soktu yikadi dedim ki benik.kizimida yikayabilirmisin anne hazir banyoya girmisken bisey demedi yigenimin temiz elbislerini giydirip optu kokladi su verdi kurabiyeside falan filan yedirdi ben kizimi soymusum yanindan gecti bisey yapmadi yuzune dahi bakmadi sasirdim ya

15 Cevaplar

+1 oy
(924 puan) tarafından

İçim bi tuhaf oldu yeminle:(

-Reklam-
+1 oy
(12,763 puan) tarafından
Tmm yakin torun bi tatli olur ama sinsi demesi cok ayip kucucuck cocuga  bence annene  neden öyle diyorsun diye tepki vermelisin esin duysa annen ona sinsi ayni babasi dedigini hakli olarak kizar ve kirilir
+1 oy
tarafından

Ozaman sende annene diyeceksin anne ben mi yanlış anladım sen mi benim çocuğuma UZAKSIN hani niye böyle davranıyorsun diye mutlaka sor derim ben olsam garanti sorarım birde madem öyle BİDAHA gitme bence hem sen üzülme hemde çocuk 

+1 oy
(349 puan) tarafından
Esini sevmesigi icin acisini torunundan mi cikariyor ne yanls bi dusunce 2 dk yikasa kucucuk cocugu ne kaybeder anlamadm sonucta sadece esinin cocugu degil esinden hoslanmasa bile cocuga oyle davranmasi yanlis
+1 oy
tarafından
Bidaha ne anamin evine giderim nede kızıma bunu yapilmasina izin veririm
0 oy
tarafından
Kim olursa olsun ben olsam çocuğuma sinsi denmesine asla musade etmezdim. Rahmetli annanem de babamı hiç sevmezmiş bizi de hiç sevmezdi . Teyzemin kızlarına boyları kadar ayıcık almıştı dogum gününde bize hiçbirşey almamıştı.  Bizde onu sevmezdik .
0 oy
(2,916 puan) tarafından
Benim babamda böyle yapar kızımı candan cigerden seviyo ama ablamın kızını bilmiyorum uzak duruyo ablamda böyle dusunuyodur kesın :(
0 oy
tarafından
Ne biçim anne ya insan torun arasında ayrımcılık yapmamalı
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Valla ben olsam birdaha adim atmam cok zoruma gider 

Benimde kaynanam eltimin cocuklariyla benim oglani ayirt eder asla adim atmiyorum 
0 oy
(816 puan) tarafından
Ayy okuyunca içim cız ettı valla canım cok zor bı durum annenle konus baktın olmuyor gıtme bırdaha sımdı anlamıyor ama ılerde bebegın herseyın farkına varacak ve annenden nefret edecek. Bnım anneannemde dayımın oglunu cok severdı bızden gızlı harclık verırdı bız gorurduk ses etmezdık ama cok uzulurduk şimdi dayı oglu bısey yapınca zamanında cok besledı o baksın o yapsın dıyoz o zamankı kin hala içimizde sevmıyo degılız ama hastalık olmadıgı sürecede arayıp sormayız. Benım ablamda aynı senın gıbı aynı sehırde bn uzagım ama annem bnım cocuklarıma daha ılgılı olur çünku yılda 1hafta gorur uzerımıze tıtrer ablamada sen oglunuda gotur aslınınkıler evde dursun onlara bn bakarım sız rahatca gezın der. Bnımkıler evde annemle kalır ablam oglunu yanına alır bn cocukla ugrasmam gezerım. 1hafta sonra hep beraberler zaten ablm anneme bırakır gıder gezer ısını yapar. Ablamın ogluna ne yaparsa bnım 3cocugumada yapar. Bnım kocamıda pek sevmezler hatta hıc sevmezler
0 oy
(434 puan) tarafından
Sinsi ne ya ben annemle kavga ederdim heralde 
0 oy
(188 puan) tarafından
Valla annen sevmedigini cok belli ediyor afedersin bi söz var itin hatrı yoksa sahibinin hatri var diye damadini sevmeyebilir ama kizınin cocugu ne diyim içim cız etti belki kaynanan yapsa yuz cevirir konuşmazsn ama anne olunca cok uzüluyor insan 
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ne yazıkkı ister istemez oluyor. Rahnetoksun ananem beni cok ayırırdı obur torunlarından. Ama beni o baktı. Yani ister istemez yanında olan daha cok gördüğünü daha cok seviyor bıyukler
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Ayıp bişey ..tamam yanında olan çocuğa karşı daha sıcak olursun ister istemez ama belli de edilmez bu kadar sende misafir gtmissin
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Önce insanın içinde çocuk sevgisi olmalı göstermelik olmamalı bir meleğe sinsi sinsi bakma babası gibi sinsi sinsi bakıyor demesi çok ayıp melek daha o böyle Bi ayrımcılık yapılmadı cevremde ama yapılırsa bende ayrımcılığın en büyüğünü yaparım 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 761 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,550 göst.
10 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
24 cevap 748 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu