Ben misafir olarak sehir disindan anneme geldim 1 ayligina kiz kardesimle annem ayni sehirde oturuyorlar.Birbirleriyle gorusurler yani...kizkardesim ara ara anneme gelio beni gormek icin kalmaya gelince annem kizkardesimin cocuguna kosuyor opucuklere boguyor sevgiyle bakiyor benim kizima da ne bakiyorsun sinsi sinsi diyor benim kizim 1 yasinda yigenim 2 yasinda iste yigenim konusuyir surekli annemin yanina gidip anneanne anneanne diyince hosuna gidiyor kizim daha alisamadi anneme iste agliyor onda hep...ya agladigi icinmi yaklasmiyor anlamadim kotu dusunmek jstemiyorum ama kizima bakinca surekli diyor cok sinsi ayni babasi gibi gozleri bakiyor esimi cok sevmez..yigenimk surekli alyini degistirir sacini tarar sen terledin der ustunu degistirir dolabi acar yemekler isitir su verir ama bi kere dahi kizima yapmadi simdide yigenimi banyoya soktu yikadi dedim ki benik.kizimida yikayabilirmisin anne hazir banyoya girmisken bisey demedi yigenimin temiz elbislerini giydirip optu kokladi su verdi kurabiyeside falan filan yedirdi ben kizimi soymusum yanindan gecti bisey yapmadi yuzune dahi bakmadi sasirdim ya