0 oy
469 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (908 puan) tarafından
Evleneli 3 yıl oldu kızlar 22 aylik bir kızım var ve şuan 7 aylik hamileyim az önce nişanlıyken ve ilk evlendiğim aylardaki fotoğraflarımızıa baktım  yüzüm çok değişmiş zayıflamışım göz altlarımdaki morluklar çoğalmış ve bakışlarım çok yorgun artık bunu çevremdekiler hep diyordu ama ben yok diyordum az önce farkettiim herkes evlendikten sonra çok durgunlaştın diyor bekarken cıvıl cıvıldın diyorlar. Evlendiğinde18 yaşımdaydım şimdi 21 yaşayacam çok yakında eşimle büyük sorunlarımız olmadi hiç yani çok yormadı beni geçim sıkıntısı var hep ondan mı acaba diyorum yada erken yaşta anne olmanın zararları belkide bilemiyorum ama morelim çok bozuldu yaşımdan büyük göstermiyorum hatta daha küçük zannediyorlar  ama ne biliym yüzüm çok tuhaf duruyor kendime birde bunu sıkıntı ederim artık... 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bacım aynı dertten muzdaribim inan bana. 23 yaşına ramak kaldı ama bekarlık evlilik arasındaki fotograflarıma bakıyorum böyle bir evrimleşme böyle bir değişim olamaz. Kendimden soguyorum aynaya baktıkça manken gibi kızdım suan kendimi nene gibi görüyorum gözaltlarım vücudum davranıslarım neşem yok gibi.
(908 puan) tarafından
Valla bu yaşta beyleysek ilerisini düşünemiyorum  bazı insanlar 40 yaşında bile dipçik gibi kıskanıyorum  bazen heralde ben 40 yaşında bastonla dolaşırım
tarafından
Banada öyle geliyor cidden sanki böyle genclesmek degil de yaşlanmak adına gidiyor gibiyim yani
(908 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun  :D
-Reklam-
0 oy
tarafından

Brnde yaslanmisim ya  eski fotoma bakiyom da. Esimle bi gun disarda yemek yiyoduk oglumun olumunden bir kac ay sonraydi uzun uzun bakti gorunus olarak cok buyudun dedi ( icim hala yaramaz bi cocuktur da) yasadigimiz kolay bisey degildi acimizi icimize gome gome buyudum   dedim bisey diyemedi kocisim :(

(908 puan) tarafından
Başın sağolsun canım o çok büyük bir acı değişmemen mümkün olmazdı zaten Rabbim hayırlı evlatlar versin
tarafından
Saol cnm . Amin
0 oy
(411 puan) tarafından
Bende aynıyım canım 20 aylık bebeğim var 7 aylık hamileyim kendimi çok yorgun bakımsız hissediyorum  eski resimlere bakmamaya çalışıyorum 
(908 puan) tarafından
İnanki aynaya bakmak istemiyorum hamilelik psikolojisi sanırım bazen eşim işten geliyor yorgun oluyor bize fazla vakit ayıramıyor uyuyor çok yorucu bir işi var ama ben bunu bildiğim halde  aklıma çirkinleştim ondan bakmıyor diye geliyor
(411 puan) tarafından
23 yaşındayım kaz ayaklarım oluşmaya başladı hep uykusuzluk evlilik sitresi çocuklar büyüyecekte ben kendime bakacam oooo :)
(908 puan) tarafından
Kız çocukların büyümesi demek en az 10 yıl demek bu gidişle 30 yaşından sonra yaptığım hiçbirşey işe yaramayacak
0 oy
tarafından

Uykusuzluuukk :sleeping: kalmadı öyle derin uykular :unsure:

(908 puan) tarafından
Aynen valla kızım doğduğundan beri uyku düzerim yok

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,365 göst.
3 Nisan 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gonulgungor (265 puan) tarafından soruldu