0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendi iş yerimiz avr eşim alıştık jant vs satıyor adamın biri jant almış 5000 TL'lik yarın getiririm demiş hep öyle satiyir eşim adamin ismini fln biliyoz numarasını fln adam kayboldu yok kapalı tlfnu evine gittik yok  kimse görmemiş akşam aielsinin yanına gdck eşim kaarakola gttk işlem yapamiyorlarmis pazartesi savcılığa başvuran Allah yedirmesn benim yavrumun rızkı o elimizde parada kalmadı hep yatırım yapmıştı alacaklarına güveniyordu inşallah buluruz hemen  insanlar çok vicdansız oldu çok üzgünüm eşim kara kara düşünüyor napacam diye 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah ummadık biyerden kapı açsın insallah
tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Geçmiş olsun devir kötü karakola gittiniz mi 
tarafından
Gittik pazartesi baslaticaklar islemleri
0 oy
tarafından
Rabbim rizkinizi yedirmesin inşallah 
tarafından
Amin canım
0 oy
(2,540 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun helal para ise döner bulur sizi.  O hırsız  da görmez zaten hayrını.  insanların içlerinde bir parça merhamet duygusunun olmamasina inan ki cok şaşıyorum 
tarafından
Dua ediyorum bulamazsak bile Allah yedirmesn başına bela olur inşallah isnlar çok kötü
(2,540 puan) tarafından
Karabuklu müsün hemşerim . Görmez zaten hayrını burda değilse bile öteki dünyada
tarafından
Yok canım adanadayim ben amin inşallah
0 oy
(7,931 puan) tarafından
5000 büyük para keşke senet çek bişey alsaydı eşin
tarafından
Canım hep öyle satıyoruz  dışardan gelenlerde öyle alıyor bu zaman kadar ilk defa böyle bsyle karşılaştık
0 oy
(164 puan) tarafından
Yazık insanlar 5bin liraya bile tenezzül eder olmuş 
tarafından
Parada dil canım jantı almış gitmiş parasını vermedi hani paran yok niye aliyom bari jantı ver geri olmadı jantı alacaz satmadiysa

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 224 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 459 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 420 göst.
14 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,568 soru